Eltim beni neden kıskanıyor ?

kızlar benimde eltim var şuan da gayet iyi anlaşıyoruz 5 aylık evliyim tabi onlarda 5 aydır ayrılar ben ondan daha üstün olduğum için bu kendi düşüncesi tabiki kendini hep ezik görüyo bende böyle düşüncesi olduğu için daha sıcak davranmaya çalışıyorum ararım sorarım keyfini ilgilenirim uzaktanda olsa çünkü içimde Allah ın bana mükafat olarak verdiği tertemiz bir yüreğim var kötü düşünmüyorum tabi fazla cıvık cıvık olmadan çünkü atalarımız ne demiş kuma gemisi yürümüşte elti gemisi yürümezmiş başınıza her ne gelirse gelsin asla isyan etmeyin ben en kötü anımda bile şükretmesini bildim sen yolunu bildikten sonra kimse seni yolundan çeviremez Allah yardımcınız olsun

benim eltim de başıma bela.
almanyadan geldiler yeni ki eltim alman zaten
burda tek bi arkadası yok, türkce bilmiyo
sürekli bizde. henüz evleri yok cünkü. kaynanamlarla oturuyolar evleri bitine kadar orda sıkıldıgı an yne bizde
ne alsam bakıyo. benimki daha güzel falan diyo
bu yaşnda neden evlendin diyo hayatını mahvetmişsin diyo.
başka gün geliyo benim çocuğum var snn yok sen de doğursana bi tane, kaynananın gözüne gir türkler buna değer verir diyo. saçma saçma şeyler işte... takma kafana

eltiden dertli çok insan varmış gerçekten..Yazılanları okudukça cogu gelinin bu tip seyler yaşadıgını goruyorum..Bende de aynı sorun var malesef,eltim gerçekten geçinilmesi çok zor ve 9 senelik evlilikte kayınvalidem kayın pederim ve kocasını cok guzel bir sekilde sindirip herkesi delidir ne yapsa yeridir kıvamına getirmiş..Dünya tatlısı bir kızları var fakat onu da sinirli halleri ve surekli bağırıp çağırmalarıyla içine kapanık kendine guvensiz bir insan olarak yetiştiriyo ne yazıkki..Başlarda benim eğitimim ve çalışıyor olmamla ilgili ciddi komik kompleksleri vardı ama gülüyodum bu tip hareketlerine geçiyodum,fakat eşimle ne zamanki evlenmeye karar verdik,bir baktım ki karşımda elti değil bir cadı varmış! Düğünüme eşimin eski sevgilisini çağırmalar,düğün olucakmı olmıycakmı derken ay belki saDECE nikah yaparsınız(ki bu da bir olasılıktı cunku baktıgımız yerler çok pahalıydı) ne gerek var gelinliğe saç provasına demeler, herşeyi eleştirmeler vs..sonra işleri daha da ileri goturup evliliğimizle ilgili konusmalar yapmaya başladı,işte 1 sene çıkıp evlenmişiz çok erkenmiş(ben 28 eşim 35 yaşında :) )
şimdi de evleneli 1 sene oldu çocuk yapmayın fln gibi komik yorumlarda bulunuyo sanki ona soruyomusuz gibi ve işin en komik tarafı eşime yaranmak içinde ayy hemen çocuk yapın ne mutlu olurum fln gibi 2yuzlu yorumlarda bulunuyor..Benim arkadaşlarıma nedense feci itici,düğünde selam bile vermedi kendi arkadaşları dışındaki insanlara..Benim anlamadıgım benden sadece 3-4 yaş buyuk biri neden beni bu kadar kıskanır ve hazımsızlık yapar bizim evliliğimiz???
Kendisi aslında güzel , kafası çalışan bir insan fakat karakteri o kadar kotu suratı o kadar asık ki herkese dunya çirkini geliyo,keşke zekasını pozitif seylere çalıştırsa diğerleri gibi 2 elti arkadaş gibi olsak ama malesef olamadı bizde bu durum kendisinin ruh hastası olması sebebiyle...

Arkadaslar ben yeni katildim araniza ay canim snin yazdiklarini okuyunca yemin ederim sinirlerim hopladi kendimi okuyormusum gibime geldi ya .
Benimde canim cok sIIKkin bu aralar netde dolanirken bu sayfayi buldum dedim tmm burdaki herkes cok samimi cevaplar veriyor üye olmaliyim banada yardmci olurlar belki diye.
benim sorunum ben henüz evli deyilim ama 4 senedir beraber oldugum biri var aileler tanisti anlasamadilar ama biz ayrilamadik dahalen beraberiz simdi ben meslek yapmaya basladim bir sene falanda düsnümüyoruz evlenmeyi benim sorunumda eltim ve kaynanam kaynanam cok otoriter biri simdiye kadar herkes onun istediklerini yapmis ilk defa ben karsi ciktim ogluda beni cok sevdigi icin benim tarafimda oldu haliyle kadin bana gicik suanda ama aslinda beni insan olarak sevdigini söylüyormus herkese konularimiz sadece karisik neyse bende eltimle yazdan beri telefonla fln cok sik konusmaya basladik bana iste cektiklerini falan anlatti bende kendi olaylarimi anlattim dertlesdik gel gelelim ben sonradan pisman oldum ya kaynanasina anlatirsa anlattiklarimi diye ama is isten gecti laf agizdan cikti bikere. simdilerdeyse sorunum eltim beni asiri derecede kiskanmaya basladi ben ne alsam aynisini istiyor ben ne alsam aynisini aliyor üstüme bisey görüyor hemen istiyor bende hep aliyodum hani ne olcak falan diye ama son zamanlarda abartmaya baslayinca bende rahatsiz oldum söyliyemiorumda erkek arkadasim benim yerime gitmis laf cakmis iste niye hep beni kiskaniyor diye bunundazoruna gitmis ama ne faydaa dahalen ayni napmam lazim sizce ya ben simdi terslemekde istemiyorum hani gider kaynanasini benim üstüme kiskirtir iyice diye ama böyle yaptigida gicigima gidiyor iyice sasirdim ya arada kaldimm

Arkadas olabilmek güzel seydir ama görüyorum ki sizin eltinizle bu pek mümkün degil siz ondan daha da fazla uzaklasmaya bakın bence. Bana dokunmayan yılan bin yasasın.

canım ya eltin fesat işte. birazda ahmakmış.neyse benim eltimde eşimin akrabalırının düğünü var ben kalem etek giydim ertesi gün bu da giymiş eşide kızmış kısa oldu giyme bunu diye kavga etmişler bana da başkası anlatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…