eltim beni taklit ediyor sevineyim mi kızayım mı.

Ben de hoşlanmam böyle şeylerden, "beni beğeniyor, hayranlık duyuyor vs" diye iyi niyetlik de edemem. Neticede yüzüne karşı kötüleyip hevesini kaçırmaya, moralini bozmaya çalışan ama gizliden gizliye beğenip taklit eden birisi söz konusu, böyle birinin hayranlığını niye umursayasın ki? Hevesini kaçırma, moralini bozma kısmı olmasa amenna. Yine de çok kafa takılacak bir şey değil, gözrmezden gelmek, umursamamak lazım.Ayrıca yerinde olsam özel olarak hiçbir şeyimi paylaşmam.

aynı sorun bende de var ben takmıyorum hiç hoşuma bile gidiyor aslında demekki güzel şeyler yapıyorum diyorum :1::1::1:

boş verin taklit etsin böyle şeyleri kafanıza takmayın eski oturdugumuz yerde bir komşumuz vardı kadın biz eve ne alırsak aynısından hemde aynı renk alırdı salonumuza oturma grbu aldık rengi pembe koyu pembe kadın gitti aynısından aldı halı aldık aynısından aldı yatak örtüsü aldık önce gelip bizim evi kontrol ederdi kadın aynı yatak örtsünden oda aldı hemde aynı renk eve dolab yaptırdık yatak odası dolabı oda aynısını yaptırdı hemde modeli aynı kendime elbise ayakkabı vs alıyordum oda aynısını alıyordu renk ve model olarak boş verin alsın eltiniz siz ne alıyorsanız size zararı dokunmadıktan sonra sorun olmaz.

kızlar napsam aynısını yapmaya calışıyor ne alsam ben ne beyensem yüzüme ben onu hiç sevmem diyor ama arkamı dönüyorum dediğimi yapıyor aldıgımı alıyor şaşırıyorum bende napacagımı ne diyecegimi bilemiyorum kırmakta istemiyorum

insan sinir olur tabi canım ama demekki senin düşüncelerin beğenilerin onun için önemli ama sana değilmiş gibi göstermiye çalışıyor aklı sıra ama öyle değil:) seni kıskanıyor olabilir ve sen eğer ailede takdir görüp herkes tarafından da beğeniliyorsan seni taklit etmeye çalşıyor işte:) kızma kııızzzz sevin bence dediklerinide hiç takma takmaya değmez sen kocana bak evliliğine bak canım varsın seni taklit etmekle kalsın:)

bence de sevinmelisin seni idol almış, içine biraz kıskançlık katmış sevmediğini söyleyerekten. idol edinmektense idol olmayı tercih ederim.senden küçük sanırım takma bence.gül geç...hatta fikir verebilirsin imaj konusunda... ben böyle yapmıştım ama sana bu tarz yakışmamış sen şöyle yap diye. herkesin tarzı vardır. ben senin imaj maker ın olayım de:1:

ben gıcık olurum.tamam ben zevkli bi insan olabilirim :34: ama niye benim yaptıklarımı yapıyo canımmm çoook sinir bozucu bi durum . aynısını bida yaparsa Allahtan benim yaptıklarımı beğenmiyon bide beğensen ne olurdu de :32: özenti gençlik de ha hayttt ben olsam söylerdim :1:

ben olsam ona palyaçoya çevirirdim :1: en olmadık renkleri vs bunu bunla birleştiricem yarın giycem derim :Dhahhhaa ben ne eğlenirdim yha:D:D:52:

Eltin senden şık güzel giyinse herkes onu örnek gösterse nasılda yakıştırmayı biliyor diye sen kıskanmazmısın? Burda bir tane arkadaş vardı çok kişi bilir eltisinden eşi kaynanası herkes överek bahsediyormuş eşide hep yengesinin giydiklerini yakıştırdıklarını söyleyip keşke sende yakıştırsana getiriyormuş. Sence böyle olsa dahamı iyi. Bak senin durumunda olmak isteyenlerde var benim eltim benim kıyafetlerimi beğenerek beni onure eder hep. O benden zayıf bende kilo aldığım için ona kıyafetlerimi veriririm inanılmaz 3 çuval verdim desem yeridir çok temiz kullanırım her sene ben kilo aldıkça oda aldı ben 36 dan 42 ye çıktım o yuzden verebildim geçen ay işe başladı 5 takım elbisemi verdim bana olmuyor zaten naıl bayılıyor benımde hoşuma gıdıyor yabancıya gıtmıyor kıymetını bılıyor bazı şeylerın etıketı bıle ustunde olabılıyor bakmadan aldığım için ve herşeyı beğenmesi çok güzel varsın alsın gıysın ne olacakki eltiler arkadaş gibi olmazmı?

Eltin senden şık güzel giyinse herkes onu örnek gösterse nasılda yakıştırmayı biliyor diye sen kıskanmazmısın? Burda bir tane arkadaş vardı çok kişi bilir eltisinden eşi kaynanası herkes överek bahsediyormuş eşide hep yengesinin giydiklerini yakıştırdıklarını söyleyip keşke sende yakıştırsana getiriyormuş. Sence böyle olsa dahamı iyi. Bak senin durumunda olmak isteyenlerde var benim eltim benim kıyafetlerimi beğenerek beni onure eder hep. O benden zayıf bende kilo aldığım için ona kıyafetlerimi veriririm inanılmaz 3 çuval verdim desem yeridir çok temiz kullanırım her sene ben kilo aldıkça oda aldı ben 36 dan 42 ye çıktım o yuzden verebildim geçen ay işe başladı 5 takım elbisemi verdim bana olmuyor zaten naıl bayılıyor benımde hoşuma gıdıyor yabancıya gıtmıyor kıymetını bılıyor bazı şeylerın etıketı bıle ustunde olabılıyor bakmadan aldığım için ve herşeyı beğenmesi çok güzel varsın alsın gıysın ne olacakki eltiler arkadaş gibi olmazmı?

vallaa gestepo bunu oku çook dogru demiş ben katılıyorum

Son düzenleme:
yorumlar için tşklr kızlar evet cogunuz haklısınız demekkii örnek alıyor onun için yapıyor beceremediği işleri benden mi öğreniyor acaba :)

Ben kesinlikle olabilir diyorum, bu tamamen bakıs acısıyla ilgili benim 3 tane elti adayım var cıktıgımız ilk yıllardan erkek arkadasımın agzından yengesini cok duyup dinlemisimdir, gercekten anlattıgı gibi iyi bir kadın, tanıstıgımızda ben elti gibi degil kardes olmak isterim demisti, bugüne dek uzaktan ne yapılması gerekirse hepsini yapıp hakkını vermistir.

Mesela benim arkadasım benim birseyimi begenip kendisi de alsa hosuma gider hatta begendigi icin ona yardımcı olurum. Baska bir arkadasımız var aynı magazalardan giyiniriz ama o hep bir adım önde olmak ister aldıklarıyla, yaptıklarıyla. Bize sürekli o magazadan birsey almayın, artık düzgün seyler getirmiyorlar, gitmeyin ben gitmiyorum der, aradan haftalar gecer gitmis doldurmus o magazadan posetleri, hep beraber gideriz bir yere ben birsey begenirim, caktırmaz ama o da begenir ve bence alma, güzel degil, ben pek begenmedim der, ben bırakırım ben alsam mıı? bana yakısır mı yapar hemen, o sey sadece onda olsun istiyor en azından cevresinde kimse de olmayacak..

Kıskanc ve bencilse biri, o kisinin elti olmasına gerek yok..
:6:

Son düzenleme:
Bu elti konularını okudukça bana afakanlar basıyor. Kaynımın henüz sevgilisi yok ama elbet bulacak. İnşallah temiz kalpli bir insan olur.

bence ne sevin ne de kız.
taklitçi ise kendine özgü bir tarzı yok demektir.
en fazla gülüp geç bence

Back
X