Eltilerim ayrımcılık yapıyor

Bilinçli yapıyorlarsa zaten istenmiyorsunuz demektir,daha gidip ne diyeceksiniz ki...Sakin birşey demeyin,önemsendiklerini düşünmesinler yada anlamasinlar diyeyim :)

Çok sıcak samimi olmaniza da gerek yok.Ne kadar değer görüyorsanız o kadar değer verin.Birak onlar dusunsun ,biricikmelegim niye bizi takmıyor diye.

Bence mesafe candir.Fazla muhabbet sıkar.Zirt pırt gel git kalabalık yorar insanı.Ondan sonra gelmede diyemezsin.Boylesi güzel.Sosyal medyadan da takip etmeyin mümkünse.Kendi hayatınıza ailenize çocuklarınıza odaklanin.

Selam kızlar, nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 4 eltim var. 4 elti aynı sene içinde evlendik. Hepimizinde cok sukur çocukları oldu. Kimimizin 2 kiminin 3 ve 4 çocuğu var. Hepimiz yaşıt da sayılırız çocuklarımız da öyle. Eltiler arasında tek ben uzaktan gelin geldim. Diğerleri önceden de tanışıyorlardı. Benim derdim ise onların bana soğuk olması. Yani sanki senin bizim aramızda işin yok der gibiler. Birbirlerine sürekli gidip duruyorlar bana ise davetle. Parmakla sayılır ziyaretleri var. Zaten yeterince yalnız hissediyorum burada. Hiç birşeyden, hiç biryerden ve hiç kimseden keyif alamıyorum artık. Adil davranılmıyor. Kuzenler arası ayrımcılık yapılıyor. Bana soğuk oldukları yetmiyor gibi, çocuklarımı da seçiyorlar. Ben kendimi geçtim ama masum çocuklarıma böyle yapılıyor olması beni çok üzüyor. Biliyorsunuz günümüzde çok kullanılan bir uygulama var, resimli ve videolu durumlar paylaşılıyor. Her zaman hepsi bir arada resimler videolar ve çocukların resimleri videoları paylaşılıyor, yok kuzenler yok kuzen kardeş yarışı vs. E benim çocuklar amca çocuğu değil mi? Hatta eltimin biri en son bütün amca çocuklarını paylaştı bi tek benimkileri seçti. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Gidip eltinizle konuşurmusunuz? Ne yapardınız? Bu durumun düzeleceği yok. Artık nispet yapar gibi. Dayanamaz hale geldim. Bu sıkıntı evliliğime dahi yansıyor. :KK43:

Hayatta muhatap olmam.
Bu konularda onlardan herhangi biri ile konuşup biraraya geldikleri 3 çayında ''biricikmeleğim alınmış ''
kendini ayırıyormuşuz kıskanmış :işsiz:cümleleri kurdurmam.

Ay ne halleri varsa görsünler!
Önemli olan yavrularım ve eşim bana iyi olduktan sonra SALLA GİTSİN...
Bak dış kapıdalar şuanda,sen ailen ile birliktesin....

Asla lazım değil. Kendime yapılanları dahi geçiyorum ama çocuklarımın bile ayrımcılığa uğraması beni deli ediyor. Inan merhabalık insan değiller ki kafa dengi dahi degiliz
İşte yetiştirdikleri Çocuklar da kendileri gibi olacak maalesef. Sen boşver bence çocuklarına yeni bir çevre yarat imkanın varsa kreşe yazdır, avmlerin çocuk etkinlikleri oluyor haftada 3-4 oralarda takılın, oyun parkına götür. Zaten kendilerinden olmayanla anlaşamayan tuhaf içe kapalı ailelerden ben hiç hazzetmem
Bu cahiller yüzünden evliliğinde huzursuzluk çıkartma cahille cahil olma

Durum yerinden engeleyin, bende sevmiyorum herkesin ne yaptigini ne etini.. Ne face var ne de inst.. Whatsupda bu uygulamayi indirince, whatsupi silesim bile geldi ama annem le konusuyorum..

Onların sevgisine ihtiyacınız yok sizde kendiniz eşinizle vs dışarı çıkıp fotoğraf atın, onları umursamazsanız kendileri peşinizden gelecektir (denendi, onaylandı:))

Bunun evliliğinizle ne ilgisi var yahu? Ben her zaman “asıl ben seni istemiyorum”cu olurum böyle durumlarda. Emin olun muhabbetlerinde sizin kaybedeceğiniz şeyler yok. Full dedikodudur. Boşuna zaman çalacaklar, 2 gün sonra anlattığınız her şeyi aleyhinize kullanacaklar. Boşversenize.

Benim dört eltim olsa ve bu şekilde uzak dursalar benden yatıp kalkıp dua ederim. Boşverin bence, hiç dert edilecek şey değil. Çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama okula başladıklarında yeterince arkadaşları olur zaten. Babaanne, dede ayırmasın torunlarını yeter.

Selam kızlar, nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 4 eltim var. 4 elti aynı sene içinde evlendik. Hepimizinde cok sukur çocukları oldu. Kimimizin 2 kiminin 3 ve 4 çocuğu var. Hepimiz yaşıt da sayılırız çocuklarımız da öyle. Eltiler arasında tek ben uzaktan gelin geldim. Diğerleri önceden de tanışıyorlardı. Benim derdim ise onların bana soğuk olması. Yani sanki senin bizim aramızda işin yok der gibiler. Birbirlerine sürekli gidip duruyorlar bana ise davetle. Parmakla sayılır ziyaretleri var. Zaten yeterince yalnız hissediyorum burada. Hiç birşeyden, hiç biryerden ve hiç kimseden keyif alamıyorum artık. Adil davranılmıyor. Kuzenler arası ayrımcılık yapılıyor. Bana soğuk oldukları yetmiyor gibi, çocuklarımı da seçiyorlar. Ben kendimi geçtim ama masum çocuklarıma böyle yapılıyor olması beni çok üzüyor. Biliyorsunuz günümüzde çok kullanılan bir uygulama var, resimli ve videolu durumlar paylaşılıyor. Her zaman hepsi bir arada resimler videolar ve çocukların resimleri videoları paylaşılıyor, yok kuzenler yok kuzen kardeş yarışı vs. E benim çocuklar amca çocuğu değil mi? Hatta eltimin biri en son bütün amca çocuklarını paylaştı bi tek benimkileri seçti. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Gidip eltinizle konuşurmusunuz? Ne yapardınız? Bu durumun düzeleceği yok. Artık nispet yapar gibi. Dayanamaz hale geldim. Bu sıkıntı evliliğime dahi yansıyor. :KK43:
Konuşupta kendini bir şey zannettirmem,sizde ailecek gezin,tozun,eğlenin ve paylaşın. Hatta onlar gibi paylaşmak bence reklama giriyor ancak sizin sevdiğinizi varsayarak söyledim. Boşverin sizi üzmektense sizden uzakta oynasınlar. Birbirleriyle ikramlaşıp dursunlar(çokta inanmayın):halay:

çok görüşüncede başka sorunlar çıkar ortaya yok haber vermeden geldi yok oğlu kızıma vurdu bence durumunuz gayet iyi BOZMAYIN

hic takmayin onlarin istedikleri zaten o. O paylastigiklari resimlerde bakmayin bundan sonra. Seni istemeyini sen hic isteme..
Elticilik oynasin onlar. Kendi isine bak sen.

ben olsam onları o uygulmada engellerdin sadece işim düşüp birşey diycekken engeli kaldırırdım boşuna kendinizi üzüyorsunuz siz ailenize yetersiniz ailenizde size yeter çocuklarınızla vakit geçirmenin eğlenmenin yolunu bulun ne o oyle zaten 15 tane çocuk birarada...

Son zamanların gündemi de bu oldu.
Önceden açılan konular; kayınvalidem sürekli beni çağırıyor, bana gelmek istiyor.
Görümcem durmadan beni arıyor, eltim çat kapı geliyor kendi eviymiş gibi davranıyor v.s.
Şimdi ise tam tersi oldu. Kimsem yok kimse bana gelmiyor, beni çağırmıyor v.s.
Yapmayın yavv, bırakın kim ne istiyorsa öyle davransın.
Siz de ilişkinizin nasıl olmasını istiyorsanız ona göre harekete geçin.

Sakın bu konuyu onlarla konuşupta kendini küçük düşürme. Hepsi bir araya gelince dedikodusu yapılacak insan lazımdır o da sensindir bırak yaa böyle insanları görüşmek isteyen zaten görüşür. Ekstra birşey yapma Çağırırlarsa gidersin, gelmek isterlerse buyrun gelin dersin. Burada eltileriyle görüşüpte sorunlar yaşayan bir sürü insan var en güzeli mesafedir boşver..

Bence fazla samimiyete gerek yok he ne olur bigun hepsini kahvaltiya cagir muahbbet edin deki kahvalti funu yapalim her ay de samimemyti bagla baktin gorsmek istemiolar onlar bilir.. sende mahalleden birileriyle arkds ol yada kurslardan

Şahsen benimde canıma minnet. Kafa dengi bile degiliz. Sadece sırf benim bu duruma düşmem olmam beni üzüyor
Sizin düştüğünüz bir durum yokumursamayın samimi olmak istemiyolarsa bırakın asıl neden böylesiniz diye sorarsanız kötü duruma düşersiniz. Baska yerlerde karşılaşınca da selamlaşın geçin

Bunu söyledim ve sonuç ne oldu biliyormusun? Yaramdan bahsettim tuz basıldı. Dahada fazlalaştırdılar. Cidden zorlar

Demek daha da arttırdılar. Siz bunu kesinlikle yara olarak görmeyin. Gerçekten kendinize dost edinirseniz akrabalardan daha karlı çıkarsınız.. ne yaptıklarını önemsemeyin bundan sonra kendi çevrenize kendi işinize bakın bence.
Bilerek size nispet yapıyolarsa zaten kalplerinde kötülük vardır, bigün mutlaka ortaya çıkar. Uzak kalın takip etmeyin

valla canm bende 1 elti var ama senin o bütün eltilerine eş değerdir emin ol :) yerinde olsam düşünürdüm öncelikle sen onların arasına girmek istiyor musun? girmek istersen davet et, etkinlik filan düzenle dışarda. Ama istemiyorsan ki yerinde olsam istemezdim. Hiç umrumda bile olmaz, onlara nispeten akrabalarımla kendi kardeşimin çocukları ile durum fotoları paylaşırdım. hiç kafana takma, bakma görme duyma derim. ama yeri gelince de lafını esirgeme sakın..

Back
X