- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi alekta movik movik
6 tane eltim var uzak durmaya çalışıyorum ben en küçükleriyim
Hepsi kötü değil elbette ikisi kendi halinde aramız iyidir. Biri nötr. İkisi fesat fitne dedikoducu. Biri zehir gibidir aklımdan bir şey geçiremiyorum okuyacak diye.6 etti galiba.
Kv ve görümcelerimle aram iyi de. Bu eltilerle napıcam hiç bilmiyorum. Yanyana gelince işleri güçleri birbirlerini kvyi görumceleri çekiştirmek. Ben yorum yapmıyorum.
Küçük eltim kvyle beraber yaşıyor. Kv arar hep gel buraya falan. Ben de gecen boş bulundum dedim kv için geliyorum evde kimse yok bi yerlere gidiyor x eltiyle başbaşa kalıyoruz bütün gün. (x eltiyi de sevmiyorum o yüzden dedim yani). Kvye sen bize gel diyorum pek gelmiyor o da sıkılıyor bizde. Yani durum böyle.
Ertesi gün yetiştirmişler gelinin diyor ki kaynana arayıp duruyor gel gel gel diye. Evde oturtmuyor vs.
Kv eşime demiş beni yanlış anlamasın gurbette yalnızlık cekmesin diye gelsin diyorum canı sıkılıyodur diye diyorum. Eşim de anne o eltisiyle anlaşamıyor o yüzden gelesi yok sen gel bize o da öyle istiyor demiş. Kvde de gülmüs tamam demiş.
Ben şimdi yanlıs bir şey mi demişim anlamadım yani ne yapayım o yılanların yaptıkları dedikoduları bende mi kaynanaya ileteyim rezil olsunlar. Ya da hiç bulaşmayayım mı. Arkasından inşallah geber diyen eltim bile oldu yani ne yapayım ben de mi gidip söyleyeyim bu insanlar nelerine güvenerek böyle yapıyorlar.![]()
basina dert alma derim.
kendi ailenle ilgilen bosver.