Elti

Mesela hep beddualar etti en başlarda,ama gelse affederim ben çok seviyordum nil'i diyor
Bence sen eltini azıcık kıskanıyor olabilirsin ama ben seni sempatik buldum çünkü bjnu kendine itiraf etmişsin ve aslında bunu istemiyorsun. Tavsiyem kendi değerine inan birinin senden daha eğitimli olması çevreden daha fazla kabul görmesine neden olabilir ama bu sende değersizlik hissi oluşturmasın. Hatta bi tavsiye daha, eltin ve kv arasındaki konulardan mümkün olduğunca uzak dur, şeytan dürtüyor kıyaslama moduna geçiveriyor insan. Bu sana zarar verir, daha güzel şeyler var düşünecek bu hayatta :)

Ahahahha ne hoşsun ya :))
İlk defa “eltim beni kıskanıyo .s” içerikli olmayan bir elti konusu.
Birinci sorunun cevabı “evet”
İkinci sorunun cevabı “kendine daha değerli meşgaleler bularak”
Bende kendi çapımda söz yazıyorum kızıma şiir yazmıştım akrostij beğeniliyor bu iyi bir mesgale olur mu bilemiyorum

Neden akrabalar var anlamıyorum zaten hep dert 😁
Vallahi oyle. Hayatından hop diye atamıyorsun da. Mecburi bi sevgi saygı durumu. Allahım ya.
Yaranamıyosun da zaten.
Ne yapalım, allah saglık versin dıyelım🤣 herkes evinde iyi olsun, bana uzak Allaha yakın 😇

Sen bunları düşnürken eltin neler yapıyor kimbilir. Hayatını yaşıyor.Bence o yüzden sen de kendi hayatına odaklan. Eğitim seviyesine imreniyorsan da kendini geliştir.

Aynen altına imza attım yazdıgınızın🤣 ben bosandım da kurtuldum hepsinden, sevimsiz insanlar topluluğu.. Bak gene irkildim🤦‍♀️🤣
Bende benim şeytan eltiyle küsüm konusmuyorum.Cok şükür gelemiyor evime manyak şey😆Ama gördükçe tüylerim diken diken oluyor gıcık oluyorum kadına yaaaa.Gecen mesaj atmış manyak napiyosun abla diye deli mi ne vatsap resmini görünce bile irkildim 😆

Bence sen eltini azıcık kıskanıyor olabilirsin ama ben seni sempatik buldum çünkü bjnu kendine itiraf etmişsin ve aslında bunu istemiyorsun. Tavsiyem kendi değerine inan birinin senden daha eğitimli olması çevreden daha fazla kabul görmesine neden olabilir ama bu sende değersizlik hissi oluşturmasın. Hatta bi tavsiye daha, eltin ve kv arasındaki konulardan mümkün olduğunca uzak dur, şeytan dürtüyor kıyaslama moduna geçiveriyor insan. Bu sana zarar verir, daha güzel şeyler var düşünecek bu hayatta :)
Evet ya çok iyi yazmışsın valla,geçti gitti aslında yazınca dediğin gibi itiraf edince saçma bile geldi 😀

Sen bunları düşnürken eltin neler yapıyor kimbilir. Hayatını yaşıyor.Bence o yüzden sen de kendi hayatına odaklan. Eğitim seviyesine imreniyorsan da kendini geliştir.
Açıktan okuyorum şuanda.Evet zaten çok daha iyi olsun.Ama ben eksik hissediyorum bu nasıl düzeltilir danışmak istedim burda birsürü tecrübeli insan var.Ama işte ben en çok mevkisine imreniyorum cok güzel değil mi avukatsın öğretim gorevlisisin ekonomik özgürlüğün var özgüven tavan bu hissi daha çok kıskanıyorum işte

Açıktan okuyorum şuanda.Evet zaten çok daha iyi olsun.Ama ben eksik hissediyorum bu nasıl düzeltilir danışmak istedim burda birsürü tecrübeli insan var.Ama işte ben en çok mevkisine imreniyorum cok güzel değil mi avukatsın öğretim gorevlisisin ekonomik özgürlüğün var özgüven tavan bu hissi daha çok kıskanıyorum işte
Ne mezunusun. Acaba benim eltim de böyle düşünüyor mudur hakkımda 🤒

Back
X