- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 162
- 123
öyle yengeye hiçbi iyilik edilmez aslında tenezül edipte arayamıyor bile kendi .siz gereksiz bir iyi niyet içindesiniz üzmeyin kendinizi bırakın ne hali varsa görsünMerhaba hanımlar.Benim büyük eltimle biraz derdim var.Kendisi 1 ay önce doğum yaptı hastanede yanında ben kaldım(annesi ve ablasıyla aynı şehirde yaşıyoruz)Yanında kalmamı istediğini bana asla söylemedi,kayınvalidem sen kalır mısın diye rica etti ben de seve seve kabul ettim.neyse 1 aydır bu hebeği yıkamak için falan beni çağırtıyor(kendi aramaz)eşi eşimi arar.Her gidişimde söylüyorum yenge bak ben evdeyim istediğin zaman ara gelirim yardım ederim sana diyorum ama yok.illa abiye arattıracak.Normal şartlar altında bu da zoruma gitmez ama kızlar şöyle anlatayım yengem biraz problemli yani evine kimseyi çağırmaz ben gidince hoşgeldin bile demiyor kapıyı açıp içeri gidiyor.ayrıca abim ara sıra yanında çalışan elemanları eve gönderip ev işi yaptırıyor.kendimi onlar gibi hissetmeye başladım artık.
Ben ev işi yapmıyorum sadece bebekle ilgileniyorum ama vallahi zoruma gidiyor artık.
Bu sıkıntımdan kayınvalideme bahsettim.ne yapalım herkesi olduğu gibi seveceksin dedi.O zaman kendimi çok kötü ve dedikoducu gibi hissettim.
Yardım etmek istiyorum ama benden rica edilmesini bekliyorum.kv.de öyle deyince acaba kendine yalvarttırmak istiyorum diye mi düşündüler?halbuki öyle bir niyetim asla yok.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?bir daha gene abiye arattırırsa ne yapayım?yengeye direkt söylesem mi acaba???