- 6 Şubat 2010
- 261
- 26
- 318
ya 5 yaşında kızı var zaten bunalımda benim oğlum ve kardeşinin çocuğu oldu diye ilgi bölündü. dedim valla doktorla birlikte söyleyin dedim gülerek yooo kardeş istiyorki kızım dedi. okul öncesine yazdırcaktı dedim bizim işyerinin orda var hergün alı getirim servis parasıda vermezsiniz dedim ne gerek var atlanıp zıplanıyor bizim zamanımızda varmıydı boşver dedi. valla ben yanlış düşünüyorum heralde kafamçokkarıştı
ya bir kere denemişler oluyormu diye tutmuş. ben tedavi gördüm olsun diye bırak evi süpürmeyi çamaşır sepeti kaldırtmazdı bana eşim. bunlarada böyle tek bir kerede tutar. dedimki doktora gittinmi demezmi beni rahatsız etmiyor gitmeme gerek yok diye dumur kaldım dedimki seni etkileyip etkilememsi değilki sağlıklı olup olmadığı önemkli . bişey olmaz heyecanımda yok zaten dedi:uhm:
ben çocuğuna üzülüyorum geçen yıl ayaykkabı aldım kızına marka bayada bir para verdim (söylenmez ama örnek vermek için) 1 yıl onu giydirdi kız diyorki yenge ayakkabım yırtıldı
yenisini alırmısın başka bişey almıyor. ne bilim ya offf
yazık o dünyaya gelecek çocuğa;bu bilinçsiz insanlar yüzünden isyan edesim geliyor;
sizde boşverin hamile diye ona bir mecburluğunuz yok;dünyaya getiriyorsa sorumluluğuda ona ait,ister farkında olsun ister olmasın,daha sonra işler sizden yararlanmaya döner,kim olursa olsun eğer size maddi manevi zarar veren birisi varsa karşınızda uzak durmak zorundayız,karşılaştığınızda muhattap olmazsınız olur biter