- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
kızlar ben daha önce kayınvalideye temizlikle alakalı konu açmıştım eltimle tartıştım falan detaya inmek istemiyorum hatırlayanlara bişey sormak istiyorum deneyimli ablalarımdan cevap bekliyorum. iki eltimlede artık eskisi gibi samimi olmayı düşünmüyorum.ikisiylede sorun yaşadım. ama kayınvalidemin üstkatında oturdukları için her gittiğimde onlarıda görme ihtimalim çok yüksek. 1.si zaten onlara gitmeyi düşünmüyorum uzun bi süre ama kaynanama giderim gittiğimde onların evinede çıkmam gerekirmi gerekmezmi? eskiden gittiğimde çoğu zaman çıkardım napıyosunuz diye. 2.si ortanca eltim benimle kavga ettiği için onla hiç konuşmayı bile düşünmüyorum ama hadi kaynanama gittim oda orda selam verdim öpmem şartmı yada bana hoş geldin derse hoşbuldum demelimiyim? 3. bir ay içinde ikisininde çocuklarının doğum günü olacak gitmesem çokmu ayıp olur? içim nefret dolu sorularım saçma gelebilir ama ben gerçekten onlara karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. bana normaldede nasıl davranmam gerektiği açısından fikir verirmisiniz? çünkü ben onlara göre en küçük gelin olduğum için sürekli onlara gidip gelmeliyim her işlerine koşmalıyım ama ben bunu yapamam bugüne kadar salak gibi yaptım ama bundan sonra yapmıcam. dertleşmek istiyorum sizinle kızlar.