eltim denen karin agrisini gebertesim var....

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
323
Almanya
Slm kk hatunlari konularimi okuyanlar belki hatirlarlar derdim bitmiyorki yenisi cikiyor kisa ozetleyim ve bana haklimiyim haksizmiyim tepkimde lutfen soyleyin olay suki: bir donemler eltim olan haticenin kizinin 10 cu dogum gunu beni aradi davet etti kimse yok bir alman arkadas ve sen dedi ok gelirim dedim,hediyeleri aldim hazirladim dun beni aradi gelecek olan insanlari saymaya basladi bunlarin icinde kizkardeside var ve bu kiz kardesiyle benim eski esimin arasini yapmis biz ayrildiktan sonra bir birliktelik yasamis ayrilmislar bayani tanimiyorum ben kizdigim nokta neden ikimizi ayni anda davet ediyorki? Hangi akla hizmet bu ya beni cagirmaki once beni davet etmisti yada kardesini cagirma onun eski esimle birliktelik yasadigini bile bile ben nasil ayni masada yer alayim bukadar genis deyilim bende bu bayanin gelecegini duyduktan sonra ne eltimin telefonuna ciktim nede bisiy soyledim, bu yaptigi bana gore yanlis sizce hatalimiyim yada beni ararsa eski eltim bu yanlisini nasil dile getirmeliyim herkezin hatasini örte örte yemedigim k... kalmadi eski esimde olsa onun birliktelik yasadigi bir bayanla ayni masada bulunmak zorma gidiyor bana bir fikir verin lutfen saygilarimla hasretim66.

Hicmi kimse cvb vermiyor benim fikirlerinize ihtiyacim var amaci nedir ne yapmaliyim nasil davranmaliyim

canım eltini ara kibarca gelemeyeceğini söyle bir bahane uydur....ikinci seçenek olarak doğruyu söyle o geldiği için benim gelmemi bekleme önce kimse gelmeyecek demiştin şimdi de böyle diyorsun gelmeyeceğim dersin

gitmemekte haklısınız ancak eltinizede hemen küsmeyin,telefonuna cevap verin ve bize yazdıklarınızı onada anlatın.

belki bu konuda sizin hassas olabileceğinizi düşünmemiştir,olgun birisiyse sizi anlayışla karşılayacaktır.

ama şöyle bir durum var,sizin onun kız kardeşini kıskandığınız için gitmediğinide düşünebilir.

Kiz kardesini kiskanmak gibi birsey asla soz konusu deyil sadece eski esimle yatak iliskisi olmasini bile bile ikimizide ayni ortama cagirmasi kizdirdi beni eltim cok genis birisidir mesela eski kaynimin ilk esiyle hic cekinmeden ayni masada yemek yiyecek kadar genis sinirimi bastiramiyorum tepkim onlara gore cok yersiz bunu yanina birakmak gelmiyor icimden

öfkeyle kalkan zararla oturur demişler
bence kendi kendini gaza getiriyorsun
eltin seni de cagırır kardeşini de cok normal
tamam arada bir ilişki olmus hoş değil ama eltine de hak ver
bir yanda kardeşi bir yanda eltisi ikisini de cagırmasam suclu olurum der

sen bir bahane bul ve gelemicem de
ya da acık acık söyle ben kardeşinle aynı ortamda bulunamam kusura bakma de
tatsızlık olsun istemiyorum de

Eşinizden ayrılmışsınız, onun akrabalarıyla neden görüşüyorsunuz ki
Eltisini bu kadar seveni ilk kez görüyorum
Hele de öyle bi kardeşi varken..

Eşinizden ayrılmışsınız, onun akrabalarıyla neden görüşüyorsunuz ki
Eltisini bu kadar seveni ilk kez görüyorum
Hele de öyle bi kardeşi varken..

Ben esimden ayrilmis olabilirim ama bosanmamla alakasi olmayan insanla neden kanli bicakli olayim??? Öyle bir kardesi varken demissin ben ayrilinca onun kardesinin iliski yasiyacagini nerden bilebilirim ayrildigim insanla ?? Ha bosanmisiz yeni bir iliskisi illaki olucak ama benim kizdigim nokta o insanla neden ben ayni davette bulusturulmaya calistirildik buna bir anlam veremiyorum burda maksat ne?? Amaci ne ?? Bunun derdindeyim ben eski eltime bir yanlis yapmamisken bunca yil ondanda görmemisken yanlis bir davranis bianda nolduki diyorum umarim aciklamam yeterlidir size

simdi sasirdim dogrusu bizim orda bir laf vardir elti eltinin ne oldugunu ne öldügünü istermis diye peki siz bu davete kadar biliyordunuz eski esinile eltinizin kardesinin iliskisi oldugunu hicmi bahsi gecmedi aranizda daha dogrusu simdi niye rahatsiz oldunuz sonucta eltinle senin aranda sorun yok görüsüyosunuz ee okadinda eltinizin kardesi oldugu icin mecbur bazi ortamlarda bir araya geleceksiniz eebununda farkindasiniz ozaman sorun ne

Sasircak bisey yok eltimle hicbir sorunum olmamisti kardesi ilede hicbir ortamda bir araya gelmedim tanimiyorum bile isim olarak cok duydum iliski konusuna hic girmek istemedim cunku bunu eltimden deyil baska tanidiklardan duydum arti olmayacak diye birsey yok tabiki olabilir iliskileri ama gene diyorum hic anlam veremedigim nokta neden ayni davette biz ikimiz davet edildik amaci neydi diyorum kalkipta senin kardesin neden iliski yasadi diye hesabini sormam beni ilgilendiren nokta neden bunu yapma geregi duydu bizim bir sorunumuz olmamisti hic bundan dolayidir saskinligim

ozaman en basta söyledim gibi konus acik acik eltinle bilmiyorum ne söyleycegimi sasirdim acikcasi yinede sen bilirsin

eltiniz kız kardeşiyle eski eşinizin arasını yapmış
siz bu konuda eltiye tepki duymuyorsunuz
sizi kız kardeşle aynı eve çağırmasına mı tepki duyuyorsunuz
hmm

eltiniz kız kardeşiyle eski eşinizin arasını yapmış
siz bu konuda eltiye tepki duymuyorsunuz
sizi kız kardeşle aynı eve çağırmasına mı tepki duyuyorsunuz
hmm

Tepki duymuyorum cunku ayrilmisim bitmis istedigiylede iliskisi olabilir aralarini eski eltim yada herhangi birisi yapmista olabilir ama bu olayda neden bizi ayni yere davet ettigidir konu eltim niye aralarini bulmus deyil neden bizi ayni yere davet ettigidir maksadi nedir bu yanlis davranis neden ileri geliyor sorun bu biz yollarimizi ayirmisiz ama bu demek deyilki birbirimizinrliktelik yasadigimiz insanlarla ayni masada bulunmaliyiz tepkim buna

ama canımcım sen demiyor musun "eltim kocasının boşandığı kadınla aynı masada yemek yiyecek kadar geniş bir kadın"

yani kötü maksatla sizi aynı eve çağırmıyor kadın belli ki midesi geniş

sen zaten telefonlarına çıkmayarak tepkini vermişsin
sinirin geçince de otur konuş neden tepki verdiğini anlat
seni anlamaya çalışır iyi niyetliyse
anlamaya çalışmazsa da mesafe koyarsın

Illaki bu konu konusulacak ama konuya nasil giris yapcami secemedim yine ofkelenirsem o an bilemiyorum ne derim bu olsy sonrasi istesemde yakinlik olmaz iyi niyetle yaptigini soylemiyor hislerim vardir bi sebebi ama ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…