• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim hamile

ya 5 yaşında kızı var zaten bunalımda benim oğlum ve kardeşinin çocuğu oldu diye ilgi bölündü. dedim valla doktorla birlikte söyleyin dedim gülerek yooo kardeş istiyorki kızım dedi. okul öncesine yazdırcaktı dedim bizim işyerinin orda var hergün alı getirim servis parasıda vermezsiniz dedim ne gerek var atlanıp zıplanıyor bizim zamanımızda varmıydı boşver dedi. valla ben yanlış düşünüyorum heralde kafamçokkarıştı

ya bir kere denemişler oluyormu diye tutmuş. ben tedavi gördüm olsun diye bırak evi süpürmeyi çamaşır sepeti kaldırtmazdı bana eşim. bunlarada böyle tek bir kerede tutar. dedimki doktora gittinmi demezmi beni rahatsız etmiyor gitmeme gerek yok diye dumur kaldım dedimki seni etkileyip etkilememsi değilki sağlıklı olup olmadığı önemkli . bişey olmaz heyecanımda yok zaten dedi:uhm:

ben çocuğuna üzülüyorum geçen yıl ayaykkabı aldım kızına marka bayada bir para verdim (söylenmez ama örnek vermek için) 1 yıl onu giydirdi kız diyorki yenge ayakkabım yırtıldı
yenisini alırmısın başka bişey almıyor. ne bilim ya offf

yazık o dünyaya gelecek çocuğa;bu bilinçsiz insanlar yüzünden isyan edesim geliyor;
sizde boşverin hamile diye ona bir mecburluğunuz yok;dünyaya getiriyorsa sorumluluğuda ona ait,ister farkında olsun ister olmasın,daha sonra işler sizden yararlanmaya döner,kim olursa olsun eğer size maddi manevi zarar veren birisi varsa karşınızda uzak durmak zorundayız,karşılaştığınızda muhattap olmazsınız olur biter

tabıkıde zor bak ben bu sıtede en cok cocuk yorumlarımdan dolayı elestırıldım ama ınan ıkı senelık evlıyım evıne ıyı denıcek mıktarda para gırıyor ama cocuk yapmaya cesaret edemıyorum korkuyorum ınan ona layık anne olabılırmıyım dıye bır anlıyı kendı ıstegı dısında dunyaya getırıyosun onun sorumlulugunu en alasıyla almak zorundasın onun okulunu onun corabını ayakkabısını mamasını sutunu dusunmek zorundasın oyle pırt pırt dogurmaya gelmıyor bu ısler.Bugun calsıtıgım hastaneye bır kadın geldı 1990 dogumlu ve 3, cocuguna hamıle ve durumları bellı gorunumlerınden,ıyı degıl ama yapıyo .Devlet el koymalı bu ıse ve ızınsız doguranların bebeklerı elınden alınmalı annede babada bı takım testlerden gecmelı ama nerdeeeee???en az uc tane dogurunkkı daha cabuk iran olalım...​

sonuna kadar katılıyorum,bende 3,5 yıldır evliyim ve benimde yok cesaretim,istemiyorum çocuk falan,ülkenin gidişatıda belli değil zaten,bu insanlar gerçekten çocuk oyuncağı sanıyolar bi hayat bir can dünyaya getirmeyi,.sersefil yaşatıyorlar sonra bu çocukları,ne hakla...bu çok önemli bir karar

yazık o dünyaya gelecek çocuğa;bu bilinçsiz insanlar yüzünden isyan edesim geliyor;
sizde boşverin hamile diye ona bir mecburluğunuz yok;dünyaya getiriyorsa sorumluluğuda ona ait,ister farkında olsun ister olmasın,daha sonra işler sizden yararlanmaya döner,kim olursa olsun eğer size maddi manevi zarar veren birisi varsa karşınızda uzak durmak zorundayız,karşılaştığınızda muhattap olmazsınız olur biter

ya zaten benden çok yararlanan bir insan sağ olsun o konuda üstüne yoktur :) ama dediğiniz gibi eski tavrıma devam etmeliyim

özel bir davranis sergilemeyin bence
herkese nasil davraniyorsaniz öyle davranin
nasil bakacaklarinida kendileri düsünsünler
cocuk onlarin

eltinin hamileliği seni kasmasın ....özel bi davranış değilde sadece msefali ol yeter.....

ilgilenme,muhatap olma,sorarsa cevap ver kısa ve öz detaya girme böylelikle kafanı ağrıtmamış olursun...

tabiki rabbim dünyaya gelen her bebeğin rızkını veriyor ama önemli olan onları vatana millete hayırlı evlat yetiştimek

merhaba arkadaşlar. evet başlıktada söylediğim gibş eltim hamile 2.ci çocuğuna. allah sağ sağlim sıhatli doğmasını nasip etsin. benim sorunum benim eltimle aram bozuk bana sanki kıskancakmışım gibi ''hamileyim'' diyerek yüzüme bakmasıydı. benimde o an düşündüğüm nasıl bakıcaklar dı. çünkü eltim ev temizliğine giderek para kazanıyor ve bu yıl okula başlaması gereken bir kızları daha var . neyse dedimki hamileysen neden halen temizliğe gidiyorsun bişey olur çocuğa dedim dediği şu oldu düşüceği varsa düşer bişey olmaz dedi. ve nasıl davrancağımı şaşırdım çünkü ben onun la konuşmuyordum kötü davransmm olmaz iyi davransammm oda olmaz arada kaldım :( sadece bişeye ihtiyacınız olursa haber verirsiniz dedim. bilmiyorum nasıl davranayım sizce. (eski konuşarıma bakarsanız eltimden çok çektim)

birşey demene gerek yok iyi dileklerini diler arandaki mesafeyi kaldırmaz aynen olduğu gibi devam edersin hayatına...

yakın yada uzak niye kafanda belirlediğin bir davranış göstermek zorunda hissediyorsun ki kendini:uhm:
şimdiye kadar nasıl davrandıysan öyle davran:kahve:
ayrıca öyle birisinede hiç tavsiyelerde bulunma derim anlayacak türden değil sanırım:1no2:
bırak neyi doğru biliyorsa öyle yapsınmirmirmirmir

şöyle veya böyle davranayım diye düşünme içinden geldiği gibi davran

içimden geldiği gibi davransam hiç görüşmem :D ama mecburuz görüşmeye malesefff. zaten bu sefer takı konusuna hiiiç girmiycem bir çeyrek takarım biter çok üstüne düşünce kendini bişey sanıyorlar.

içimden geldiği gibi davransam hiç görüşmem :D ama mecburuz görüşmeye malesefff. zaten bu sefer takı konusuna hiiiç girmiycem bir çeyrek takarım biter çok üstüne düşünce kendini bişey sanıyorlar.

nıye takı takmak ve gorusmek zorundasın?mesela tak masan gorusmesen ne olur???​

nıye takı takmak ve gorusmek zorundasın?mesela tak masan gorusmesen ne olur???​

eşimin moreli çok bozuluyor neden böyle oldu diye kafasına takıyor. kızına çok takı almıştım küpesinden bilekliğine bileziğini bile almıştım ama kıymet bilinmiyor hep daha fazlasını istiyorlar. ben oğluma alamadım ona aldığım bilekliği. yok bu sefer aynı şeyi yaşamıycam fazla bişey beklemesin.

eşimin moreli çok bozuluyor neden böyle oldu diye kafasına takıyor. kızına çok takı almıştım küpesinden bilekliğine bileziğini bile almıştım ama kıymet bilinmiyor hep daha fazlasını istiyorlar. ben oğluma alamadım ona aldığım bilekliği. yok bu sefer aynı şeyi yaşamıycam fazla bişey beklemesin.

E ama canım uc kurusluk adama bes kurusluk deger verırsen karsılasıcagın muameleyede sınırın bozulmaycak.Sen alırsdan huylarını bıldıgın halde daha fazlasını ısterler.Eşin yeterkı ben mutlu olımde esım yınede dengesız eltısıyle gorussun ne oluyrsa olsun dıosa ordada bı arıza var zaten canım..o zaman sen esının moralı bozulmasın dıye kendı moralının bozulmasına razı gelıceksın.

E ama canım uc kurusluk adama bes kurusluk deger verırsen karsılasıcagın muameleyede sınırın bozulmaycak.Sen alırsdan huylarını bıldıgın halde daha fazlasını ısterler.Eşin yeterkı ben mutlu olımde esım yınede dengesız eltısıyle gorussun ne oluyrsa olsun dıosa ordada bı arıza var zaten canım..o zaman sen esının moralı bozulmasın dıye kendı moralının bozulmasına razı gelıceksın.

dedim zaten eşimede ben onunlayken muhabbet edicek konu bulamıyorum. ben senin abinle yengenin cinsel hayatını dinlemek istemiyorum dedim dumur olmuştu :) birde arabam pert çıktı diye sevinen bir insanla nerdeyse göbek atıcaktı ne işim olur dedim . ozaman mesafe koyduk işte gelip gitmiyoruz haftada 1 annemde görüyoruz. o zmanda kötü davranma diyor bende merhaba iyi akşamlar harici pek konuşmuyorum.

Back
X