Eltilerim ayrımcılık yapıyor

Ne ayrımcılığı yahu?
Koskoca yetişkin insanlarsınız. Onların samimiyeti sizden önce de varmış, insanlar istediğiyle samimi olur, istediğine mesafe koyar. Ayıp değil, suç değil. Demek ki onlarla o kadar uyuşmamışsınız ki size mesafeliler. Bunda da yanlış bir şey yok. Yok onların çocuğunun fotosunu paylaştı, benimkileri paylaşmadı... Çocukça şeylere takıyorsunuz. Bir de evliliğe yansımış, pes doğrusu. Bu kadınlar sizle kavga mı ediyor, evliliğinize çomak mı sokuyor, iftira mı atıyor, çocuklarınızı mı öteliyor? Yooo. Birbirleriyle can ciğerlermiş, size davetle geliyorlarmış. Bu mudur yani? İnsanların size bir zararı yok, kendi kendinize problem yaratmışsınız ki evliliğinizi bile etkileyecek derecede. Bence sorunu kendinizde arayın ve kendinize meşgale bulun. İnsanları rahat bırakın.

Kesinlikle konuşup kendimi o hale düşürmem bu sefer size kıskanç dicekler ya da sana öyle geliyo dicekler. Ben olsam canıma minnet istemiyorum hiçbirini. Ama siz madem bu durumdan şikayetçisiniz eşinizle paylaşın. O konuşsun böyle böyle görüyorum birşey mi var diye. Ayrıca sizi isteseler aralarına alırlardı zaten zorlamayın Zamana bırakın belki onlar eskiden beri samimidir diğer konulara bakın insan eltiden görümceden şikayetçi siz rahat olun
Şahsen benimde canıma minnet. Kafa dengi bile degiliz. Sadece sırf benim bu duruma düşmem olmam beni üzüyor

Aman boşversene yarın öbür gün onun kızı öbürünün oğlunu oynarken ittirse gör sen "elticiliği". Kendini zorla sevdirecek halin yok, memlekette adam mı kalmadı, komşularınla kaynaş onu geçtim kalk spora yazıl orda arkadaş bul ne bileyim kursa git haftada birkaç saat. Sen milletle samimi ol bak nasıl kıymete biniyorsun
Evet dediğin gibi, yalnız olduğumu bildikleri için daha çok üstüme geliyorlar.

Niye bu kadar üzülüyorsunuz elti ler genellikle zaten birbirlerinden hazmetmezler boşver sen kendi ailenle mutlu olmaya bak bol bol evlatlarınla eşinle vakit geçir bana sorarsan bn samimi olmak istemezdim zaten cnm en iyisi seninki seni istemeyenleri sende isteme onlara söylersen de yüzünü kara etmiş olursun tenezzül bile etme
Tek olmuş olmama. Ben oldu bitti hep sıcaklık gösterdim. Buna rağmen gruplaşma oldu maalesef. Kafa dengi dahi degiliz ama ayrımcılık yapılması Sadece üzüyor beni. Yoksa inan tenezzül edilecek merhabalık insanlar bile değiller

Konusma tabi ki ne diyceksin zorla aralarına girmeye caliscak halinde yok hem bi laf var nerde cokluk orda hos olmayan seyler:KK45: yakindir yani kutsal elti ittifaki cok surmez komsularin fln yokmu sen cevre yap kendine
Hep sıcaklık gösterdim ama olmadı olmuyor olmayacakta. Artık çok soğuttular kendilerinden. Aralarına alsalar dahi ısınmam çok zor. Sadece diyorum bunu söylesem mi onlara rahatsız olduğumu? Ama söylesem de umurlarında olmayacağı gibi bide kendilerini önemli zannedecekler

Bizde de aynı durum var amma hiç umrumda değil, üç eltim amca kızları, ben arada yabancı. Ama onları umursamiyorum, üniversite sınavına girdim şuan okuyorum. Cevrem geniş baya arkadaşlar komşular. Bende o arkadaş ve komşuları durum msj da psylasirim, şimdi de cekemiyorlar beni:halay::KK48::KK73:
Tenezzül edilecek insanlar değilde işte dokunuyor. Elbette gün gelecektir :)

Mesafe iyidir , bütün gün onlarla mıç mıç olmak sizi mutlu edecek mi tekrar düşünün, yalnız olduğunuz için belki de bunu dert ediyorsunuz vaktiniz varsa hobi kurslarına falan gidebilir orda arkadaş edinebilirsiniz ,emin olun o zaman ayni şekilde düşünmezsiniz.
Evet sizin de dediginiz gibi yalnızlık. Işe gitmem yakındır. Ancak o şekilde unutabilirim hatta kafama takmam

sizi dahil etmiyolarsa belliki uzaktan gelin geldiniz diye. Aslında şakayla karışık söyleyebilirsiniz bu konuyu. Onlarla görüştüğünüz bi vakit ya da telefonda görüşürseniz şakaya vurup söyleyin resim koymuşsunuz bi benimkiler eksik vs.

Şaka yollu söyleyin ama kendinizi ezdirmeden
Anlamaya niyeti varsa anlar zaten
Bunu söyledim ve sonuç ne oldu biliyormusun? Yaramdan bahsettim tuz basıldı. Dahada fazlalaştırdılar. Cidden zorlar

Bu hayatta akrabalardan daha samimi daha sıcakkanlı arkadaşlarda bulabilirsiniz . Evet çocuklarınızın kuzeni olmaz ama oyun arkadaşı olur . Sirf çocuklarınız dışlamasın derken gereksiz insanları çekmek zorunda kalmanın ne alemi var. Daha samimi ve doğal insanlarla dost olun kiz kardeş gibi yakın olabilirsiniz. Ve ve ve az insan çok huzur .
Kesinlikle katılıyorum. Inşallah zamanla olacak. Umarım hatta çabuk. Bu bahsettiklerim daha çok çok azı

Bende başta 2 eltimle zaman geçirmek için çok heveslendim kendim gibi bildim.ama
Ne kadar içlerine girdimse sıkıntılar kıskançlıklar başladı
O yüzden boşver girme içlerine yabancılarla arkadaş ol
Ne kadar sıkı olursan o kadar sıkıntı çıkar ben eşimle bile kavga ettim onlar için sonradan oda anladı da boşver yabancı kal sen en iyisi içlerine girince pişman olursun kaçacak yer ararsın
Inan şimdiden öyleyim. Yol açılsada gitsem şuralardan diye. Evet eşim de bana hak veriyor ama adam ne yapsın elden bişey gelmiyor. Eşim de diyor, takma kafana kendileri kaybeder diye ama işte:(

Ay allah aşkına çok mu lazım elti. Ayrıca belli ki cahil insanlar cehaletleri paçalarından akıyor ben hiç tenezzül edip de arkadaş olucam diye uğraşmam. Boşver.
Belediyenin kursları var oralara katıl, çocuklarını al beraber parka gidin, alışverişe çıkın, sen de etkinlik yap hiç sallama onları.
İnstadan onları takip etme kafayı çok takmışsın bırak be halt ederse etsinler. Ne eltiler be kocaları aiİ düşünüyor sen niye Bu cahilleri düşünüyorsun.
Asla lazım değil. Kendime yapılanları dahi geçiyorum ama çocuklarımın bile ayrımcılığa uğraması beni deli ediyor. Inan merhabalık insan değiller ki kafa dengi dahi degiliz

Kendini niye kucuk dusuresin onlara karsi tabi ki konusma kendine cevre yap sende paylas resimler videolar herkesi bu kadar önemsemeyin lutfe. Benimde 3 eltim var hepside altli ustlu oturuyo sahsen ben orda oturmak istemedim ve kaca bildigim kadar uzaga kactim ayda yilda bir gorurum sosyal medya kullaniyolarmi ondan bile haberim yok
Vallah en iyisini etmişsin darisi başıma

amaan eltilermiş, umrumda olmaz hoş evli değilim ama olsam da umrumda olmazdı. dilediklerini yapsınlar hiç takmazdım gidip de konuşmayın "bak bak nasıl da bizi önemsiyor" diyecekler. kurslara gidin, komşu edinin belki arkadaşınız yok diye böyle hissediyorsunuz, hiç üzülmeyin onlar için değmez gerçekten.
Evet aynen öyle düşünecekler. Umarım giderim buralardan

Inan şimdiden öyleyim. Yol açılsada gitsem şuralardan diye. Evet eşim de bana hak veriyor ama adam ne yapsın elden bişey gelmiyor. Eşim de diyor, takma kafana kendileri kaybeder diye ama işte:KK43:

Hiç kafana takma arkadaşların dediği gibi dışardan arkadaş edin gez toz ve bunları paylaş kesinlikle görsünler:-)

Ne ayrımcılığı yahu?
Koskoca yetişkin insanlarsınız. Onların samimiyeti sizden önce de varmış, insanlar istediğiyle samimi olur, istediğine mesafe koyar. Ayıp değil, suç değil. Demek ki onlarla o kadar uyuşmamışsınız ki size mesafeliler. Bunda da yanlış bir şey yok. Yok onların çocuğunun fotosunu paylaştı, benimkileri paylaşmadı... Çocukça şeylere takıyorsunuz. Bir de evliliğe yansımış, pes doğrusu. Bu kadınlar sizle kavga mı ediyor, evliliğinize çomak mı sokuyor, iftira mı atıyor, çocuklarınızı mı öteliyor? Yooo. Birbirleriyle can ciğerlermiş, size davetle geliyorlarmış. Bu mudur yani? İnsanların size bir zararı yok, kendi kendinize problem yaratmışsınız ki evliliğinizi bile etkileyecek derecede. Bence sorunu kendinizde arayın ve kendinize meşgale bulun. İnsanları rahat bırakın.
Ne mutlu size ki böyle şeyler yaşamadıysanız umarım da yaşamazsınız. Bunlar bilinçli yapılıyor ise tabiki sorun ederim. Yoksa isteyen istediğini sevsin isteyen istediğine gitsin.
Ne ayrımcılığı yahu?

Ne mutlu size ki böyle şeyler yaşamadıysanız umarım da yaşamazsınız. Bunlar bilinçli yapılıyor ise tabiki sorun ederim. Hatta sürekli göndermelerde de bulunuluyorsa. Basta onları çok önemsemiştim, çünkü çok iyi insanlar gibilerdi ama her zaman ki gibi maskeler düştü. Burda ifade ettiğim sorun belki de en "masumu". Yoksa daha neler var. Yinede cevabınız için tşekkürler

Tek olmuş olmama. Ben oldu bitti hep sıcaklık gösterdim. Buna rağmen gruplaşma oldu maalesef. Kafa dengi dahi degiliz ama ayrımcılık yapılması Sadece üzüyor beni. Yoksa inan tenezzül edilecek merhabalık insanlar bile değiller
Kafa dengi bile degilmissin niye sorun ediyorsun ben eltimle hiç görüşmem nerdeyse kuş filan değilim ama yokmuş gibi yaşarım görünümle onlar can ciger kuzu sarması bildiğin. Benim de bı oğlum var onlar doğru düzgün görmez bile ama benim umrumda bile değil ortaya şebek dogurmadim sonuçta onlar sevsin sevmesin çokta tin

Back
X