Bakin güzel insan ....ben kendime acımıyorum...eltim denen şahıs geldiğinde yediği bulasigi yıkamaz kaynanam yıkar yediklerini hatta ve hatta kaynanam benimde ona hizmet etmemi ister tabiki yaparım asla bundan gocunmam ama bu hanin efendi oturur mutfak yığınla bulaşık ve hepsini kendi yapmıştır üstelik ben gidinice ikisi beni adamdan bile saymazlar sarmaş dolaş olurlar pisliklerinide ben temizlicem öyle mi yok öyle yağma....sadece elticik gelir oturur ve memurlara şu kadar izin var memurlar bunu yapar memurum yaaaaaaaa ....tabirlerini kullanır bunun benimle ilgisi ne ve bana değil kaynanama anlatır bende yorumumu katarım ve hiç göz göze gelmez yorumumu yaparken şimdi ben size sorarım kim ezikliyo kendini bende calistim zamaninda ama kalkipta aaaaaaaa ben magaza sorumlusuydum şöyle yaptim boyle yaptim demedim sorun zaten onlara gitmeyi kaynanam yüzünden istemiyorum bu noktaya getiren hep o dur bilmem anlatabildimmi bu kadar çok eziklikle ilgili yoruma vede dusunceye sahip oldunuza göre zamanında baya ni ezilmissiniz bence siz cikin bu eziklik psikolojisinden
Yaptığınız her yorumdan eltinizi kıskandığınız apaçık belli oluyor. Yazdıklarınızı kim okusa aynı şeyleri söyler.
"Çok beceriksiz. Çocuğu kreşe verdi. Benim evde oturmamı çekemiyor. Bende buralardan vurmaya çalışıyorum" blah blah bir sürü laf.
Aranızda garip bir sidik yarışına girmişsiniz.
Ben yaptığım yorumla eltinizi desteklemedim kendinizi yine kendiniz bu duruma getirmişsiniz onu söyledim.
İnsan ilişkilerini birey kendi yönetir. Kaynanam bu hale getirdi vs bunlara hiç gerek yok.
Burada size kimse gidin eltinize hizmet edin demedi etmeyin zaten.
Kayınvalidenizle sarmaş dolaş olsunlar dolansınlar bu sizi neden rahatsız ediyor boş veremiyor musunuz?
Memurlukla kendince hava atmaya çalışması sizi neden bu kadar etkiliyor düşündünüz mü? Çünkü içten içe bir kıskançlık var kabul edin etmeyin pek umurumda değil. Ben gördüğümü söylüyorum.
İlkokul sıralarını çoktan geçtik benim onca ettiğim laftan "o zaman siz de eziksiniz" i çıkardıysanız roman yazsak ne fayda.
Eziklik psikolojisine en son ilkokulda filan girmiş olabilirim.
Hayatta eltilerden daha büyük problemlerle uğraşıyorum.
Sizi bu kadar sinir eden bir insanla aynı ortama girmeyin.
Lafları çarpıtıp iğnelemelerle uğraşmaktansa apaçık ne düşündüğünüzü söylerseniz bu garip durumun içinden çıkarsınız
Zira laf çarpıtmalarla iğnemelerle filan uğraşmak çok saçma başka iş mi yok.