Eltim hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var

cnmm bak bunlar sana ileride hastalık olarak döner bilgin olsun.....
nasıl mı stres sıkıntı......... sonuç= hastalık
kimseyle yüz göz olma... eğer gel yap dersede çocuğumla buaralar ilgilenemiyorum de kapını kapat:55:
ve asla taviz verme...(derken bağırış çağırış demek değil. tatlı dille de uzak durabilirsin...) ama ilk zamanlar biraz olacak artık ama olsun... kimse üzülmesin diye sen kimseyi taşıyamazsın...:47::47:

kimse üzülmesin diye sen kimseyi taşıyamazsın

ne kadar doğru yazmışsın...
yüreğine sağlık..
haklısın

ahh yaa keşke biz senle evli olsak...ben henüz nışanlıyım ama eltim başıma bela oldu :(

önerebileceğim ve kk dan öğrendiklerime dayanarak diyorum ki ablacım en güzeli hayatı yaşamak , bizi üzenleri evimizin dışında tutmak ve

hiiçç oralı olmamak...

ahh yaa keşke biz senle eltiiiiiiiiiiiiiiiiiii ( demek istedim :) olsak...ben henüz nışanlıyım ama eltim başıma bela oldu :(

önerebileceğim ve kk dan öğrendiklerime dayanarak diyorum ki ablacım en güzeli hayatı yaşamak , bizi üzenleri evimizin dışında tutmak ve

hiiçç oralı olmamak...

ne olacağını söyliyim,kin nefret,garez..dedikodu..

böyle ateşlemeyin kızcağızı...

tamda kaynanasının istediği şeyler bunlar..

tatlım ateşlediğimi nerden çıkartıyorsun ben sadece şu teoriyi savunuyorum çivi çiviyi söker...ayrıca kimse kimsenin kölesi değil bazı baskın karekterler malesf böyle naif insanları ezmek için strateji uygulamaktadırlar... benim söylemek istediğim şuydu sana ne veriyorsa sende aynısını ver ne eksik ne fazla bu kadar basit.....

bazı insanlar ne kadar verici olursan olsun karşısındaki hep daha fazlasını ister bunu anladığımız an kendimizi frenlemeyi bilmemiz lazım...

Son düzenleme:
ahh yaa keşke biz senle eltiiiiiiiiiiiiiiiiiii ( demek istedim :) olsak...ben henüz nışanlıyım ama eltim başıma bela oldu :(

hiiçç oralı olmamak...

ben merak ettim neden bela oldu?anlatır mısın?

bazı insanlar ne kadar verici olursan olsun karşısındaki hep daha fazlasını ister bunu anladığımız an kendimizi frenlemeyi bilmemiz lazım...

haklısın aslında bende frenledim,ama paylaşabileceğim kimse olmadığı için sizlere açtım,evdekinlere söylesem hemen kıskançlık yaptığımı düşünürler,evde zaten çok normal davranıyorum,asla yakınmıyorum...gerek de olmadığının farkındayım..

tatlım ateşlediğimi nerden çıkartıyorsun ben sadece şu teoriyi savunuyorum çivi çiviyi söker...ayrıca kimse kimsenin kölesi değil bazı baskın karekterler malesf böyle naif insanları ezmek için strateji uygulamaktadırlar... benim söylemek istediğim şuydu sana ne veriyorsa sende aynısını ver ne eksik ne fazla bu kadar basit.....

ben szi çok net anladım..tespitleriniz çok doğru özellikle de ''naif'' kısmı...:34:

sana bişey söyliyimmi arkadaşım ne kadar burnu havalı durursan o kadar yaranırsın ben bunu öğrendim ,o kadar sıcak yaklaştım hem eltime hem kayınvalideme ama artık yookk son 3 yıldır elimi işe sürmüyorum ,misafir gibi gidiyorum kırk yılda bir ,şimdi nereye oturtacağını şaşırıyor ,önüme getiriyo ,utanmasa ağzıma tutacak,bunca yıl hep ben verdim ama kıymetim olmadı şimdi sıra onlarda ,bence cool ol fazla takılma ,işine bak sen ,bırak ne yaparlarsa yapsınlar ,çağırma madem hanfendi tenezzül etmiyorsa ,sen kendi arkadaşlarınla vakit geçir ,çocuğunla ilgilen ,bence kıskanıyor seni bariz..

sana bişey söyliyimmi arkadaşım ne kadar burnu havalı durursan o kadar yaranırsın ben bunu öğrendim ,o kadar sıcak yaklaştım hem eltime hem kayınvalideme ama artık yookk son 3 yıldır elimi işe sürmüyorum ,misafir gibi gidiyorum kırk yılda bir ,şimdi nereye oturtacağını şaşırıyor ,önüme getiriyo ,utanmasa ağzıma tutacak,bunca yıl hep ben verdim ama kıymetim olmadı şimdi sıra onlarda ,bence cool ol fazla takılma ,işine bak sen ,bırak ne yaparlarsa yapsınlar ,çağırma madem hanfendi tenezzül etmiyorsa ,sen kendi arkadaşlarınla vakit geçir ,çocuğunla ilgilen ,bence kıskanıyor seni bariz..

evet ne kadar uzak durursan o kadar kıymetli olunuyor bunu anladım,hep söylerlerde inanmazdım,bir şeyi yaşamak en güzel tecrübe,buda bana çok güzel döndü ki bu konuda tecrübem oldu...

Eltin gibi davrananlar kadir kıymet sahibi arkadaşım. Güler yüz gösterenler, alttan alanlar, aman kötülük olmasın diye düşünenlerin devri değil bu devir.

Takma sen de ne eltini ne kayınvalideni. Bildiğin yolda git.

canım bir insana güler yüz gösterip,ilgilenip halini hatrını sormak

hiçkimseye bir şey kaybettirmez..

vakti gelince eltisi ona zaten ihtiyaç duyacak ve iyi arkadaş olacaklar..

ben eminimki neden bunca zaman konuşmadık diyede söylenecek eltisi:)

bu konu sahibinede eltisi tarafından gelen en büyük özür olacak :)

canım bir insana güler yüz gösterip,ilgilenip halini hatrını sormak

hiçkimseye bir şey kaybettirmez..

vakti gelince eltisi ona zaten ihtiyaç duyacak ve iyi arkadaş olacaklar..

ben eminimki neden bunca zaman konuşmadık diyede söylenecek eltisi:)

bu konu sahibinede eltisi tarafından gelen en büyük özür olacak :)

konuyu tam anlamıyla anlamadığınızı düşünerek bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum 'Boşa kürek sallamanın bir anlamı yok' polyanna vari halin çok hoşuma gitti....

Son düzenleme:
yapacagın sey cok basit ne demek eltin saç baş yaparken sen kaynana evi temizliyorsun üstelik çocugun da var...senin elitn nasıl havalıysa nasıl mesafeliyse sen d eöyle ol yavas yavas soğut arayı kaynananla..her zaman mesafeli olan sevilir sen köle de olsan kimse kıymetini bilmez kocan bile yeri gelir tabi ki yapacaksın mecbursun der...bastan alıştırmamak lazım yeni gelin bunu basarmış...ben bu tarz şikayetleri olanlara sadece yapmayın zorla mı derim...siz de yapmayın temizliğini falan olsun bitsin mecbur degilsiniz...
yeni geline gelince size tavrı belki yoktur da siz gıcık olup öyle hissetmiş de olabilirsiniz...onu takmayın kendi hayatınızı bakın..

konuyu tam anlamıyla anlamadığınızı düşünerek bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum 'Boşa kürek sallamanın bir anlamı yok' polyanna vari halin çok hoşuma gitti....

aynen boşa kürek sallayanlar sonra cok pişman oluyorlar mantıklı olmak lazım...ben bu yasıma kadar cok iyilik yaptım attımdenize ne oldu?hep nankörlük gördüm herkese degeri kadar deger vereceksin..

yapacagın sey cok basit ne demek eltin saç baş yaparken sen kaynana evi temizliyorsun üstelik çocugun da var...senin elitn nasıl havalıysa nasıl mesafeliyse sen d eöyle ol yavas yavas soğut arayı kaynananla..her zaman mesafeli olan sevilir sen köle de olsan kimse kıymetini bilmez kocan bile yeri gelir tabi ki yapacaksın mecbursun der...bastan alıştırmamak lazım yeni gelin bunu basarmış...ben bu tarz şikayetleri olanlara sadece yapmayın zorla mı derim...siz de yapmayın temizliğini falan olsun bitsin mecbur degilsiniz...
yeni geline gelince size tavrı belki yoktur da siz gıcık olup öyle hissetmiş de olabilirsiniz...onu takmayın kendi hayatınızı bakın..

ben çalışıyorum kayınvalidem çocuğuma bakıyor o nedenle bende ona bayramda yardım etmek istedim...Yoksa yaranmak gibi bir çabam olduğundan değil ancak artık aklım başıma geldi,ikisi ilede son derece mesafeli olacağım tabiki saygı sınırları içinde...

bence o seni kıskanıyor... ve çekemiyor. bundan dolayı da seni aileden soğutmak istiyor, bütün işi sana yıkıyor. sakın kendini kullandırma. o da gelini. sen kendine düşen görevi yapmışsın, ona güleryüzlü davranmışsın zamanında, ama kendisi yanaşmamış. belli ki seni kötülüyordur kayınvalidenlere ve kendi ailesine. bence sen kayınvalidenle aranı iyi tut. sakın arayı bozma onlarla. yoksa kendi ilk fırsatta göze girip seni kayırırlar. bu da kötü olur. eltinle yine konuş ama evine çagırma. birşey olmamış gb davran, ama kendini de ezdirme.

bence o seni kıskanıyor... ve çekemiyor. bundan dolayı da seni aileden soğutmak istiyor, bütün işi sana yıkıyor. sakın kendini kullandırma. o da gelini. sen kendine düşen görevi yapmışsın, ona güleryüzlü davranmışsın zamanında, ama kendisi yanaşmamış. belli ki seni kötülüyordur kayınvalidenlere ve kendi ailesine. bence sen kayınvalidenle aranı iyi tut. sakın arayı bozma onlarla. yoksa kendi ilk fırsatta göze girip seni kayırırlar. bu da kötü olur. eltinle yine konuş ama evine çagırma. birşey olmamış gb davran, ama kendini de ezdirme.

yok artık bitti ..çağırmam...ben vazifemi yaptım..Bir büyük olarak artık ben ağırdan satacağım kendimi..Benim çocuğuma 5 dk geçmiş olsuna gelmeyecek insana dahada birşey yaparsam enayi olan benimdir...

sende elini eteğini çek herşeyden eşin ve çocuğunla vakit geçirmeye çalış.boşver sonuçta ayrı bir ailesiniz sen yaın davranmaya çalışmışsın onlar sana karşı doldurulmuşlar

Back
X