Allah kahertmesin bu kadini noldu buna ikigunde neden hedef aldi beni( aradi durumu soyledim hatasini hic usenmeden eski esimi aramis olayi ne sekilde anlattiysa adama numarami vermis beni aradi sulu sulu yilisk bir sekilde bana diyorki sen beni kiskandin haala seviyorsun,ne duruma dusuruldum ben hic akilda yokken yaaaaaa bu isin icinden nasil cikicam nedir uzerimdeki ugursuzluk sevsem kiskansam deger versem bosamazdim seni dedim rahatsiz etme planiniz meyse buna beni alet edemiceksiniz dedom kapadim teli yuzune simdi napcam peki sinir sistemim coktu resmen
şimdi yapacağınız tek şey sinir sisteminizi çökerten bu insanlardan uzaklaşıp başkalarıyla sosyalleşmek ilgiyi başka yere vermek.
olaylar biraz soğuyunca yüz yüze sakin ve dik bir şekilde uyarınızı yaparsınız. baktınız devam ediyor. Güle GüleHaklisin bacim da ben ilkkez bu eltinin bu yuzunu gordum amaci neki bunu yapti bunu durdurmaliyim basima daha cok is acmadan ama nasil(((
eltinizle kanlı bıçaklı olmanız gerekmez ama görüşmeyi azaltmanız daha uygun olurdu
amiyene bi tabir olacak ama öküz öldü ortaklık bozuldu nede olsa
illa ki eskilerden konuşulur kötü niyetliyse ki öyle görünüyo laf gezdirir dedikodu yapar
bunları düşünmeniz lazımdı
Buzamana kadar birsey yoktuda neden son ikigundur kafayi bana taktiki gorusmek zaten yok asla olmucakta
En iyisi uzak durmaniz size takmis olmasiyla kardesinin bi ilqisi olablrmi
Bilmiyorum kardesi nasil biri ne karekterde zaten uzaktayim yilda ikikez gorusurduk asagiyukari bi davet etti olaylar nereye geldi yetmedi bide eski esi basima sardi adam hem evli hem akli haala bende reziller bir is ceviriyor ama dur bakalim nolcak
Dogrudur ama bu öfkeylede ahhh canim eltim hangi maksatla bunu yaptin gel bir öpeyim diyemicem gene bu harekete karsin bu baslik kibar kaliyor afbuyur
Adi ustunde eski..Niye gorusuyorsun ki zaten eltinle cok mu seviyorsun sanki..birak ne halleri varsa gorsunler.
Gitme aciklama da yapma.
Slm kk hatunlari konularimi okuyanlar belki hatirlarlar derdim bitmiyorki yenisi cikiyor kisa ozetleyim ve bana haklimiyim haksizmiyim tepkimde lutfen soyleyin olay suki: bir donemler eltim olan haticenin kizinin 10 cu dogum gunu beni aradi davet etti kimse yok bir alman arkadas ve sen dedi ok gelirim dedim,hediyeleri aldim hazirladim dun beni aradi gelecek olan insanlari saymaya basladi bunlarin icinde kizkardeside var ve bu kiz kardesiyle benim eski esimin arasini yapmis biz ayrildiktan sonra bir birliktelik yasamis ayrilmislar bayani tanimiyorum ben kizdigim nokta neden ikimizi ayni anda davet ediyorki? Hangi akla hizmet bu ya beni cagirmaki once beni davet etmisti yada kardesini cagirma onun eski esimle birliktelik yasadigini bile bile ben nasil ayni masada yer alayim bukadar genis deyilim bende bu bayanin gelecegini duyduktan sonra ne eltimin telefonuna ciktim nede bisiy soyledim, bu yaptigi bana gore yanlis sizce hatalimiyim yada beni ararsa eski eltim bu yanlisini nasil dile getirmeliyim herkezin hatasini örte örte yemedigim k... kalmadi eski esimde olsa onun birliktelik yasadigi bir bayanla ayni masada bulunmak zorma gidiyor bana bir fikir verin lutfen saygilarimla hasretim66.
En iyisi uzak durmaniz size takmis olmasiyla kardesinin bi ilqisi olablrmi
Bilmiyorum kardesi nasil biri ne karekterde zaten uzaktayim yilda ikikez gorusurduk asagiyukari bi davet etti olaylar nereye geldi yetmedi bide eski esi basima sardi adam hem evli hem akli haala bende reziller bir is ceviriyor ama dur bakalim nolcak
eltinizin midesi okadar genişse kardesininde oyledr bi iş cevirselerde karismayn derim bitmis gitmis artk tlfnlarini bile acmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?