- 7 Ocak 2016
- 10.356
- 49.965
- 598
- Konu Sahibi Eslinameslina
Peki sebebi ne olursa olsun. Evine gelen misafire surat asilir tavırlı tavırlı laf sokarak öpmeye kalkilirmi? Gulerek karsilasa surat asmaz karşı tarafta. Ben gitmek istemiyordum. Gocumce esi hadi hadi diye durmadilar. Esimde ayni biraz oturup geliriz diye dinlemedi.esimlede tartıştım eve gelince bu yuzden. Bir nevi zorla götürüldüm tabi. Keske tartisma cikarip diretseydim eşimle. Ondan iyiydi. Lafi gizliden sokuyor. Ortamdada cay ikrak ediyor. Bildiğin oyuncu olur bundan
Etlinizin söylediği cümle hatalı zaten orda size katılıyorum ama benim mesajımda konu sizsiniz eltiniz değil. Şahsen ben biri bana evine gittiğimde hoşgeldin dedi demedi takılmam. Sizin aranız evvelden bozukmuş. Bir insanı kimse bir yere zorla götüremez. Kolunuzdan tutup sürüklemeleri lazım ancak. Madem istemiyorsunuz gitmeyin. Bu durum size ders olsun. Yok eğer gittiyseniz kapıda bu sorunu yaşadığınızda tepki göstereceksiniz. Yok eve girip oturduysanız tavır yapmanız hem hoş değil hem saçma. Oyuncuya siz de oynayın madem yok ben yapamam diyorsanız tepkileriniz o an gösterin. Küsüp surat asıp üzerinden zaman geçtikten sonra da sen bana bunu demiştin diye mesaj göndererek değil.