• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti.....

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
35
İyi akşamlar herkese.kısaca anlatmaya çalışıyım.benim bi eltim var.aynı yaştayız.ikimizde 27 yaşındayız.aslında çok severdim ben eltimi.bi dediğini iki etmezdim.ama geçen bi olay yaşadık ve ben insanların iki yüzlü olduğunu anladım.
Ben 7 yıllık evliyim.evlenirken ne düğünümüz istediğimiz gibi oldu nede eşyalarımız.evime bir iğneyi bile kendim gidip görüp beğenip almadım.evin şehir dışındaydı ben gidene kadar herşey alıp yerleşmişti bile.ama ben ağzımı açıp şuda niye böyle oldu,ben kendi zevkime göre alcam demedim.kv demler dedi ki o zaman kızım bunlar bizde kalır sen diğer eve geçerken istediğini alırız.bende tamam dedim.bu sene diğer evimize geçecez inşallah ve ben bütün eşyalarımı yeniden alıyorum.beyaz eşyalarımı gittim kendim seçtim en son model ve en güzel marka.ben onu seçerken bile kaynım şu bizimkilerden alıverin işte filan dedi.ben farklı alınca kocası bile kıskandı.hayırlı olsun bile demedi.çok güzel bi yatak odası takımı yaptırdım.halılar perdeler hepsini istediğim gibi yaptırdım bu kez.kp kv dedilerki miraya hiç bişey almadık biz istediği gibi olsun.tabi bende hiç bişey görmedim,bi mağaza gezip istediğim eşyayı almadım,haliyle hevesleniyorum.ama eltim içten içe kıskanıyormuş meğerse.zaten aldığım ettiğim hiç bişeye içten bakıp güzel demedi.bakmak bile istemedi açıkçası.geçen kv deme bi sürü laf saymış.siz mirayı benden çok seviyorsunuz.kp im için onun bi dediği iki olmuyo (benden bahsediyo)her dediğini yapıyo.ben size geleceğim zaman hep sorun oluyo kavga çıkıyo,o geleceği zaman hiç bişey olmuyo.daha neler neler.he kvdem de öyle laf söylenecek bi insan değildir çok iyidir.bu arada benim yüzüme de hiç bişey yokmuş gibi davranıyo gayet iyi yani.he derseniz ki ona yapılmadı da ondan mı kıskanıyo.bizim düğünümüze 900 l salon tutuldu bayat pastayla oldu düğünüm.onlara nerden baksanız 10000 masraf edildi düğünleri yemekli oldu.20000 eşya parası verildi.herşeyi dört dörtlük evinde de şu eksik diyebileceğin hiç bişey yok.avangard takımlar aklınıza gelebilecek herşey var.ama gözü hala benim aldıklarımda.
Şimdi en son tatile gittiler.ben evlendiğimden beri hiç tatile gitmedim.balayına bile gitmedik öyle söyleyim yani.durumumuzda kötü değil çok şükür evimiz arabamız var ama tatile bütçe ayıramıyorum henüz.bide küçük çocuklar.şimdi bunlar tatile gidince hiç durum paylaşmayan karı koca saat başı durum paylaşır oldu whatsaptan.normalde de paylaşsalar derim ki hep paylaşıyorlar.bide bizim tatile çıkmadığımızı çıkamıycsğımızı biliyorlar.sizce bana nispet olsun diye mi yapıyo.yoksa ben mi kötü düşünüyorum.ben olsam görür de üzülür diye paylaşmazdım.hee üzüldüğümden filan değil aslında, oğlum zaten küçük gitsemde bişey anlamam zaten.erkenden uyur çocuklarım.biyere çıkamam gezemem istediğim gibi.ama eltim o niyetle koyuyosa gerçekten üzülürüm.sizce ben mi yanlış düşünüyorum.siz benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz.

bence düşünmeyin.
takılmayın.
hayırlı olsun deyip dememesi kendisini ilgilendirir.
kıskanç bir insana da adalet kavramını anlatamazsınız zaten...
siz aldığınız eşyalarınıza mutlu huzurlu oturmayı hedefleyin yeter.
Çok sağolun.gerçekten kendinin olmasa derim ki onun yok ondan kıskanıyo.ama herşeyi var.benimkinden kat be kat güzel.

Eger nispet olsun diye yapiyorlarsa bu onlarin basitligini gosterir. Bosverin

Hicbisey düşünmezdim, banane... Kaldı ki nispet yapıyor bile olsa umrumda olmazdı... Eşinizle mutlusunuz evlatlarınız var mutlu bir aileniz var kv kp ile sorununuz yok , oh mis... Kendinize dert aramayın..
Çok şükür mutluyum.kv kp çok sever beni bende onları çok severim.görümcemlede çok iyiyimdir.beni ablası gibi sever.sadece bana değil görümcemede aynı şekilde.oda mesela bi kıyafet alsın illa aynısını alır.onuda çok kıskanır.

Şimdi Ewt öyledir diye gazlıyacak halimiz Yok. yoktan yere kinlenmeyin akışına bakın biraz boşyere ipleri koparmayın kvdenin arada laf taşıması da sedece evlatlarını uzaklaştırır

Çok şükür mutluyum.kv kp çok sever beni bende onları çok severim.görümcemlede çok iyiyimdir.beni ablası gibi sever.sadece bana değil görümcemede aynı şekilde.oda mesela bi kıyafet alsın illa aynısını alır.onuda çok kıskanır.
Genel bir kıskançlığı var demekki boşverin takılmayn ... Yeni eşyalarınızı da güle güle huzur içinde eskitin... Sadece size bir tavsiye onun yaptığı gibi yapmayın. Yani olur da iyice zıvanadan çıkarsınız kimseye kotulemeyn eltinizi, olur ya doner dolaşır dert ettiğiniz şeyler başınıza gerçekten dert olur ...

Şimdi Ewt öyledir diye gazlıyacak halimiz Yok. yoktan yere kinlenmeyin akışına bakın biraz boşyere ipleri koparmayın kvdenin arada laf taşıması da sedece evlatlarını uzaklaştırır
Aslında laf taşımadı.çok ağladı o gün.orda kavga edip bana gelmiş görümcemle.ben ağladığını anladım.ısrar edince ağlayarak anlattı.

Onun beni kıskanması için hiç sebebi yok aslında ama yine de kıskanıyo işte.ama ben yapamam onun yaptığını.bi başkası görüp imrenir belki.kimseyi üzmek istemem.
Evet doğru söylüyorsunuz,bazı insanlar tam bir gösteriş budalası,en iyisi görmemezlikten gelmek..

Tamam da size ne iste. O da oyle demekki. Siz hayatiniza bakin

Back
X