Elti

Boşver yahu. Benim de eltim kendisi ile hiçbir problemimiz olmadığı halde bana uzak duruyor, ben napııyım zorla kendimi sevdirecek değilim, tanımak isteyen yakın olur.

Kadın sizi defalarca davet etmiş gitmemişsiniz, şimdi de niye çağırmıyor diyorsunuz. Siz iyi misiniz?
Sürekli peşinizde mi koşacaktı? Görüşmek istemediğinizi düşünmüş ve yapışkan olmayan normal bir insan olarak uzak durmayı seçmiş.
Eltinizde bir problem yok.

Bacım eltinle iyi olmak isteyecek ve bunu kendine dert edecek kadar yoklukta mısın yaaaa :skandal: zira ben kendisini gördüğüm zaman kanımmm çekiliyooorr:kızgın:

Siz onu cagirin, plan yapin ve ona da teklifte bulunun. Bnm eltimde sizin gibi surekli benden onu cagirmami onunla ilgilenmemi istiyor cagirsam hergun evime gelir ama o beni ne evine ne disari hic davet etmiyor bende artik cagirmiyorum. Ilgi alaka tek tarafli olmaz eltilerde hep sizi pohpohlamak zorunda degil, biraz da siz cagirin onu baktiniz ki gelmiyor o zmn da birakin kadini rahat illa ki elti mi lazim...

Davet edilen yere gitmezseniz bir daha davet edilmezsiniz. Ben olsam bende sizi çağırmam. Ayrıca uzak durmaya calıştığınızı düşünebilir.

Merhabalar hanımlar. Benim bir eltim var. Bana karşı bir sıcak bir soğuk davranıyor anlamıyorum. Ben de biraz takıntılı biriyim. Ya iyi ya kötü olmak isterim ortası yok. Neyse 2 senedir evliyim bikac defa davet etti arkadaşlarının yanına bende gitmedim gidemedim daha doğrusu ya rahatsızdım yada moralim bozuktu sürat asmamak icin gitmedim. Neyse şimdi de çağırmıyor ya da arada kafasına eserse çağırıyor. Benimde çok canım sıkılıyor kendimi yalnız hissediyorum. Bı yandan da kendime yeteceğini düşünüyorum. Sanırım bende bu takıntı oldu sizce bunu nasıl asabilirim.
E kendin çağır? Hep çağırılıp reddediyorsun sonsuza kadar peşinde mi koşacak insanlar senin?

Merhabalar hanımlar. Benim bir eltim var. Bana karşı bir sıcak bir soğuk davranıyor anlamıyorum. Ben de biraz takıntılı biriyim. Ya iyi ya kötü olmak isterim ortası yok. Neyse 2 senedir evliyim bikac defa davet etti arkadaşlarının yanına bende gitmedim gidemedim daha doğrusu ya rahatsızdım yada moralim bozuktu sürat asmamak icin gitmedim. Neyse şimdi de çağırmıyor ya da arada kafasına eserse çağırıyor. Benimde çok canım sıkılıyor kendimi yalnız hissediyorum. Bı yandan da kendime yeteceğini düşünüyorum. Sanırım bende bu takıntı oldu sizce bunu nasıl asabilirim.
Siz çağırın

Şimdi genel geçer görgü kurallarına göre,bir yere davet edildiniz de gidemediyseniz sonraki ilk daveti sizin yapmanız gerekir. Oturup davet bekliyorsanız olmaz,çağrılmışsınız gitmemişsiniz. Tekrar neden çağırsın,ben de olsam çağırmazdım sizi

Ee çağırmış gitmemişsiniz o da haliyle daha çağırmıyor. Madem öyle sen çağır istiyorsan bu kadar

Back
X