Kiz kardesini kiskanmak gibi birsey asla soz konusu deyil sadece eski esimle yatak iliskisi olmasini bile bile ikimizide ayni ortama cagirmasi kizdirdi beni eltim cok genis birisidir mesela eski kaynimin ilk esiyle hic cekinmeden ayni masada yemek yiyecek kadar genis sinirimi bastiramiyorum tepkim onlara gore cok yersiz bunu yanina birakmak gelmiyor icimden
Eşinizden ayrılmışsınız, onun akrabalarıyla neden görüşüyorsunuz ki
Eltisini bu kadar seveni ilk kez görüyorum
Hele de öyle bi kardeşi varken..
simdi sasirdim dogrusu bizim orda bir laf vardir elti eltinin ne oldugunu ne öldügünü istermis diye peki siz bu davete kadar biliyordunuz eski esinile eltinizin kardesinin iliskisi oldugunu hicmi bahsi gecmedi aranizda daha dogrusu simdi niye rahatsiz oldunuz sonucta eltinle senin aranda sorun yok görüsüyosunuz ee okadinda eltinizin kardesi oldugu icin mecbur bazi ortamlarda bir araya geleceksiniz eebununda farkindasiniz ozaman sorun ne
konu başlığınız çok itici kılıyor sizi
Slm kk hatunlari konularimi okuyanlar belki hatirlarlar derdim bitmiyorki yenisi cikiyor kisa ozetleyim ve bana haklimiyim haksizmiyim tepkimde lutfen soyleyin olay suki: bir donemler eltim olan haticenin kizinin 10 cu dogum gunu beni aradi davet etti kimse yok bir alman arkadas ve sen dedi ok gelirim dedim,hediyeleri aldim hazirladim dun beni aradi gelecek olan insanlari saymaya basladi bunlarin icinde kizkardeside var ve bu kiz kardesiyle benim eski esimin arasini yapmis biz ayrildiktan sonra bir birliktelik yasamis ayrilmislar bayani tanimiyorum ben kizdigim nokta neden ikimizi ayni anda davet ediyorki? Hangi akla hizmet bu ya beni cagirmaki once beni davet etmisti yada kardesini cagirma onun eski esimle birliktelik yasadigini bile bile ben nasil ayni masada yer alayim bukadar genis deyilim bende bu bayanin gelecegini duyduktan sonra ne eltimin telefonuna ciktim nede bisiy soyledim, bu yaptigi bana gore yanlis sizce hatalimiyim yada beni ararsa eski eltim bu yanlisini nasil dile getirmeliyim herkezin hatasini örte örte yemedigim k... kalmadi eski esimde olsa onun birliktelik yasadigi bir bayanla ayni masada bulunmak zorma gidiyor bana bir fikir verin lutfen saygilarimla hasretim66.
eltiniz kız kardeşiyle eski eşinizin arasını yapmış
siz bu konuda eltiye tepki duymuyorsunuz
sizi kız kardeşle aynı eve çağırmasına mı tepki duyuyorsunuz
hmm
Tepki duymuyorum cunku ayrilmisim bitmis istedigiylede iliskisi olabilir aralarini eski eltim yada herhangi birisi yapmista olabilir ama bu olayda neden bizi ayni yere davet ettigidir konu eltim niye aralarini bulmus deyil neden bizi ayni yere davet ettigidir maksadi nedir bu yanlis davranis neden ileri geliyor sorun bu biz yollarimizi ayirmisiz ama bu demek deyilki birbirimizinrliktelik yasadigimiz insanlarla ayni masada bulunmaliyiz tepkim buna
ama canımcım sen demiyor musun "eltim kocasının boşandığı kadınla aynı masada yemek yiyecek kadar geniş bir kadın"
yani kötü maksatla sizi aynı eve çağırmıyor kadın belli ki midesi geniş
sen zaten telefonlarına çıkmayarak tepkini vermişsin
sinirin geçince de otur konuş neden tepki verdiğini anlat
seni anlamaya çalışır iyi niyetliyse
anlamaya çalışmazsa da mesafe koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?