Eltim Hakkında Karar Veremiyorum

Elinin sana ve kv ye yakınlığı samimi değil evliliğini sağlam tutmak amacli. O yüzden dert etmene gerek yok. Saygısız olmayan soğuk bir şekilde davran bundan sonra

Yav he he

Ben yapınca ohhh mis başkası yapınca tuh lanet diyenlerdensin galiba
Zorrruna mı gitti???? Atara atar gidere gider olummm.
Bu da benim tarzım herkese anlayacağı dilden cevap veririm. Allah bilmeden yorum yaptığın için benim yaşadıklarımı mumla aratacak ortamlardan versin sana da gör bak bakalım kolay mı zor mu uzaktan böyle zurna öttürmek?

Öncelikle konumu okuyup beni önemseyen ve yorum yazan herkese teşekkür ediyorum. Forumu genelde ben de yorum yazmak ve konuları okumak için takip ediyorum bari ben de bir konu açayım dedim.
Ama şunu anladım ki burada çok çok iyi halis niyetli insanların olduğu gibi art ve haris niyetli insanlar da varmış. İnanın konunuz derdiniz onların umrunda bile değil. Nasıl laf sokarım, konu sahibini nasıl g.t ederimin peşine düşmüşler.Konunuzu okumaktan bile daha önce yapılan yorumları okumaktan bile acizler. Bu insanlar sürü mantığıyla hareket ediyor. Biri olumsuz yönde yorum yapıyor ya hurraa onun arkasından giden koyunlar da aynı şeyi yapıyor. Geviş getirelim de ağzımızdan salya sümük ne dökülürse dökülsün önemsiz ortaya edelim de konu sahibinin işi ne temizlesin derdi mi var bi dert de ben katayım nolur ki mantığındaki insanlar bunlar. Ben o kadar haksızlığa uğradım ama yine de insanlar benden yana kırılıp üzülmesinler diye farkında değil gibi yapıp sustum burdaki bazıları ise kendinden fedakarlık ediyor kalp kırmak için. Soruyorum bazılarına eline ne geçiyor kardeşim beddua almaktan başka? Ben haksızsam sonuçlarını kabul ediyorum,yok eğer siz haksızsanız ahımı kabul ediyor musunuz?ister edin ister etmeyin ah ettim anlayanlara..

Şimdi bu sadece yazmak için yazan dümbüllülere inat konumu kapattırıyorum.Sizin sivrisinek beyninize ihtiyacım mı var ?Ben uykuda sizden daha iyi ve mantıklı fikir üretirim arka bahçenin çeri çöpü samanları hadi oradan. @Mune rica etsem konuyu kapatabilir misin

Eltinize şimdi hak verdim. Akıllı kadınmış.

Haklıysaniz sizi kıranlar aynısını yaşar umarım ki bence haklisinizdir kim eşinin ailesiyle kötü olma ister. İsteyen buraya elti için konu açmaz. Üzülmeyin sinirlenmeyin o yazanlar kendileri ezilip eşleri de ailesini tutanlar.

Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye "çıktığım yere" demiş.
İyi geceler.

Bende 3 senedir kv görüşmüyorum eşimde benden yana. Hergün laf yemiyorum ağlamıyorum iclenmiyorum kirilmiyorum eşim ne beni eziyor ne ezdiriyor onunla gurur duyuyorum.

Bende 3 senedir kv görüşmüyorum eşimde benden yana. Hergün laf yemiyorum ağlamıyorum iclenmiyorum kirilmiyorum eşim ne beni eziyor ne ezdiriyor onunla gurur duyuyorum.
Ben de aynen sizin durununuzdayım. İnşallah böyle devam edersiniz siz de.İnanın eşler Ayşe dese ailesi paşa diyor, yok eşler de atıyor değer vermiyorsa onlara da gün doğuyor.Eltimle de en ufak bi sorunum yok zaten olmadığı halde soğuk durmasına üzüldüğümden bu konuyu açtım ama anladım ki bazıları merhamet yoksunu. Öyle yorumlar okudum ki ..Allah onlara yardım etsin üzüldüm onların adına..Size de çok teşekkür ediyorum inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Siz ona hayırlı ana baba , o da size hayırlı evlat olsun inşallah.

InsAllah çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin

Çok doğru bir tesbitte bulunmuşsunuz Rabbim beni biliyor haklı veya haksız olduğumu. Buradaki birkaç halden anlamayana ispat etmeme gerek yok zaten.Dedikodu mu âlâsını yapıyorlar, eltileri mi nefret ediyorlardır Allah bilir.

Konumu şu güzel ve manidar dörtlükle kapatıyorum:
Yazı yazdım kış idi
Kalemim gümüş idi
Daha çok yazacak idim
Elim üşümüş idi

Aslında eski eltin iyiymiş de çevresi
( kayınvalidesi,görümcesi kaynı kötüymüş) .
Yeni elti ise çevresi gibi kötüymüş
Ne güzel işte al sana sebep koy mesafeni oldu bitti. Eşleriniz kardeş diye samimi olmak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…