• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti??

Eltinizin ilk cocugu degilmis yani tecrubesiz degil. Kaldi ki tecrubesiz bile olsa 1ay olmus dogum yapali. Her isini kendi yapabilir artik.

Gidip de kendinizi kotu hissetmenize gerek yok bence. Musait degilim dersiniz olur biter. Bazen cok ince dusunmek iyi olmuyor.

Ben olsam asla gitmezdim .
Kolesimi var kendi aramiyo , bi hosgeldin demiyo..
Acikca soyle eltine durumu.

Evet
Eltinizin ilk cocugu degilmis yani tecrubesiz degil. Kaldi ki tecrubesiz bile olsa 1ay olmus dogum yapali. Her isini kendi yapabilir artik.

Gidip de kendinizi kotu hissetmenize gerek yok bence. Musait degilim dersiniz olur biter. Bazen cok ince dusunmek iyi olmuyor.
2. Çocuğu ama diğerini kv. Büyütmüş kendisi çalışıyor ev işi falan asla bilmez yemek yapmaz bu bebeği de ben gitmesem hiç yıkamaz.yazık yıkanınca nasıl rahatlayıp uyuyor.kıyamıyorum ama siz de haklısınız aslında çok ince düşünmeye gerek yok.ben annesi değilim sonuçta.

Merhaba hanımlar.Benim büyük eltimle biraz derdim var.Kendisi 1 ay önce doğum yaptı hastanede yanında ben kaldım(annesi ve ablasıyla aynı şehirde yaşıyoruz)Yanında kalmamı istediğini bana asla söylemedi,kayınvalidem sen kalır mısın diye rica etti ben de seve seve kabul ettim.neyse 1 aydır bu hebeği yıkamak için falan beni çağırtıyor(kendi aramaz)eşi eşimi arar.Her gidişimde söylüyorum yenge bak ben evdeyim istediğin zaman ara gelirim yardım ederim sana diyorum ama yok.illa abiye arattıracak.Normal şartlar altında bu da zoruma gitmez ama kızlar şöyle anlatayım yengem biraz problemli yani evine kimseyi çağırmaz ben gidince hoşgeldin bile demiyor kapıyı açıp içeri gidiyor.ayrıca abim ara sıra yanında çalışan elemanları eve gönderip ev işi yaptırıyor.kendimi onlar gibi hissetmeye başladım artık.
Ben ev işi yapmıyorum sadece bebekle ilgileniyorum ama vallahi zoruma gidiyor artık.
Bu sıkıntımdan kayınvalideme bahsettim.ne yapalım herkesi olduğu gibi seveceksin dedi.O zaman kendimi çok kötü ve dedikoducu gibi hissettim.
Yardım etmek istiyorum ama benden rica edilmesini bekliyorum.kv.de öyle deyince acaba kendine yalvarttırmak istiyorum diye mi düşündüler?halbuki öyle bir niyetim asla yok.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?bir daha gene abiye arattırırsa ne yapayım?yengeye direkt söylesem mi acaba???

allah allah herkesi olduğu gibi kabul edersin ayrı.Yanlız kv niz kavramları karıştırıyor, madem size ihtiyacı var eltinizin araması lazım o nasıl iş ya ..hem siz niye gidiyosunuz onuda anlamadım.Yapılır edilir zor durumda koşulur,apayrıı..Birde kapıyı açıp hoşgeldin demez ne demek ya ben o eve birdaha girmem ki allahım yaşatmasın ...Çok saçma sapan bir durum anlam veremedimmm.iyi sabırlısınız ne zorunuz var bu kadına gerçekten anlamadımm... :( :( :(

Be
allah allah herkesi olduğu gibi kabul edersin ayrı.Yanlız kv niz kavramları karıştırıyor, madem size ihtiyacı var eltinizin araması lazım o nasıl iş ya ..hem siz niye gidiyosunuz onuda anlamadım.Yapılır edilir zor durumda koşulur,apayrıı..Birde kapıyı açıp hoşgeldin demez ne demek ya ben o eve birdaha girmem ki allahım yaşatmasın ...Çok saçma sapan bir durum anlam veremedimmm.iyi sabırlısınız ne zorunuz var bu kadına gerçekten anlamadımm... :KK43: :KK43: :KK43:
Benim bir zorum yok sadece biz bir aileyiz diye düşünüp yardım etmeye çalışıyorum.çağırılmadan da gitmiyorum ayrıca.en son eşim telefonda abisine yengemin haberi var mı bak o pek istemez gelen giden dedi abisi de zaten yengen kendisi istiyor dedi.

Valla gitme arkadaşım minneti yok madem kendi yıkasın 17 gunluktu kaynanam gitti ben tek yıkadım tek baktım ilk bebeğimdi baksın oda sanane ne uğraşıcan uzucen kendini selam bile vermiyo baksana

Be

Benim bir zorum yok sadece biz bir aileyiz diye düşünüp yardım etmeye çalışıyorum.çağırılmadan da gitmiyorum ayrıca.en son eşim telefonda abisine yengemin haberi var mı bak o pek istemez gelen giden dedi abisi de zaten yengen kendisi istiyor dedi.
Gidince hiç mi konuşmuyor bişey ikram etmiyor sana ee konuşmadan nasıl yıkıyorsun bişey sormuyor musun

Merhaba hanımlar.Benim büyük eltimle biraz derdim var.Kendisi 1 ay önce doğum yaptı hastanede yanında ben kaldım(annesi ve ablasıyla aynı şehirde yaşıyoruz)Yanında kalmamı istediğini bana asla söylemedi,kayınvalidem sen kalır mısın diye rica etti ben de seve seve kabul ettim.neyse 1 aydır bu hebeği yıkamak için falan beni çağırtıyor(kendi aramaz)eşi eşimi arar.Her gidişimde söylüyorum yenge bak ben evdeyim istediğin zaman ara gelirim yardım ederim sana diyorum ama yok.illa abiye arattıracak.Normal şartlar altında bu da zoruma gitmez ama kızlar şöyle anlatayım yengem biraz problemli yani evine kimseyi çağırmaz ben gidince hoşgeldin bile demiyor kapıyı açıp içeri gidiyor.ayrıca abim ara sıra yanında çalışan elemanları eve gönderip ev işi yaptırıyor.kendimi onlar gibi hissetmeye başladım artık.
Ben ev işi yapmıyorum sadece bebekle ilgileniyorum ama vallahi zoruma gidiyor artık.
Bu sıkıntımdan kayınvalideme bahsettim.ne yapalım herkesi olduğu gibi seveceksin dedi.O zaman kendimi çok kötü ve dedikoducu gibi hissettim.
Yardım etmek istiyorum ama benden rica edilmesini bekliyorum.kv.de öyle deyince acaba kendine yalvarttırmak istiyorum diye mi düşündüler?halbuki öyle bir niyetim asla yok.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?bir daha gene abiye arattırırsa ne yapayım?yengeye direkt söylesem mi acaba???
Çok farklı bir krakteri var eltinizin ben olsam alır karşıma konuşurum yenge benimle bir porblemin mi var ben seve seve gelir sana yardım ederim ama sen istemiyosan söyle ayrıca ben çok rahatsız oluyorum böyle derim.. Konuştunu mu hiç ikiniz yanlız?

sizi kole zannediyor, kullaniyor ,deger vermemis bile en ufak bir sekilde, neden yapiyorsunuz ki?esiniz kizmiyor mu bu tavra.hicbir insan musveddesinin hayatini kolaylastirmaniza gerek yok once insan olmayi denesin.kaynananiza da kotu davranin sizi de oyle kabul etsin madem.mantigin sacmaligina bak

Hiç
Gidince hiç mi konuşmuyor bişey ikram etmiyor sana ee konuşmadan nasıl yıkıyorsun bişey sormuyor musun
hiç konuşmuyor değil ben konuşursam konuşuyor ilk 1 saat falan sonra açılıyor biraz anlatıyor işte uyumadı kakasını yaptı bilmem ne diye.ama hiç bilmem biz elti gibi şöyle kısır yiyip muhabbet etmişliğimiz yoktur.sırf beni değil kimseyi umursamaz.

Aslında elti suçlu ama konu sahibi de mağdur değil.
Bir insan kendi eliyle kendini şu duruma sokuyorsa eğer mağdur olamaz.
Bazı insanlar, insanları kullanmaya çok müsaittir, birinde o ışığı görürlerse bunu sonuna kadar kullanırlar.
Konu sahibini çok pasif buldum ben.

Ke
Çok farklı bir krakteri var eltinizin ben olsam alır karşıma konuşurum yenge benimle bir porblemin mi var ben seve seve gelir sana yardım ederim ama sen istemiyosan söyle ayrıca ben çok rahatsız oluyorum böyle derim.. Konuştunu mu hiç ikiniz yanlız?
kendisiyle konuşmam şöyle oldu:beni her zaman arayabilirsin yardıma ihtiyacın olduğunda gelirim evdeyim işim yok dedim ama abime aratma gıcık oluyorum demedim.açık açık söylemeyi düşünüyorum ama.

Açıkça sormayı düşünüyorum ama gene yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.

Yalnis anlasilirsan öyle olsun, bu gidis ile devam edersen hem kv'denin hem eltinin kölesi olursun.

Biraz dislerini göster, restini cek. Ancak öyle sana saygi duyarlar. Ya ne rezil bir durum, adam kendi bebegine bakmiyor, karisina yardim etmiyor, utanmadan abisini ariyor "karini yolla bebegi yikasin" diye.

Kv'de birisine baski yapacaksa gidip kendi ogluna baski yapsin. Bundan sonra kayinin yine aradiginda asla gitme. Eltin ararsa bile 1 git, 2 gitme, bahane bul, senin yakandan düssünler.

Yani kizin annesi, ablasi ayni sehirdeymis, cok istiyorsa onlar yardimci olsun, yada bi cocuk bakicisi tutsun :KK14:

Be

işte canım bende tam oradayım yengen kendi istiyor ne demek arasın söylesin ozaman neyin gururu bu ?Mantık saçma yani karşısındaki bir insan sen ona yardım için gidecen o ise bir kapı açıp hoşgeldin demeyi esirgicek.O ne ala dünya :KK47:

Back
X