• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltııııden bıktım

Sempatik hatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
154
5
118
İstanbul
Slm kızlar yaklasık 2 yılı ince kaynımı evlendeırdık ve dugun oldu gelini getirdik.... Gelini getirdik ama cok cahil... bıktım artık herseyi gösterdim ona yemek ıs vs..

Son düzenleme:
biraz karışık anlatmışsınız tam anlayamadım. sanırım eltiniz sizin her yaptığınızı yapıyor. size özeniyor olabilir zarar gelmez öyle kişilerden belliki sizi örnek alıyor kensine.

Slm kızlar yaklasık 2 yılı ince kaynımı evlendeırdık ve tabı evin ustunde ayrılacağım dıye seviniyorum aile binası aldık girisi ustu kaynıma verdik orta kat ıse kaynanamın ust ıse benım dıye anlaştık dugun oldu gelini getirdik.... Gelini getirdik ama cok cahil... bıktım artık herseyi gösterdim ona yemek ıs vs.. Kaynanamın bana artık karışmıyoor ama bı sey yapsam yada bı sey alsam kendiside yapmak istiyo ne konustuğunu bilmeyen cahil bırı ev halkı hicbiri sevmiyo
Yemek yapmayı,iş yapmayı bilmediği için mi cahil yaftasını yapıştırdınız kızcağıza?

Paramız bır ben 6 yıl evin ustundeydım evim yenı ayrıldı 1 senede o hamile dıye yemek yaptım ıste yaptım para 1 dıye ben ne alsam illa oda alacak ben cok tutumluyumdur bır sey 10 kere dusunur oyle alırım

Slm kızlar yaklasık 2 yılı ince kaynımı evlendeırdık ve tabı evin ustunde ayrılacağım dıye seviniyorum aile binası aldık girisi ustu kaynıma verdik orta kat ıse kaynanamın ust ıse benım dıye anlaştık dugun oldu gelini getirdik.... Gelini getirdik ama cok cahil... bıktım artık herseyi gösterdim ona yemek ıs vs.. Kaynanamın bana artık karışmıyoor ama bı sey yapsam yada bı sey alsam kendiside yapmak istiyo ne konustuğunu bilmeyen cahil bırı ev halkı hicbiri sevmiyo
Semiyorlardı, cahildi o zaman niye gelin getirdiler o eve :( :(

Paramız bır ben 6 yıl evin ustundeydım evim yenı ayrıldı 1 senede o hamile dıye yemek yaptım ıste yaptım para 1 dıye ben ne alsam illa oda alacak ben cok tutumluyumdur bır sey 10 kere dusunur oyle alırım
Paranız birse ister tabi isteyecek siz ne kadar harcarsanız o da harcayarak o kadar

Back
X