• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltilerimle başım dertte :D

6 tane eltim var uzak durmaya çalışıyorum ben en küçükleriyim :110:
Hepsi kötü değil elbette ikisi kendi halinde aramız iyidir. Biri nötr. İkisi fesat fitne dedikoducu. Biri zehir gibidir aklımdan bir şey geçiremiyorum okuyacak diye. :KK48: 6 etti galiba.
Kv ve görümcelerimle aram iyi de. Bu eltilerle napıcam hiç bilmiyorum. Yanyana gelince işleri güçleri birbirlerini kvyi görumceleri çekiştirmek. Ben yorum yapmıyorum.
Küçük eltim kvyle beraber yaşıyor. Kv arar hep gel buraya falan. Ben de gecen boş bulundum dedim kv için geliyorum evde kimse yok bi yerlere gidiyor x eltiyle başbaşa kalıyoruz bütün gün. (x eltiyi de sevmiyorum o yüzden dedim yani). Kvye sen bize gel diyorum pek gelmiyor o da sıkılıyor bizde. Yani durum böyle.
Ertesi gün yetiştirmişler gelinin diyor ki kaynana arayıp duruyor gel gel gel diye. Evde oturtmuyor vs.
Kv eşime demiş beni yanlış anlamasın gurbette yalnızlık cekmesin diye gelsin diyorum canı sıkılıyodur diye diyorum. Eşim de anne o eltisiyle anlaşamıyor o yüzden gelesi yok sen gel bize o da öyle istiyor demiş. Kvde de gülmüs tamam demiş.
Ben şimdi yanlıs bir şey mi demişim anlamadım yani ne yapayım o yılanların yaptıkları dedikoduları bende mi kaynanaya ileteyim rezil olsunlar. Ya da hiç bulaşmayayım mı. Arkasından inşallah geber diyen eltim bile oldu yani ne yapayım ben de mi gidip söyleyeyim bu insanlar nelerine güvenerek böyle yapıyorlar.:KK12:

basina dert alma derim.
kendi ailenle ilgilen bosver.

uzak durdugunda başına corap örmezler dmi? bundan eminsen sorun yok.. ama seni kötü gösterme ihtimalleri varsa, tedbir almak lazım.. eşin biliyomu mesela onların yaptıklarını?
Emin değilim. Uzak duramam ki eşim abileriyle bağlıdır biz de bir araya geliyoruz.
Sürekli laf sokan 2 tane var ben hiç bir sey demesem de durduk yere can sıkan.
Eşim onların anlattıği dedikoduları bilmiyor anlatmam pek ama huylarını biliyor sen bi şey deme duyma onları diyor cahille cahil olma diyor. Nasıl derim yengen annen için inşallah geberir dedi diye. Baban için ne kadar daha yaşar acaba bu dedi diye. Umursamıyor gibi davranıyorum ama içten içe sinir oluyorum bazı söz davranışlara.
Dert 1 değil ki :KK47:

Hepsi kötü değil elbette ikisi kendi halinde aramız iyidir. Biri nötr. İkisi fesat fitne dedikoducu. Biri zehir gibidir aklımdan bir şey geçiremiyorum okuyacak diye. :KK48: 6 etti galiba.
Kv ve görümcelerimle aram iyi de. Bu eltilerle napıcam hiç bilmiyorum. Yanyana gelince işleri güçleri birbirlerini kvyi görumceleri çekiştirmek. Ben yorum yapmıyorum.
Küçük eltim kvyle beraber yaşıyor. Kv arar hep gel buraya falan. Ben de gecen boş bulundum dedim kv için geliyorum evde kimse yok bi yerlere gidiyor x eltiyle başbaşa kalıyoruz bütün gün. (x eltiyi de sevmiyorum o yüzden dedim yani). Kvye sen bize gel diyorum pek gelmiyor o da sıkılıyor bizde. Yani durum böyle.
Ertesi gün yetiştirmişler gelinin diyor ki kaynana arayıp duruyor gel gel gel diye. Evde oturtmuyor vs.
Kv eşime demiş beni yanlış anlamasın gurbette yalnızlık cekmesin diye gelsin diyorum canı sıkılıyodur diye diyorum. Eşim de anne o eltisiyle anlaşamıyor o yüzden gelesi yok sen gel bize o da öyle istiyor demiş. Kvde de gülmüs tamam demiş.
Ben şimdi yanlıs bir şey mi demişim anlamadım yani ne yapayım o yılanların yaptıkları dedikoduları bende mi kaynanaya ileteyim rezil olsunlar. Ya da hiç bulaşmayayım mı. Arkasından inşallah geber diyen eltim bile oldu yani ne yapayım ben de mi gidip söyleyeyim bu insanlar nelerine güvenerek böyle yapıyorlar.:KK12:

Bas edebilirsenız arayıp konuşun ki bıdaha yapmasın .. Ya da susup tavır alın muhattap olmayın.. Onlar hersekılde bıre bın katıp arkanızdan konuşacak malesef

Emin değilim. Uzak duramam ki eşim abileriyle bağlıdır biz de bir araya geliyoruz.
Sürekli laf sokan 2 tane var ben hiç bir sey demesem de durduk yere can sıkan.
Eşim onların anlattıği dedikoduları bilmiyor anlatmam pek ama huylarını biliyor sen bi şey deme duyma onları diyor cahille cahil olma diyor. Nasıl derim yengen annen için inşallah geberir dedi diye. Baban için ne kadar daha yaşar acaba bu dedi diye. Umursamıyor gibi davranıyorum ama içten içe sinir oluyorum bazı söz davranışlara.
Dert 1 değil ki :KK47:
peki sana bi iftira atsalar Allah korusun, esin arkanda durur mh? yada kv?

Allahım kolaylık versin size , artık bazen duymaz bazen görmez bazende sessiz kalacaksın canım stressiz bir hamilelik dilerim , ,hiçbirşeye karışmazsan kafan dinç senden rahatıda olmaz

peki sana bi iftira atsalar Allah korusun, esin arkanda durur mh? yada kv?
O kadar ileri gitmezler heralde ya giderler mi yoksa :KK57:
Eşim kv bana inanır diye düşünüyorum az çok huyumu biliyorlar. Şimdiye kadar hiç kavgası olmayan tek gelinim. Ne onunla ne eltilerle. En geçimsiz eltimle bile tartışmadım daha. Bilmeleri lazım.

O kadar ileri gitmezler heralde ya giderler mi yoksa :KK57:
Eşim kv bana inanır diye düşünüyorum az çok huyumu biliyorlar. Şimdiye kadar hiç kavgası olmayan tek gelinim. Ne onunla ne eltilerle. En geçimsiz eltimle bile tartışmadım daha. Bilmeleri lazım.
Canım gerçekten huzurlu yaşamak istiyorsan hiçkimseyle yüz göz olma sınırını çek kimse yüz bulup ağzına geleni seninle konuşmaya cesaret edemesin yani gıybet abuk sabuk saçma salak hareketlere maruz kalmazsın

Canım gerçekten huzurlu yaşamak istiyorsan hiçkimseyle yüz göz olma sınırını çek kimse yüz bulup ağzına geleni seninle konuşmaya cesaret edemesin yani gıybet abuk sabuk saçma salak hareketlere maruz kalmazsın
Maruz kalıyorum canım şimdi kvye geldim eşim 5bucukta çıkıyor okuldan kv hasta yatıyor eltiyle başbaşayız yine açtı ağzını vır vır içim şişti. Ömür boyu çekecem herhalde.

Tanımadan etmeden havaya girmişsin. Sanki hepsi birbir seninle uğraşıyorlar!

Sende dedikodu yapmasaydın. Ne diye eltini sevmediğini ima etmeye çalışıyorsun ki? Dedikodu malzemesi arar gibi bir halin var.

Benimle ayni gibisiniz bendede 7 adet gorumce 3 te kayin var kv.vefat etti kp hayatta. 30 31 torun var nasil:)

Ben yanlarindayken iyiyim yoksa onlar icin can atmiyorum.
Mesafenin gozunu seveyim mesafe candir. Bu zamana agirladim iyi oldukta noldu bi.halta mi yaradi sanki. Simdii uzaktan seyrediyorum. Evimde mutluyum. Esim yuzlerini goruyo ya bana yetiyor;)

Konunuzu simdi okudum cokta guldum.
Hayirdir kardes birseymi var. Hangi eltinin vukuati var :KK66:
Surekli beni aşağılamaya çalısıyolar ya ben unv mezunuyum onlar okumamıs. Bisey bildikleri yok yun halı yikamaktan yemek yapmaktan başka. Beni aşağılıyolar yün yıkayamiyorum onlar gibi ekmek açamıyorum diye :hamarat:
Benimle ayni gibisiniz bendede 7 adet gorumce 3 te kayin var kv.vefat etti kp hayatta. 30 31 torun var nasil:)

Ben yanlarindayken iyiyim yoksa onlar icin can atmiyorum.
Mesafenin gozunu seveyim mesafe candir. Bu zamana agirladim iyi oldukta noldu bi.halta mi yaradi sanki. Simdii uzaktan seyrediyorum. Evimde mutluyum. Esim yuzlerini goruyo ya bana yetiyor:KK66:
Amaaan uzak olsunlar :dua:

aman eltilerin yaninda kimseyi cekistirme. kv cagirip duruyor evde oturtmuyor diyen anlatsan neler der kim bilir..
uzak dur. mesafeli ol. kimseye sirrini verme.

Back
X