- Konu Sahibi Eslinameslina
Kendi eltimi artık bir kaşık suda bogasim geliyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıp kenara koyun, içmeyin çayı. Niye hep şaşırıyorsunuz. O oldu şaşırdım bu oldu şaşırdım. Şaşırmayın biraz şaşırtın.Oyle yaplak istiyorum ama. Beni herkese kötü çıkarmaya calisiyior. Lafi gizliden sokuyor. Herkesin icindede cay ikram edip isrzr ediyir zehirmi var diyerek. Bir tavrını gorseydin. Yani ne yapcami sasirdim. Turubune oynuyor
bu minvalde birkaç msj okudum pardon ama siz şaka mısınız ? Evine gelen insana camış diyerek şaka yapmanın ,hoşgeldin dememenin hatta daha öncesinde açgözlü demenin bir sebebi veya kabahatli karşı tarafı olabilir mi Allah aşkına ? evine geleni en iyi haliyle ev sahibi karşılar gelen terbiyesizlik yapıp laf soksa,surat yapsa bile buna cevap vermez biz bunları ne zaman unuttuk ??Sebebi ne olursa olsun bir insanın hem evine gidip hem ona tavır yapma lüksünüz yok. Gitmek istemiyorsanız gitmezsiniz kimse kafanıza silah dayamamış. Gittiyseniz ona göre davranın. Size söylediği lafa kırıldınız madem o an tepki verecektiniz. Oturmaya devam edip kendi kendinize tavır yapıp ortamı germişsiniz. Şimdi diyorsunuz mesaj atayım. Şu an mesaj atmanız aşırı saçma olur.
bu minvalde birkaç msj okudum pardon ama siz şaka mısınız ? Evine gelen insana camış diyerek şaka yapmanın ,hoşgeldin dememenin hatta daha öncesinde açgözlü demenin bir sebebi veya kabahatli karşı tarafı olabilir mi Allah aşkına ? evine geleni en iyi haliyle ev sahibi karşılar gelen terbiyesizlik yapıp laf soksa,surat yapsa bile buna cevap vermez biz bunları ne zaman unuttuk ??
bazen bazı durumlar içinden çıkılamaz bir hal alır ör: o bana böyle dedi bende onun için öyle yaptım,önce o dedi sonra ben karşılık verdim gibi tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan a döner olay.genelde aile içindeki görümce elti kv sorunları da bu sebeple haddinden fazla büyür,o zaman bakılması gereken duruma göre yazdım ben msjımı.
Bana göre evine gelen biri varsa ona ilk iyi adımı sen atmalısın camış diye şaka olmaz bu bir, herkese şaka yapılmaz bu iki.
onun için benim benim beklentim ev sahibinin +1 farkla olumlu davranması yönündedir.
Siz evinize gelen gidenle çata çat kapışır had mi bildirirsiniz ona siz karar verirsiniz.
Ay bacim beni en iyi anlayan ve anlatan siz olmuşsunuz. Teşekkür ederim gercektenbu minvalde birkaç msj okudum pardon ama siz şaka mısınız ? Evine gelen insana camış diyerek şaka yapmanın ,hoşgeldin dememenin hatta daha öncesinde açgözlü demenin bir sebebi veya kabahatli karşı tarafı olabilir mi Allah aşkına ? evine geleni en iyi haliyle ev sahibi karşılar gelen terbiyesizlik yapıp laf soksa,surat yapsa bile buna cevap vermez biz bunları ne zaman unuttuk ??
Gercekten bende sizin gibi düşünüyorum. Evime kim gelirse gelsin ben en iyi sekilde karşılama taraftarıyım. Çünkü ben ailemden boyle gördüm. Evine gelene seviyesiz laflar, edilmez. Karsindaki hadfini asmadikca. Ki ben her zaman boyke seviyesiz davranislarina boyle seviyesiz tepkiler vermiyorum. Esim sen sana yakıştığı gibi davran diyor. Bende oyle yapiyorum.bazen bazı durumlar içinden çıkılamaz bir hal alır ör: o bana böyle dedi bende onun için öyle yaptım,önce o dedi sonra ben karşılık verdim gibi tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan a döner olay.genelde aile içindeki görümce elti kv sorunları da bu sebeple haddinden fazla büyür,o zaman bakılması gereken duruma göre yazdım ben msjımı.
Bana göre evine gelen biri varsa ona ilk iyi adımı sen atmalısın camış diye şaka olmaz bu bir, herkese şaka yapılmaz bu iki.
onun için benim benim beklentim ev sahibinin +1 farkla olumlu davranması yönündedir.
Siz evinize gelen gidenle çata çat kapışır had mi bildirirsiniz ona siz karar verirsiniz.
damdan düşenin halini damdan düşer anlar :) eltim yoktu ama 1000 eltiye benzer 2 görümcem vardı düşman başına.onlarda benzer şeyler yaparlardı.yani yaptıkları pisliği öyle bir yaparlardı ki tepki versem ben suçlu olurdum vermesem misliyle yapar bide salak yerine koyarlardı.Ay bacim beni en iyi anlayan ve anlatan siz olmuşsunuz. Teşekkür ederim gercekten ❤
Camış lafı sanki şaka denilmiş. Yoksa hakaret bildiğin.Mesaj atilmaz
Kadin espiri yapmaya calismis
Takilmayin bu kadar , mesafeli devam ettirin iliskinizi
Aynen aynen. Böyle durumlarda eşim hep derki biri sana laf söylüyorsa sen de ona söyle yurtık ol diyor. Benim görümcem mesela öyle, birisi ona bişey dediğinde hiç altta kalmaz yapıştırırcevabı. 22 yaşında ama herkes korkar ona laf söylemeyeSizde öküz gibi ne bakıyon hoşgeldin desene deseydiniz. Ay edepsize bak sinir oldum![]()
kusura bakmayında vakti zamanında kendisine açgözlü bile diyen bir eltinin evinde insan kendini aileden birinin evinde hissedemez.üstelik sadece buraya yazdığı bir örnek eminim daha neler vardı büyüklü küçüklü.Öncelikle orada eltiniz eşinize bir laf diyorsa eşinizinde dili ağzı var o cevap verebilir bozulduysa söyleyebilir haksız olduğunu sizin araya girip haksızsın demenize gerek yoktu. Ayrıca kendinizi misafir görmenize gerek yok aileden birisiniz şaka yapmış kendince ve öpmek istemiş onun da altında birşey aramışsınız çay ikram etmiş içmemişsiniz bence öküz altında buzağı arıyorsunuz.
Hem o anda derseniz derdiniz yani diyeceğinizi olay olmuş bitmiş arkasından tutup mesaj atmak çok saçma ve yersiz olur. Bahane arıyorsunuz sizi ağırlamış işte bakın gözlemleyin sevmediği bir davranışı olursa o an uyarırsınız mesafenizi koyarsınız