Eltim Hakkında Karar Veremiyorum

Eliffezgi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
1.206
1.378
Merhaba güzel bayanlar. Konuya hemen gireyim,
Eltim kaynımım ikinci eşi. Ve il dışında oturuyorlar. İlki öyle soğuk öyle mendeburun tekiydi ki kimseye sevdirmedi kendini. Hatta boşanmalarına kimse ses çıkarmadı.Ama bu ikinci eşi sanki yıllardır aramızda..öyle sıcak, öyle ilgili ve samimiydi ki -geçmiş zaman ifadesi kullanıyorum dikkat- ta ki ben kv ve görüncemle araya mesafe koyana kadar.Kv ler beni severken o da severdi haftada 1 kez falan arardı ben de onu arardım benden de büyük bu arada.Saygı da gösterirdim ablacığım derdim kendisine.Ne zaman ben kv ile arayı bozdum o da benle arasını bozdu. 3-4 kez üst üste ben aradım o ise daha hiç aramadı 5 -6 aydır
Açık açık anlıyorum artık onların yasını tutuyor.Kaynım da aynen öyle.Zaten eltim bence kaynımım sözünden çıkmadığı için aramıza mesafe koydu.Yani şöyle bir ihtimal düşünüyorum kaynım ona '' bak sutlu kokolin benim ailemle pek konuşmuyor sen de onunla konuşma'' demiş olabilir.Ama her ne olursa olsun bizim aramızdan en ufak bir tartışma bir görüş ayrılığı bile yaşanmamışken ve ben kendisini ciddi ciddi çok severken bana bunu yapması çok zoruma gidiyor.Yani sutlu kokolin kv ler ile var, haa onlar için yoksa benim için hiç yok der gibi davranmasına üzülüyorum.

Şimdi bunlar gelecek 1 ay sonra. Ve ben zaten kv lere gitmiyorum orada görüşme durumumuz yok o da kv lersiz gelmez ki bir önceki gelişinde de öyle yaptı. Hadi geldi diyelim benim tavrım tarzım ne olmalı arkadaşlar karar veremedim. Bi akıl verin ikiyüzlü davranmak hiç huyum değil napabilirim? Açık açık konuşsam da üstüne alınmayacak yanlış anladığımı söyleyecek bana biliyorum.Ne yapayım? Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
 
Son düzenleme:

Eliffezgi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
1.206
1.378
Biz oraya gittiğimizde bizi çok güzel ağırlıyor elinden geleni yapıyordu. Benim de ona yapmam lazım mutlaka ama arada böyle bir soğukluk varken nasıl samimi olabilirim
 

ince bilek

ankaram❤️
Pro Üye
16 Temmuz 2010
21.500
46.515
Siz sanırım yeni elti gelince sizin safınızda olur sandınız. Kadın demekki görümcesini ve kayınvalidesini seviyor. Dedikodularını yapmak istemiyor. Arası iyi olsun istiyor. Siz zaten daha ailenize yeni girmiş hepinizi yeni yeni tanıyan birine dedikodu yaparak eksi puan almışsınız bence
 

akifinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
332
497
27
ortada bir sebeb yokken mesafe koymus sana.sen de araya mesafe koy bence.kaynananla görüşmediğini biliyor demi eğer o gelemez deyip gelirse konusursun ama gelmezse belli eder tavrını mesafe koydugunu.üsteleme bence mesafe her zaman iyidir
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 562 gün geçti.

-pastel

Guru
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
9 Ekim 2015
10.509
11.909
Eve gelen misafire gelme denmez
Sizde mesafe koyun fazla derdinizi paylaşmayın
Anladimki eltinizi arkadaş kardeş gibi gormussunuz ama o kv nizden etkilenip sizi yok saymış sizde gereğinden fazla deger vermeyin misafirinizi agirlayin utandirin belki anlarlar sizin halinizden

Annem derki Elti ile samimiyetliligin sonu iyi olmaz derdi
Sakın derdini sırrını anlatma yedi kat yabancıya anlat eltine anlatma diye söylerdi
 

Durbirmolaver

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
979
2.210
ben senin yerinde olsam hiç de çağırmam. saf mısın sen düşkün müsün niye seninle konuşamayan, aramayan sormayan birinin ne zaman geleceğini kovalıyorsun?

arama, çağırma da. o arasın seni görmek isterse. ararsa buyur edersin. ee zamanında seni ağırladıysa sen de onu ağırlaşmışsındır heralde. başkasının kinin tutana da hiç yüz veremem.

kv ile görümce ile kötü olmuşsun, bi elti mi koyacak şimdi sana. evin ayrı yolun sapa, salla gitsin.
 

Eliffezgi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
1.206
1.378
Siz sanırım yeni elti gelince sizin safınızda olur sandınız. Kadın demekki görümcesini ve kayınvalidesini seviyor. Dedikodularını yapmak istemiyor. Arası iyi olsun istiyor. Siz zaten daha ailenize yeni girmiş hepinizi yeni yeni tanıyan birine dedikodu yaparak eksi puan almışsınız bence
Hayır benim safım onun safı meselesi değil de kendisşnin de şahit olduğu yalancılıkları kamufle eder gibi davrandı. Yeni değil 7 yıldır evliler. Evet seviyor olabilir ben de seviyordum kv ve görümcemi ama maskelerini düşürdükten sonra tavrımı koydum o ise bile bile göz göre göre kabul edebiliyor saygı duyarım burada brnim derdim kaç puan aldığımı size sormak değil, nasıl davranmalıyım diyorum hadi bir fikir verin bana
 

nakkash

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
57
58
belki de kendiniz farketmeden onu taraf olmaya çektiniz kv hakkında konuşurken o da taraf tutmak istemedi ve kendini geri çekti ?
bu durumda onunla ilişkinizin kvlerle olandan ayrı olduğunu ima ederek konuşun ve bir daha ona dedikodu yapmayın hala düzelmezse o zaman ilişkinizi gözden geçirirsiniz.
 

eylemesra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
1.133
1.117
Biz oraya gittiğimizde bizi çok güzel ağırlıyor elinden geleni yapıyordu. Benim de ona yapmam lazım mutlaka ama arada böyle bir soğukluk varken nasıl samimi olabilirim

samimi olma. şöyle düşün o sana mesafe koydu neden? kv ile soğuksun diye.. sen ona mesafe koyacaksın neden? o sana koyduğu için.. sence hangisi daha yerinde bi davranış? her halikarda seninki.
 

Salonsalomanje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
2.212
4.431
Gelirse güzelce ağırlarsın bence. Madem görüşmek samimi olmak istemiyor sende bırak gitsin üstüne düşme. Zaten napcan o karakterdeki birini
 

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.967
63.771
Kayınvalideyle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Kayınvalidenizi çekiştirdiğiniz için eltiniz de o topa girmemek adına size mesafe koymuş. Mantıklı davranmış, ben olsam ben de öyle yapardım.