• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ve kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten mesafe koydum ama sorun şu ki o hep benimle alakadar yani kaynanamı salmak istiyor üzerime ama izin vermiyorum eşim malesef annesine çok inaniyo buda sorun ayrıca yaş 34 de doğru gidiyo meslek konusundada umutlarim tukeniyo artik 😔ha bu arada eltim kendi cabasiyla birşey olması kaynanamı yağladı hem baya bi el ayak öptü kendimi kıyaslamıyorum da bugün bebeği için hayırlı olsun demek için aradım kendini baya bi övdü havalandı yok memurlara izin var da yok memurum ya rahat oluyo diye zırt pırt hava atmasi bozdu moralimi aklınca küçük görüyo beni
Masumlar apartmanında esatın bir aşağı in konuşalım lafını gel evlenelim anlayan Gülben gibi biraz çarpıtıp farklı mi algılıyorsunuz acaba konuştuklarını, muhabbet içinde geçer öyle laf arasında üstünde durmazsın öyle konuşmuş, doğum izinde olduğunu anlatmaya çalışmış belli ki evdeyim işte bebekle ilgileniyorum iznindeyim de nolsun işte demiş siz bunu hava atmak gibi görüyorsunuz, aşağılık kompleksini yenip kendi hayatınıza odaklanmanız lazim

Son düzenleme:
Ne yapmalıyım anlamadım biraz daha açık ifade edersen sevinirim :)

Zaten ben hep oralardan vurmaya çalışıyorum 😂 çok beceriksiz kızı doğdu doğalı hep kresteydi o cocugadaayrı üzülürdüm inan bakıcı bile tutmadı sabah 7 akşam 5 kreşe verdi daha bir bucuk yaşında çocuğu ....bebeği olacakmis hayırlı olsun diye aradım geçen çalışmanın zorluklarından söz ettim bende o memurlukla havalanınca...başlarda iyi bi döküldü ama sonra baktı bana prim veriyo geri çekildi hemen korona olamasa yine çalışma zor değilde bilmem nede ....kendi kv için anne gelip bakacak ikinci çocuğa vs yapınca bende kv ve k.pederimin bana dokuz ay boyunca kırdığı fındıkları söyledim tabi önce sus pus sonra lafı değişti....geçen yaz bize geldiler harika yemekler ve pastalar yaptım k.peder övdüde övdü...kv de öyle yarim yamalak güzel olmuş dedi tabi bunun surat 5 karış ne güzel olmuş dedi ne ellerine sağlık özellikle k.peder içli köftemi övdükçe suratı yerlere düştü 😁 hayır insan bi yalandanda olsa evet güzel olmuş der ama bu tamamen sustu ve en son ayakkabısını giyip tam aşağı inmek üzere iken her şey çok güzeldi ellerine sağlık dedi yine asikbi suratla ve yine az bi ses tonuyla 😁 yani demem o ki oda benim evde oturuyo olmamı cekemiyo resmen her fırsatta soyluyo yemeklerimin övülmesine dayanamiyo ama haklısınız bende bu şekilde vurucam madem öyle bundan sonra Bende durmam kısasa kısas 👊😁👍
Bu nasıl bir kıyas Allah aşkına ya, yaptığınız yemeklerle övünüp sacma sapan üstünlük yarısına girmek çok komik değil mi, benim eltim karşımda böyle şeyler yapacak cidden sus pus olur ben ne yaşıyorum şu an diye içimde bı muhasebesini yaparım, size de baya gülerdim yani. İnsanlar okuduğu kitaplarla edindiği tecrübelerle övünür, sizin nirvananız yaptığınız yemekler mi bunlar mı yani övünç kaynağı

Yani bu kafayla hayat sana epey zor ,eleştiriye açık değilsin napalm biz dertli olan sensin ,alaycı cvp vereceğine zekânı göster işin içinden kendin çık...olmuyor deme ama...
Ben sabahtan akşama kadar eltiyi/kayınvalideyi aldığını -almadığını onların sahip olduklarını düşünüp günün sonunda da onların kendisini kıskandığına hükmedip bir başarı elde edeni görmedim.Ne hayat sınavında ..ne Kpss de :KK51:

Daha sacma bir konu okumus muydum acaba?
Dusundum evet okumustum sanirim 😂
Biri icli kofte diyor,oteki kaynanam findik kirdi diyor. Tam mahalle teyzeleri gibisiniz. Kaynanaya acidim, Allah affetsin kimbilir ne gunahi vardi da iki gelini de boyle acaba;)

Al iste bi tane daha 🙄 o kadar konu arasında elticik yazısına mi takildin kişi kendinden bilir işi demek haset işlerinden bu kadar çok anliyon her türlü terimini bildiğine göre...sen dert etme ben geliştirdim kendimi meyve veren ağaç tabiri varya işte onun canlı ornegiyim demekki iyi koymuşum elticige 🤣 vede sana 😉
Cahil olmak da zor iş. Dünya senin etrafında dönüyor, herkes seni kıskanıyor zannedersin ama kimsenin umrunda değilsindir. Şu üslubun çirkinliğine ne denilebilir ki... Madem kayınvalidenin savcı yakını eltine torpil yapmış neden sana yapmıyor :D Öyle bir şey yok değil mi? Kendi başarısızlıklarının üstünü örtmek için başkasının başarısına çamur atıyorsun. Ciddi bir aşağılık kompleksin var

Ayrı şehirdeyken nasıl sık görüşmeniz gerekiyor ben bi orayı anlamadım 😬

Al iste bi tane daha 🙄 o kadar konu arasında elticik yazısına mi takildin kişi kendinden bilir işi demek haset işlerinden bu kadar çok anliyon her türlü terimini bildiğine göre...sen dert etme ben geliştirdim kendimi meyve veren ağaç tabiri varya işte onun canlı ornegiyim demekki iyi koymuşum elticige 🤣 vede sana 😉
Üslup müthiş gerçekten.
Terbiyesizlik hobiler arasında.
Elticikle yiyin birbirinizi

Yok hani ne olduğunu anlamadan emek verdi ona etiketini yapiştiran sensin ne yazdığını unuttuysan dön bir bak öyle cevap ver yüksek lisans yapmissin hani büyüksün ya😉 diğer ayrıntılarıda senin anlama kabiliyetin daha iyi gelissin diye verdim 🤣 neden mi ? Sözde o memur olup ayakları üzerinde duran kadın yapıyor bunları sence kim kimi saplanti haline getirmis ben olsam hayatima bakar işimle meşgul olurdum ama o sürekli kv ile birlikte planlar yapar....ve o memur (torpilli😉) kadın kaynanama diyorki senin gelinin simge o yapsın ve ben bunu tesadüfen k.pederin telefonu beni yanlışlıkla aradığında duyuyorum eeeee Allah biliyor içimi 😉 yani sende bu kadar üniversite okumuşsun ama daha kendi alanında baya baya vasatsin vahhhh o okutacağin çocuklara burda bu kadar atarliysan o yavrucaklara kim bilir nasılsın üzüldüm be canım ya 🤣
Senin için dışına taşmış herkes öğrendi içini merak etme.
:KK57:

Hayat herkese aynı şeyleri sunmaz siz sizinkini yaşamakla meşgul olun. Memurluğuda gözünüzde bu kadar büyütmeyin. Belki sosyal statü kazandırır ama karakteri değiştirmez. Hırs kıskançlık kişinin kendine zarar verir. Bu kadar alıngan olmayın. Benim eltimde ben eşimle evlendikten sonra kıymete binmiş, hep söylerim iyi ki evlendikte seni kurtardım 30 yıl sonra ailenin biricik gelini oldun güleriz hep beraber. O da der 3. gelsin o zamana sende kıymetlenirsin. KV bu bugün ona iyi der yarın sana.

Hayatı bu şekilde bizans oyunlarıyla geçirmekten zorlanmiyormusunuz. Böyle ömür geçmez. Bence çok fazla boş zamanınız var.

Siz kafanızda kurduk a kurmuşsunuz. Neden sürekli kıyas halindesiniz?Evli ve çocuklu bir kadın için memur olmanın da çalışmamanın da avantajları dezavantajları vardır. Herkes kendi hayatını yaşasın gitsin. Günün sonunda ayrı evlerdesiniz nihayetinde. Sevmiyorsanız merhaba, nasılsın, güle güle nin ötesine gitmemelisiniz. Eğer bu şekilde düşünmeye ve yarışmaya devam ederseniz hem kendinize hem de eş ve çocuğunuza zarar verirsiniz. Bundan sonraki enerjinizi bireysel gelişiminiz, eş ve çocuğunuz için harcayın. Farklı hobiler bulup, kendinize odaklanırsan bu tip düşüncelerden de uzaklaşırsın ve rahatlarsın.

Aşırı derecede hayatımın içinde herşeyi benimkiyle kıyaslar bu durumda o kıskanç olmuyormu ayrıca madem ben kiskandim neden sorun hep ondan kaynaklı cikiyo tamam aramak zorunda değil ama bu kadar hayatıma müdahele etmek zorundada değil anlatmak istediğim buydu ama neyse

Kadının her bakımdan sizden daha iyi durumda olduğunu söyleyip buna dertlenip konu açmışsınız. 3 mesaj sonra kıskanç olan nasıl elti oldu? 😂

Ne yapmalıyım anlamadım biraz daha açık ifade edersen sevinirim :)

Zaten ben hep oralardan vurmaya çalışıyorum 😂 çok beceriksiz kızı doğdu doğalı hep kresteydi o cocugadaayrı üzülürdüm inan bakıcı bile tutmadı sabah 7 akşam 5 kreşe verdi daha bir bucuk yaşında çocuğu ....bebeği olacakmis hayırlı olsun diye aradım geçen çalışmanın zorluklarından söz ettim bende o memurlukla havalanınca...başlarda iyi bi döküldü ama sonra baktı bana prim veriyo geri çekildi hemen korona olamasa yine çalışma zor değilde bilmem nede ....kendi kv için anne gelip bakacak ikinci çocuğa vs yapınca bende kv ve k.pederimin bana dokuz ay boyunca kırdığı fındıkları söyledim tabi önce sus pus sonra lafı değişti....geçen yaz bize geldiler harika yemekler ve pastalar yaptım k.peder övdüde övdü...kv de öyle yarim yamalak güzel olmuş dedi tabi bunun surat 5 karış ne güzel olmuş dedi ne ellerine sağlık özellikle k.peder içli köftemi övdükçe suratı yerlere düştü 😁 hayır insan bi yalandanda olsa evet güzel olmuş der ama bu tamamen sustu ve en son ayakkabısını giyip tam aşağı inmek üzere iken her şey çok güzeldi ellerine sağlık dedi yine asikbi suratla ve yine az bi ses tonuyla 😁 yani demem o ki oda benim evde oturuyo olmamı cekemiyo resmen her fırsatta soyluyo yemeklerimin övülmesine dayanamiyo ama haklısınız bende bu şekilde vurucam madem öyle bundan sonra Bende durmam kısasa kısas 👊😁👍

Kadını anneliğinden vurmaya çalışıp, kayınpeder fındıklarıyla tokatlayıp içli köfteyle yere sermişsiniz, tebrik ederim.
Daha 5 sene kendine gelemez o, vurmayın daha fazla yazık :KK51:

Daha sacma bir konu okumus muydum acaba?
Dusundum evet okumustum sanirim 😂
Biri icli kofte diyor,oteki kaynanam findik kirdi diyor. Tam mahalle teyzeleri gibisiniz. Kaynanaya acidim, Allah affetsin kimbilir ne gunahi vardi da iki gelini de boyle acaba:KK66:
İyiki oğlum yok
İyiki gelinlerim olmayacak
Çok mutluyum gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X