Eltiler neden sevilmezler....

Ben de müstakbel eltimi hala cözemedim..Bazen cok soguk, sonra iyi oluyor ben de kendi kendime diyorum " ne kadar fesatsin bak kiz iyiymis" ama sonra birden hooop gene buz dagi...Pek anlayamadim yani..Gecenki konusmamiz:

Eltim: Ay bu sene de herkes nikah yapiyor, söyle agiz tadiyla bi oynayamadik..

Ben: Merak etme X abla bizim nisanimizda oynarsin

Eltim: Ben öyle kayinbabamin karsisinda oynayamamki..(Kendi dügününde okadar döktürmesine ragmen :9::9:)

Bir de sözlümün annesini cok aramazdi ama ben Almanya´dan geldigimden beri bikere aradi ben de sözlümdeydim ailesini görmeye gitmistim, sonra bikere daha ordayken tesadüf bu ya arayacagi tuttu..Sözlümün annesi de "bahar burda sagolsun gelmis yardim da etti" dedi..Artik ondan midir bilmem ama artik hergün arayip halini hatrini soruyor ve "bahar gene orda mi" demeyi de ihmal etmiyor..:1:

Eltim yok . Olsaydı sewer miydim bilmiyorum . Dawranışlarına bağlı sanırım .

Ne güzel demişler :

Ne yaparsan kendine ,döner kendi kendine ...

Birsürü eltim olacak (nasipse).

Birinden birini severim umarım, tahmin ettiğimden de garipmiş bu aile ilişkileri.

Benim de eltim yok ama bu eltilikten çok kişiliğe bağlı.Kimi de görümcesini sevmez mesela, ben çok seveerim görümcemi.Bi tanedir o:69:

ben tek gelinim şimdilk...
ileride olcak ama nasıl olur kim olur bilmiyorum????
görümcem yok 2 elti olcaz inşallah iyi anlaşırız,iyi geçiniriz....
benm karakterimde ona aldınız bana vermediniz,onunki çok benm ki yok bu tür saçmalılklarda işim olmaz...rabbm hayırlısını versi...kendini bilenlerle eş yapsın inşallahhh

Back
X