- 1 Temmuz 2013
- 586
- 811
- 303
Arkadaşlar konuya nasıl girceğimi bilmiyorum kısa tutacağım . 8 senedir evliyim. Eltim 20 küsür senelik evli. Eşimden 2 yaş büyük . Evlendiğimiz gün kayınvalidemlerle takışmış galiba yada bilinçli yaptı bilmiyorum somurtup oturdu. Yabancı gibiydi. Klasik elti kıskançlığı dedim umursamadım. Yeni evliyken bir kaç kez aradı .Kayınvalidemin bana ne ceyizi yaptığını öğrenmek için battaniye yorgun tarzı şeyler.Sonraları sana daha çok takı taktılar lafı etti. Doğru mu tabiki değil . Bunlar ilk evlendiğim sene yaşadığımız şeyler. Beni hiç aramaz bu kadar senede 3 kez konuşmuşuzdur hep eşimi arar msj atar .Eşim ona yaptığımız yatırımlardan bahseder filan . bu arada abisini pek aramaz.Neden bunları anlatıyorsun dediğimde ne yapayım anlattırmadan bırakmıyor öyle yazıyor diyor. Abisigil bizden uzakta yaşıyorlardı . Bizim olduğumuz yere tayinleri çıktı. Geçenlerde annem bizim yöreye özgü bir börek yapmıştı kayınvalidemleride çağırdık birlikte yedik .Eşim yoktu dışardaydı .Kayınvalidem anlatmış eşime oda oh ne güzel yemişsiniz börekleri dedi .Bu arada eltimde var bunları konuşurken .aaaa getirseydin yaaa eşine paketleyip dedi . Gelseydi ne getireceğim ki dedim . Tam eve gidiyoruz msj çekmiş sana pastaneden börek alıyım mı diye. Pastanedeki börekle el yapımı kesinlikle bir değil alakası yok. İnanılmaz sinirlendim eşim gidip alamıycak sanki . Kendi el yapımı yapıp gel yiyelim dese onu anlıyacağım . Geçen gün benim anneme oğlum çok kızıyor amcama her şeyi niye anlatıyorsun diyor demiş bide kurban olurum ona dedim çok kızdı demiş hiç bir şey yokken kendi kendine söylemiş bunları. 2. Hamileliğimi eltime söylediğimde çok şaşırdı düşünüyor muydunuz dedi bildiğin ses tonu değişti . Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum .Eşimle sürekli kavga ediyoruz sürekli msj atması ve araması sebebiyle.