eltiden dertli çok insan varmış gerçekten..Yazılanları okudukça cogu gelinin bu tip seyler yaşadıgını goruyorum..Bende de aynı sorun var malesef,eltim gerçekten geçinilmesi çok zor ve 9 senelik evlilikte kayınvalidem kayın pederim ve kocasını cok guzel bir sekilde sindirip herkesi delidir ne yapsa yeridir kıvamına getirmiş..Dünya tatlısı bir kızları var fakat onu da sinirli halleri ve surekli bağırıp çağırmalarıyla içine kapanık kendine guvensiz bir insan olarak yetiştiriyo ne yazıkki..Başlarda benim eğitimim ve çalışıyor olmamla ilgili ciddi komik kompleksleri vardı ama gülüyodum bu tip hareketlerine geçiyodum,fakat eşimle ne zamanki evlenmeye karar verdik,bir baktım ki karşımda elti değil bir cadı varmış! Düğünüme eşimin eski sevgilisini çağırmalar,düğün olucakmı olmıycakmı derken ay belki saDECE nikah yaparsınız(ki bu da bir olasılıktı cunku baktıgımız yerler çok pahalıydı) ne gerek var gelinliğe saç provasına demeler, herşeyi eleştirmeler vs..sonra işleri daha da ileri goturup evliliğimizle ilgili konusmalar yapmaya başladı,işte 1 sene çıkıp evlenmişiz çok erkenmiş(ben 28 eşim 35 yaşında :) )
şimdi de evleneli 1 sene oldu çocuk yapmayın fln gibi komik yorumlarda bulunuyo sanki ona soruyomusuz gibi ve işin en komik tarafı eşime yaranmak içinde ayy hemen çocuk yapın ne mutlu olurum fln gibi 2yuzlu yorumlarda bulunuyor..Benim arkadaşlarıma nedense feci itici,düğünde selam bile vermedi kendi arkadaşları dışındaki insanlara..Benim anlamadıgım benden sadece 3-4 yaş buyuk biri neden beni bu kadar kıskanır ve hazımsızlık yapar bizim evliliğimiz???
Kendisi aslında güzel , kafası çalışan bir insan fakat karakteri o kadar kotu suratı o kadar asık ki herkese dunya çirkini geliyo,keşke zekasını pozitif seylere çalıştırsa diğerleri gibi 2 elti arkadaş gibi olsak ama malesef olamadı bizde bu durum kendisinin ruh hastası olması sebebiyle...