• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ve kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptığınız her yorumdan eltinizi kıskandığınız apaçık belli oluyor. Yazdıklarınızı kim okusa aynı şeyleri söyler.
"Çok beceriksiz. Çocuğu kreşe verdi. Benim evde oturmamı çekemiyor. Bende buralardan vurmaya çalışıyorum" blah blah bir sürü laf.
Aranızda garip bir sidik yarışına girmişsiniz.
Ben yaptığım yorumla eltinizi desteklemedim kendinizi yine kendiniz bu duruma getirmişsiniz onu söyledim.
İnsan ilişkilerini birey kendi yönetir. Kaynanam bu hale getirdi vs bunlara hiç gerek yok.
Burada size kimse gidin eltinize hizmet edin demedi etmeyin zaten.
Kayınvalidenizle sarmaş dolaş olsunlar dolansınlar bu sizi neden rahatsız ediyor boş veremiyor musunuz?
Memurlukla kendince hava atmaya çalışması sizi neden bu kadar etkiliyor düşündünüz mü? Çünkü içten içe bir kıskançlık var kabul edin etmeyin pek umurumda değil. Ben gördüğümü söylüyorum.
İlkokul sıralarını çoktan geçtik benim onca ettiğim laftan "o zaman siz de eziksiniz" i çıkardıysanız roman yazsak ne fayda.
Eziklik psikolojisine en son ilkokulda filan girmiş olabilirim.
Hayatta eltilerden daha büyük problemlerle uğraşıyorum.
Sizi bu kadar sinir eden bir insanla aynı ortama girmeyin.
Lafları çarpıtıp iğnelemelerle uğraşmaktansa apaçık ne düşündüğünüzü söylerseniz bu garip durumun içinden çıkarsınız
Zira laf çarpıtmalarla iğnemelerle filan uğraşmak çok saçma başka iş mi yok.
Işte ben yapmıyorum bunu çok yoruyo bu tarz durumlar insanı laf çakmak yada iğnelemek ama onlarda durmuyo Allah aşkına insan ister istemez sinirleniyo ama ben burada çözüm arıyorum yeter artık sussunlar kaynanamla istedikleri kadar sarmaş dolaş olsunlar ama seninde dediğin gibi umursamamak çözüm yolu değil hani bazı tecrübeli insanlar varsa bu durumu yaşayan varsa fikir almak istemiştim tek istediğim buydu ama neyse 😏

Al iste bi tane daha 🙄 o kadar konu arasında elticik yazısına mi takildin kişi kendinden bilir işi demek haset işlerinden bu kadar çok anliyon her türlü terimini bildiğine göre...sen dert etme ben geliştirdim kendimi meyve veren ağaç tabiri varya işte onun canlı ornegiyim demekki iyi koymuşum elticige 🤣 vede sana 😉
Güle güle Simgecik. İyi banlanmalar. 🙋🏻‍♀️

Yani bu kafayla hayat sana epey zor ,eleştiriye açık değilsin napalm biz dertli olan sensin ,alaycı cvp vereceğine zekânı göster işin içinden kendin çık...olmuyor deme ama...
Zaten tecrübeli vede bu konuyla alakalı daha iyi bilgiye sahip insanlardan yorum bekledim senin gibi direktman eleştiri ile yorum yapan birine değil kalsın senin ki olurmu zira bu konuda senin vereceğin akıl bana verince sana yetmeyecekse kalsın 😉

Aman şimdi sizde kıskanç olursunuz çok bilmiş tayfası gelir şimdi bu arada size de gecmis olsun zor valla kiskanc elti durumlari☺
Ben olabildiğince uzak duruyorum komşularım bile ondan yakın insan bebeğini kıskanır mı bebeği görmeye gidiyoruz bebeği saklıyor yaa Allah daha çok versin gözümüz yokta dolapları kuru yemiş dolu dolap meyve sebze dolu eşi 3 defa söyledi getirip ikram etmedi gitti küflenmiş cevizleri getirdi eşi başka bişey yokmu deyince gözümüze soka soka gösterdiği o kadar şey bir anda yok oldu çocuğu azarladı resmen ben utandım eşime çaktırmadan kalkalım geç oldu deyip çıktım valla tuhaf ama malesef gerçek senede 1 defa misafirliğe gidiyoruz muameleye bak

Ben olabildiğince uzak duruyorum komşularım bile ondan yakın insan bebeğini kıskanır mı bebeği görmeye gidiyoruz bebeği saklıyor yaa Allah daha çok versin gözümüz yokta dolapları kuru yemiş dolu dolap meyve sebze dolu eşi 3 defa söyledi getirip ikram etmedi gitti küflenmiş cevizleri getirdi eşi başka bişey yokmu deyince gözümüze soka soka gösterdiği o kadar şey bir anda yok oldu çocuğu azarladı resmen ben utandım eşime çaktırmadan kalkalım geç oldu deyip çıktım valla tuhaf ama malesef gerçek senede 1 defa misafirliğe gidiyoruz muameleye bak
Aman o senede biride yapmayın valla sanki hiç yemediginiz yiyecekler .....misafir adabını bilmiyo insan evine gelene öylemi davranir ....uzuldum valla adina....bida yaaa kisa tut yada hic gitme zaaten esinde anlamistir durumu...en azından esin yanında benim o da yok

Evliyim ama kaynanam beni dışlıyor eltimi üstün tutuyor elticik memur olunca iyice havalandi harika mutlu giden bir hayatı var ama sürekli benimle yarış halinde tabi memur olması benimde işimin olmaması beni uzuyor her zaman her yönden hep bir adım önde tamam olsun ama neden benimle bu kadar uğraşıyo kaynanam emrinde bi dolu meslekli arkadaşı harika bir şehirde yasiyo bense doğuda eşi memur kendide benimse eşim memur değil derdi ne acaba bi kere bile arayıp sormaz mecburi olan zamanlardada konuşunca bana sorar eder ona gore resmen plan yapar kaynanam ise hep elticik aşşa elticik yukarı nasıl yapicam bilmiyorum benimse tek bir arkadaşım bile yok herşey kötü gidiyo eşim yüzünden görüşmek zorundayizda lütfen bana fikir verin valla kafayı yicem ya 😔😔😔
İki kere okudum ama eltinizdeki sorun ne tam anlamadım. Onu kıskanan siz gibisiniz şu an. Elticik çok itici bir kelime ayrıca.

Aman o senede biride yapmayın valla sanki hiç yemediginiz yiyecekler .....misafir adabını bilmiyo insan evine gelene öylemi davranir ....uzuldum valla adina....bida yaaa kisa tut yada hic gitme zaaten esinde anlamistir durumu...en azından esin yanında benim o da yok
Yok canım ya ben ağzımla kuş tutsam yaranamam görmezden geldi eşim çok gitmiyorum zaten bebeği oldu hediyesini götürdüm yoksa onada birşey bulurdu kayınvalidem eltimin korkusundan ilk torunu olmasına rağmen kucağına alıp sevemedi tlfda konuşuyoruz kadın nasıl çekiniyorsa annesinin görmediği yerde sevdim diyo hâlâ da yere göğe sığdıramıyor kıymetli gelinini 😊

Yok canım ya ben ağzımla kuş tutsam yaranamam görmezden geldi eşim çok gitmiyorum zaten bebeği oldu hediyesini götürdüm yoksa onada birşey bulurdu kayınvalidem eltimin korkusundan ilk torunu olmasına rağmen kucağına alıp sevemedi tlfda konuşuyoruz kadın nasıl çekiniyorsa annesinin görmediği yerde sevdim diyo hâlâ da yere göğe sığdıramıyor kıymetli gelinini 😊
Gerçekten senin elti gibisini cidden ilk kez duydum valla benimkinden betermis senin ki bebeği başkasından kiskanmak da nedir aboo🤭 zaten öyle kaynanalar kötü gelinden anlıyo malesef ben kaynanamla aynı şehirdeyim ve yüzünü bile görmek istemiyorum ama işte benim eşim arkamda değil

eltınızı daha cok sevsın daha cok gorussunler daha ıyı ya ? ne guzel ıste
dusunsenıze eltınız olmasa komple sıze saracakktı ? ıyıkı eltınız varmıs ıyıkı ıyı anlasıyorlarmıs allah mesut bahtıyar etsın uzak olun mis

kımse kımseyı aramak zorunda da degıl aramasın aramayın mesafelı olun

Çalışan kadın ve çalışmayan kadın arasındaki farkı anlayamıyorum ben. Çalışmayan kadın kendini neden küçük görüyor. Sonuçta herkes istediği gibi yaşıyor.Çalışmak demek kendini geliştirmek demek degil. Ev hanımı olan biri de kendini geliştirebilir. Çalışan ama kendini geliştirememiş bir sürü insan var etrafımda. Çalışan kendini geliştirmiş de var elbet. Bu insanda bitiyor. Yani demem o ki ne o çalıştığı için sizden üstün, ne de siz çalışmadıgınız için ondan eksiksiniz

Evliyim ama kaynanam beni dışlıyor eltimi üstün tutuyor elticik memur olunca iyice havalandi harika mutlu giden bir hayatı var ama sürekli benimle yarış halinde tabi memur olması benimde işimin olmaması beni uzuyor her zaman her yönden hep bir adım önde tamam olsun ama neden benimle bu kadar uğraşıyo kaynanam emrinde bi dolu meslekli arkadaşı harika bir şehirde yasiyo bense doğuda eşi memur kendide benimse eşim memur değil derdi ne acaba bi kere bile arayıp sormaz mecburi olan zamanlardada konuşunca bana sorar eder ona gore resmen plan yapar kaynanam ise hep elticik aşşa elticik yukarı nasıl yapicam bilmiyorum benimse tek bir arkadaşım bile yok herşey kötü gidiyo eşim yüzünden görüşmek zorundayizda lütfen bana fikir verin valla kafayı yicem ya 😔😔😔
Size bişey yapmamış ama siz alıngan davranıyo gibisiniz. Valla benim şuan eltim yok ama olacak ve sırf bu nedenlerden dolayı henüz olmayan insanla mesafeli olma kararım var.

Al iste bi tane daha 🙄 o kadar konu arasında elticik yazısına mi takildin kişi kendinden bilir işi demek haset işlerinden bu kadar çok anliyon her türlü terimini bildiğine göre...sen dert etme ben geliştirdim kendimi meyve veren ağaç tabiri varya işte onun canlı ornegiyim demekki iyi koymuşum elticige 🤣 vede sana 😉
Abla bi sakin ol ya🤣

Tamam çok guzel yemek yapıyorsunuz, kp fındık kırmış ne güzel afiyet olsun.

Elti kıskanç kabul edelim ama sizde öylesiniz. Bir şekilde memur olmuş madem siz memurluk zor girin özelde çalışın. En azından içli köfte hariç bir şey daha olur hava atmak için. Ben bu tip iliskileri sevmem. Kimseyi de umursamam ailem hariç. Kimin ne dediği neden umrunuzda. Zaten korona var görüşmeyin olsun bitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X