:) belki de haklısın ama yine de ben onunla arkadaş gibi olmak isterdim ilk zamanlar üstülük taslamaya kalktı baktı ki alt ediyorum bu sefer de kıskanmaya başladı.
komplexli bence
takma kafana he hos de gec canım ya kaydirigubbakcemile5
Herşeyi olabilir ama özgüveni yok bence...
Kişiliği de oturmamış olabilir bilemiyorum...
Sana da helal olsun arkadaşım melek gibi gelinsin herhalde...
Hep bana hep banacılara kim olursa tahammülüm yoktur benim...
boş veer kıskanmazsa şaşır
gerçi istisnalar vardır herkez aynı kefeye konulmaz ama kaideyide bozmazlar
ben insanın sözlerine değil hareketlerine bakarım sen gene kendini değiştirme
bak eşin görmüş anlamış yakında başkalarıda anlar yada eltin bu huyunu değiştirir
kimbilir
müzmin elti rahatsızlığı,
ama sıkma canını inan herkeste var,bu forumdada çoooooook sık açılan bir konudur bu.
arkası gelecektir,dikkatli ol,bende ikitane öz ve üç beş tanede üveylerden olan elti var,:1shok:
özler sağolsunlar bir nevi kuma,hemde benden büyük çocukları var,:1shok:
üveylerde alışılmış elti imajını korumak için ellerinden geleni yaparlar sağolsunlar.:roflol:
nemi yapıyorum ?
bir uzak duruyorum
iki allaha sığınıyorum :Saruboceq: sanada tavsiyem budur.a.s.
Kişiliği tam yerine oturmamış bir insanın hareketleri bunlar canım.Ne yazıkki o da sana elti olarak gelmiş ama en güzeli kafaya takmaman.Benim bunun görümce versiyonu var bende ne görse aynını alıp yaptırmaya meraklı,başka meziyetleri de var bu yüzden görüşmüyorum ama sen kaynananla oturduğun için pek şansın yok bu nedenle görmemezlikten gel canım.a.s.
Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor geçim derecesi,benim de ailem çok iyi şartlara sahip değildi ama biraz kişilik meselesi bu.Bazıları da eltin gibi ne oldum delisi olabiliyor canım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?