eltim beni taklit ediyor sevineyim mi kızayım mı.

gestepo

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
5
0
16
Ankara
kızlar napsam aynısını yapmaya calışıyor ne alsam ben ne beyensem yüzüme ben onu hiç sevmem diyor ama arkamı dönüyorum dediğimi yapıyor aldıgımı alıyor şaşırıyorum bende napacagımı ne diyecegimi bilemiyorum kırmakta istemiyorum

bir elti vakası daha:1:

bence sevinmelisin,taklitler aslını yaşatır:34:

ilk defa bir konuya ne yazacağımı bilemedim:) Size ozeniyor veya sizi ve sizin yaptıklarınızı beğendiğinden böyle yapıyor belli ki. Sinir bozucu bir durum,ama ne yapmak gerekir inan bilemedim.. Soylesen kırılır diye dusunuyorum,şakayla karışık desen; mesela bir arkadaşım benim yaptıklarımı yapiyor nasıl da sinir oldum falan diyebilirsin ona. üstüne alınırsa ne âlâ:1:

Her yaptığını güzel, her giydiğinin sana yakıştığını düşünüyor
demek ki senin gibi olmaya çalışıyor sana özeniyor sanırım
ama tabi ben olsam bi yandan da sinir olurdum aynı hareketler,
aynı davranışlar,aynı giysiler falan sanki gıcıklığına yaparmış gibi

rabbim,şükür ki kimsenin eltisi olmayacağım :))
bu ne ya,her elti gelini kıskanacak diye bir kaide mi var KK kadınları arasında???

Ucundan köşesinden size benzemeye çalışması içten içe sizi takdir ettiğini gösterir ama neticede sinir bozucu bir durum. Ama yerinizde olsam rahatsız olduğumu belli etmez, aksine keyif alıyor gibi görünür, alttan alta da "sende kişilikten, karakterden, zevkten eser yok, o yüzden bazı şeyleri kendi iradenle seçemeyip anca ne görüyorsan onu taklit edebilirsin, sen busun!" mesajı verirdim.

sende şunu beğendim bunu alıcam vs deme canın sıkılıyosa yada beğenmedin zevk almadığın şeyleri söyle bakalım ne yapıcak :)) kızım olursa adını ipek koyucam derdim hep laf arasında eltim eski isim dedi :1:ama şimdi çok hoşuna gidiyomuş kızı olursa ipek koyucakmış adını

evet bencede en iyisi önemsememek artık düşüncelerimi paylaşmıycam bakalım napıcak ben yapayım millet gördünkten sonrada oda yapsın zamanla heralde kendiside rahatsız olur bırakır

Begendigini acıkca söyleyip isterse alması beni rahatsız etmez hatta hosuma bile gider, ama elestirip alması cok tuhafıma gitti, madem elestiriyorsun neden beni taklit ediyorsun? Ya da begeniyorsan neden elestiriyorsun?

Önce elestir sonra da aynısını al, yap hayırdır sen begenmemistin ya da hosuna gitmemisti dediginde ne cevap verir acaba?
:27:

İyi ki eltim yok :9:

Ama sizin yerinizde de olsam dert etmezdim , özenmiş.. Demek ki beğeniyo tarzını.. Kötü bi niyeti yok gibi..

Sende bazı davetlerde ikiz gibi olmak istemiyorsan, giyeceğinin tersini söyle ki pişti olmayın :27: Madem dediğini hemen yapıyor..

Eşim bir evin bir oğlu. Bende hep bir eltim ya da eltilerim olsun istemişimdir ama buradakileri okuduğumda iyikide yok diyorum :1:

Hoşuna gitmeyen, almayacağın şeylere onun yanında "aaa ne güzel yaa" de sen alma o alsın. :27::27::27::27:

Back
X