• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiiiiii!!!

Onlar sevgiliyken bi kac kez karsilasmistik. Ne selamimizi aldi ne tebessum etti. Her seferinde ben adim attım neymisefendim ben buyukmusum alttan alirmisim. O zamandan uyuz oldum zaten. Sonra düğün dernek oldu ama hala isinamadik ben gorusmek istemiyorum cok sık bi arada olmak istemiyorum cunku anlasamiyoruz mecbur kalmadikca yanyana gelmeyelim surati 5 karis oturuyor. Esimde istiyor ki kardes gibi olalım . Bnde esime çene yapiyorum tabi.kardesine cok düşkün herkes bana alttan al diyor biktim

gerçek kardeşler bile yeri geliyor kardeş gibi olmayabiliyor evlendikten sonra.yani ikinizde birbirinizden elektrik alamadıysanız ki almak zorunda hiç değilsiniz, kardeş gibi olma yaptırımı neden?
buna ayrıca eşin karar veremez. onun kardeşidir ister görüşür ister görüşmez ama senin kişilik hakların sana özgüdür. sen yeteri kadar adım attıysan kendinden fazla ödün vermek değerini aşağı çeker. bırak kim ne düşünürse düşünsün. ama sonuçta yakın akrabasınız küslük olmaz.

Eltisiyle iyi olan kac kisi var ya:( hic mi hic isinamadim esimle sorun yaşayacak gibiyim çünkü o kardeşine fazlasiyla düşkün

ozune bakılırsa eltım cok ıyı bır kızdır ama eslerımızın aılelerı oyle ınsanlarkı bızım konusmamız bıle olay olur goresemeyız huzurumuzu kacırmasınlar dıye yan yana bıle bulunamayız ...

ozune bakılırsa eltım cok ıyı bır kızdır ama eslerımızın aılelerı oyle ınsanlarkı bızım konusmamız bıle olay olur goresemeyız huzurumuzu kacırmasınlar dıye yan yana bıle bulunamayız ...

bu da ilginçmiş. kendi başına bireyken normal olan insanlar neden kvalide kpeder rollerine girince anormal üstü anormal olurlar ki hiç anlamıyorum.

bu da ilginçmiş. kendi başına bireyken normal olan insanlar neden kvalide kpeder rollerine girince anormal üstü anormal olurlar ki hiç anlamıyorum.
kıza selam versem bıseyden yuzu asılsa ne soyledın o kızada boyle oldu aynı sekılde ben yapsam onun uzerıne gıderler huzurumuz kalmaz anlıycagın komsularımla daha cok gorusurum kı ona zarar gelmesın telde hıc konusmayız sebebını oda bende bılıyoruz yakın olmadıgı ıcınde bayramlarda ancak ... 2-3 gun mutfakta bıle yanlız bırakılmayız yanımızda gorumcenın cocuklarından bırı azraıl gıbı basımızı bekler bızı gorende dedıkodu pesınde gezen ınsanlar sanar agzımızı acmamızdır bıbırımıze ıste garıp kendı zıhnıyetlerını bıze yamarlar fesatlık baska bısı degıl

kıza selam versem bıseyden yuzu asılsa ne soyledın o kızada boyle oldu aynı sekılde ben yapsam onun uzerıne gıderler huzurumuz kalmaz anlıycagın komsularımla daha cok gorusurum kı ona zarar gelmesın telde hıc konusmayız sebebını oda bende bılıyoruz yakın olmadıgı ıcınde bayramlarda ancak ... 2-3 gun mutfakta bıle yanlız bırakılmayız yanımızda gorumcenın cocuklarından bırı azraıl gıbı basımızı bekler bızı gorende dedıkodu pesınde gezen ınsanlar sanar agzımızı acmamızdır bıbırımıze ıste garıp kendı zıhnıyetlerını bıze yamarlar fesatlık baska bısı degıl

bunları çekiştireceğinizi düşünüyorlar. insanın fikri neyse zikri de odur aslında. herkes başkalarını da kendi gibi zanneder. aman ya iyi de olsan eş ailesiyle o iyiliğini kullanırlar bir gün. aramazsın aramadı olursun. ayda yılda bir ararsın yüz bulurlar. arkasından bir istek gelir. ben bir tek bayramda arıyorum artık. o da teli açmazsa aramıyorum bir daha.

bunları çekiştireceğinizi düşünüyorlar. insanın fikri neyse zikri de odur aslında. herkes başkalarını da kendi gibi zanneder. aman ya iyi de olsan eş ailesiyle o iyiliğini kullanırlar bir gün. aramazsın aramadı olursun. ayda yılda bir ararsın yüz bulurlar. arkasından bir istek gelir. ben bir tek bayramda arıyorum artık. o da teli açmazsa aramıyorum bir daha.
son yasadıgım seylerden sonra onuda yapmam artık baya karmasık kavga arıyolar goruumcemın kızın dogum gunuydu persembe gunu annelerıyle tartıstıktan sonra hepsı bana agzına gelenı saydı telefonlarıma msjlar hakaretler bende gorumcenın ogluna msj attım ufak kızını cok severım yengem kızımı op yerıme dogum gunu kutla dıye sankı gorumceye msj attım ne oluyosa ona aılesı kotu olanın cocugu senı hıc ılgılendırmez kutlaman eksık kalsın dıye bı msj atmıs arsız esıme okuttum msjları bı zahmet soyle ben annelerıyle tatrıstım sorunum onlar yada gunahsız yavruları degıl ıllede boyle dusunuyolarsa soyle benımde evladımı sorup ılgılenmesınler bundan sonra sorunlu kım anla artık ınsanlık edende dusunende kabahat duzeltmeye calıstıkca yapıyolar bunu ınsan rahatsız olmasın dedım...sınırımden dıs etlerım acıyo ınankı cok saygısız bır aıle

son yasadıgım seylerden sonra onuda yapmam artık baya karmasık kavga arıyolar goruumcemın kızın dogum gunuydu persembe gunu annelerıyle tartıstıktan sonra hepsı bana agzına gelenı saydı telefonlarıma msjlar hakaretler bende gorumcenın ogluna msj attım ufak kızını cok severım yengem kızımı op yerıme dogum gunu kutla dıye sankı gorumceye msj attım ne oluyosa ona aılesı kotu olanın cocugu senı hıc ılgılendırmez kutlaman eksık kalsın dıye bı msj atmıs arsız esıme okuttum msjları bı zahmet soyle ben annelerıyle tatrıstım sorunum onlar yada gunahsız yavruları degıl ıllede boyle dusunuyolarsa soyle benımde evladımı sorup ılgılenmesınler bundan sonra sorunlu kım anla artık ınsanlık edende dusunende kabahat duzeltmeye calıstıkca yapıyolar bunu ınsan rahatsız olmasın dedım...sınırımden dıs etlerım acıyo ınankı cok saygısız bır aıle

işte bu çocuklar da bu analardan yetişiyor ileride de aynısı olacak. ben şu kavrama çok inanıyorum: armut dibine düşer.
gerçekten aileden ne görüyorsan fazlasını katamıyorsun kendine. ha kendini geliştirirsin edersin ama hamurun mayası çok önemli hakikatten. sen de sana düşmeyenden fazlasını yapmışsın. bundan sonra işine de gelir uzak dur sadece.

işte bu çocuklar da bu analardan yetişiyor ileride de aynısı olacak. ben şu kavrama çok inanıyorum: armut dibine düşer.
gerçekten aileden ne görüyorsan fazlasını katamıyorsun kendine. ha kendini geliştirirsin edersin ama hamurun mayası çok önemli hakikatten. sen de sana düşmeyenden fazlasını yapmışsın. bundan sonra işine de gelir uzak dur sadece.
yanii aynen oyle yapacagım ısın enterasını esımın verdıgı cevapta su ben degıl sen kendın yaptın annesıyle tartısınca sonuc bana patladı ...hz.mevlana ne güsel söylemiş bozuk olunca maya,ne ar tanır ne haya...allah sabır versın cumlemıze 1 ayda 100 telden fazla sacım beyazladı verem olcam yakındır sabrın sonu selamet dıyorum artık

yanii aynen oyle yapacagım ısın enterasını esımın verdıgı cevapta su ben degıl sen kendın yaptın annesıyle tartısınca sonuc bana patladı ...hz.mevlana ne güsel söylemiş bozuk olunca maya,ne ar tanır ne haya...allah sabır versın cumlemıze 1 ayda 100 telden fazla sacım beyazladı verem olcam yakındır sabrın sonu selamet dıyorum artık

neden kendini harap ediyorsun ki; kim kötü söz söylerse sahibindendir. sen doğru ol. Allah'a bırak gerisini. bol bol günahını alsınlar ne güzel işte. bak bunu çok iyi oku :
"keser döner sap döner gün gelir hesap döner"
kapat kapını ohh mis gibi ne gelen var ne giden. dışarıda kim ne yapıyorsa yapsın. kocan dahil!

Eltisiyle iyi olan kac kisi var ya:( hic mi hic isinamadim esimle sorun yaşayacak gibiyim çünkü o kardeşine fazlasiyla düşkün

Seni en iyi ben anlarim arkadaşım. Takma diyecek bi cok insan ama öyle olmuyo işte. Senin edin de kardesine cok duskunmus. Benim edim de öyledir. Hatta nemlekeye annemleri degil abimi görmek için gidiyorum ben der her zamsn.ama eltimle yildizimiz hic barismadi daha doğrusu onun benimle. Biz farkli bi sehirde oturuyoruz. Zaten ayda yilda bi gifiyoruz esimin memleketine. O zaman da burnumdan geliyo bu abi sevdasi yüzünden. Her defasinda sürüklüyo beni pesinden abisine. Ama eltimde bi surat bi tafra her gittigimde. Ya diyorum ustenmedigim eve niye surukluyosun beni. Napiyim abim üzülmesin diyo. Ama beni üzüyo. KendilerI de bu jadsr zaman oldu evleneli 4 saat mesafede yasiyoruz bi kere kapimizi acmadilar. Ahh ahh gel arkadasim dertleselim :))

Benim eltimle aramizda 2-3 yas var. İlk evlendigimde sadece eltime karsi degil esim haric herkese karsi mesafeli davraniyordum. Ki bu mesafeleri ancak (bir bucuk sene sonra) kapatmaya basladim. Ama yine yavas adimlarla.

Eltimin soguk bi durusu vardi bu yuzden biraz zor oldu bir birimizle 'kaynasmamiz'. Esimin ailesiyle cok sIk gorusmuyoruz aslinda. Eltimi ayda bir goruyorum desem yeridir.

Sadece sunu soyleyebilirim gorumcem olmadigina ve eltim olduguna seviniyorum. Cunku Allah korusun ama bir tartisma ciksa ailevi konularda oda ek kizi olacak bende. Fakat gorumcem olsaydi o heeeer zaman 'evin kizi' bense 'el kizi' olacaktim. :9:

Cok fazla laubali olmadan saygi cercevesinde gecinmek en iyisi. Hem elti hem kv ile cok icli disli olmaktan yana degilim : ))

Seni en iyi ben anlarim arkadaşım. Takma diyecek bi cok insan ama öyle olmuyo işte. Senin edin de kardesine cok duskunmus. Benim edim de öyledir. Hatta nemlekeye annemleri degil abimi görmek için gidiyorum ben der her zamsn.ama eltimle yildizimiz hic barismadi daha doğrusu onun benimle. Biz farkli bi sehirde oturuyoruz. Zaten ayda yilda bi gifiyoruz esimin memleketine. O zaman da burnumdan geliyo bu abi sevdasi yüzünden. Her defasinda sürüklüyo beni pesinden abisine. Ama eltimde bi surat bi tafra her gittigimde. Ya diyorum ustenmedigim eve niye surukluyosun beni. Napiyim abim üzülmesin diyo. Ama beni üzüyo. KendilerI de bu jadsr zaman oldu evleneli 4 saat mesafede yasiyoruz bi kere kapimizi acmadilar. Ahh ahh gel arkadasim dertleselim :))

Ayy dertleselim valla. Keske bizde 4 degil 14 saat mesafede olsak :( ben elimden geleni yaptim ama olmadi iste su anda etrafta ben soguk davrandim istemedim onu gibi laflar dönüyor kafayi yiyorum. Eşim de sağolsun kör asla gormez etrafta olup biteni. Ben anlatsam bile gormedim bisery diyemem der.Kursa gitmistim bekarken iki elti geliyordu o kadar iyilerdi ki can ciğer herseyi beraber yaparlarmis ayirmazlarmis birbirlerini. Cok heves etmistim insallah benimde boyle olur diye ama meymenetsiz cikti.

bende letimi severdim
o benle yarışmadı
hep ablammış gibi davrandı
ama şimdi ne eltim nede görümcem var
tek gelinim
aynen ne bende nede onda bi yarış hali yok..
ben ona o bana duacıdır..oğlunudaa oğlummuş gibi çok severim..
sizin eltinize ne oldu :26:
şimdi eltimde,görümcemde yok demişsiniz

Ben neyden kkaybediyorum biliyor musun. Bende şöyle birsey var kimse arkamdan kotu konusmasin yanlisim olmasin se..'nin esi kotu uyumsuz demesin diye kendimi yipratiyorum. Sonra herkes alttan alcaksin diyor. Tam tersini yapmak yapmak lazimmis. Bi cadoloz tarafimi göstereyim

bak şu konuda gerçekten katılıyorum...mesela eltim kayınvalide,kayınpeder,görümcelerle mesafelidir..ve kırıldığında hemen söyler ve ağır olsun hafif olsun hemen tepkisini koyar o yüzden onu herkez kırmamaya çalışır...genelde arkasından atarlar.. :1:

ben haddinden fazla taviz veririm gıkım çıkmaz..ama görümcelerim yeri gelir bana ağzına geleni söylerler...ama pişman oluyolar ne faydaa...sorsanız true_blood en iyi gelin derler :27:
sırf eşimin hatrına susarım o gereken cevabı sert yada yumuşak şekilde verir...
benim cadolozluk yapıp kalitemi düşürmeme gerek kalmaz... kimseyle sidik yarıştıramam... sizde sallayın gitsin sizde onu görmezden gelin...kalitenizden ödün vermeyin hiç gerek yok :34:

kızlar boş verin kim kime kırılmış,dedikodu etmiş, saymış, sövmüş, trip atmış. herkes kendi kesesinden yapar ve ruh haline negatiflik ekler. boşverin evinizde keyfiniz yerinde olsun da dışarda görümce kaynana sizi çekiştirsin dursun. bir yere kadar. her gün aynı yemek yenmez ya. siz tepki vermedikçe daha manşet konular arayacaklar

kızlar boş verin kim kime kırılmış,dedikodu etmiş, saymış, sövmüş, trip atmış. herkes kendi kesesinden yapar ve ruh haline negatiflik ekler. boşverin evinizde keyfiniz yerinde olsun da dışarda görümce kaynana sizi çekiştirsin dursun. bir yere kadar. her gün aynı yemek yenmez ya. siz tepki vermedikçe daha manşet konular arayacaklar

haklısın canım millet açık arıyor ha gayret

aynı durum bizde var o yüzden eltimle ne çok iyiyiz nede çok kötü.arada eşimin ailesi var gidip geldikmi kıskançlıktan araya fitne sokmaya çalışrlar.bende gelip gitmiyorum eltimle kv kıskançlığı yüzünden..

Son düzenleme:
böylesi de daha bi zormuş :(

ne diyosun arkadaşım hemde nasıl zor.kv min istediği bu işte eltim kv ile iyi olacak benimle kötü.bende eltimle kötü olacağım kv iyi olacağım.herkez birbirinlen kötü olacak ama herkez onunla iyi olacak.arada hep o olacak biryere gidilecekse oda arada olacak.birbirimize oturmaya gitsek istemez onlar hakkında birşey konuşuruz diye tafralar yapar.devre dışı kalmak hiç istemiyor.

Son düzenleme:
Ayy dertleselim valla. Keske bizde 4 degil 14 saat mesafede olsak :( ben elimden geleni yaptim ama olmadi iste su anda etrafta ben soguk davrandim istemedim onu gibi laflar dönüyor kafayi yiyorum. Eşim de sağolsun kör asla gormez etrafta olup biteni. Ben anlatsam bile gormedim bisery diyemem der.Kursa gitmistim bekarken iki elti geliyordu o kadar iyilerdi ki can ciğer herseyi beraber yaparlarmis ayirmazlarmis birbirlerini. Cok heves etmistim insallah benimde boyle olur diye ama meymenetsiz cikti.

Ya bende cok isterdim yakin olalim ayni senin dedigin gibi bende elimden gelenin fazlasini yaptim.daha hic tanismiyoken belliydi benimkinin tavirlari. Daha nisanli bile degilken esim abimler ankaraya gelcekmis gelir misin tanistirayim dedi. Abisiyle zaten tanismistim sirf eltiyle tanismak icin gittim hatun gelmedi. Bizim evlendigimizde 8 yillik evliydi onlar ve isteyerek cocuk yapmiyolardi.bizim düğüne bi ay kala hamile kaldi bilerek. Ve kina gecemde falan hastayim usuyorum atesim var moduna girdi.fotolara falan gelmedi.ben biliyorumki hepsi fesatligindan. Cocugu oldu kostur kostur dogumuna gittim.40 mevlidine gidemedik diye 1 hafta sonra kalktik kusura bakmayin diye gittik ama hanim hep bi afra tafra her gittiğimde. Kendi evinde yapinca cok üzülüyorum ben de gitmek istemiyorum. Her gittiginde cocuguna hediyeler aliriz falan.ama o bana hosgeldin bile demez. Biz de sorun yok bence canim. Ama bizim en buyuk problemimiz eslerimizin kardeslerine duskun olmasi. Ona da kiyamiyorum ama istenmedigimi bilerek de ayni ortamda olmak istemiyorum. Napcaz sence ?

Back
X