Selam arkadaşlar,
artık o kadar doluyum ve sinirlerim bozuk ki sonunda bu konuyu açıp sizlerle dertleşmek ve benle benzer olaylar yaşayan var mı diye bu konuyu açmaya karar verdim..
Eşimle evleneli tam bir sene oldu,zamanla geçer düzelir dediğim eltimle ilgili problemler her geçen gün dahada buyumeye ve evde problemler yaratmaya başladı..
Gerçi ben ailedeki herkes uyarmıştı bu problemli sahısa karşı ama ben bu kadar terbiyesizlik yapacagını hiç tahmın etmiydum dogrusu!
düğünümüzle birlikte başladı kotuluklerını saçmaya once esimin eski sevgilisini bize sormadan düğüne çağırdı ondan oncesindede ortalık karıştırmak için herkese düğün yapamıycaklar olanakları yok gibi saçma sapan dedikodular yaymıştıki bu da olabilirdi sonucta ekonomik durumlar malum belki de yapamıycaktık gerçekten ama bunu herkese bu şekilde yayıp bundan zevk alması gerçekten cok uzucu..neyse bunlara guldum geçtim zaten düğünümüzden sonra butun aile bize moral olarak destek olurken bu insan surekli eşimi ve beni eleştirmeyi moral bozmayı kendine resmen görev edindi..kayın validemle aramı bozmaya çalışmalar,eşimi hergun arayıp benim bir gun halimi hatrımı sormamalar,evliliğimizle ilgili yorumlar,yalanlar karalamalar..ben her seferinde ona cevabını verdim saygı çerçevesi altında haddini bildirdim ama anlamadı ve anlamamaya devam ederek terbiyesizliklerini yapmaya devam etti..sonuc onu ne arıyorum neartık cunku içimden gerçekten çok sey koptu,iyilikten maraz doğdugunu bir kez daha ogretti bana sağolsun..eşim abisiyle yanı onun kocasıyla birlikte çalışıyo dolayısıyla istemiyo arada gerginlik olsun zaten ben de sırf onun için sert tepkiler yerine kibar kibar cevap veriyodum ama artık dayanılmıycak boyutlara geldi yaptıkları..
Kayınvalidemle 8 sene gorusmemiş,toplasan ona bu surede 4 kere torununu gostermiş,ailenin patronu oldugunu sanan patronluk ve ukalalık taslamayı seven 10 senelik ve benden sadece 3 yas buyuk bi eski gelinden bahsediyorum..Şu anda eşimle çocuk düşünüyoruz ve bu ona bile sanki onun fikrini soruyomusuz gibi yorumda bulundu,cocuk düşünüyomusunuz bilmiyorum ama bence daha düşünmeyin falan dedi hemde babamın kalp ameliyatı sonrasında hastanede..ben anlamıyorum bazı insanlar neden bu kadar insan hayaına bu kadar mudahaleyi,ozel hayata bu kadar burun sokmayı nasıl oluyoda kendine bu kadar hak olarak goruyo????bu arada eşime de ayy çocugunuz olursa ne sevinirim fln diyomus,eşime anlattıgımda inanamadı:) surekli kocamın eski sevgilisiyle dolaşıp bana o kadının ne kadar duzgun oldugunu fln anlatıyo (sürekli dediğim ayda bir gorustugumuzde mecburen) ama artık o ayda bir olan zoraki gorusmeler bile benim tahammul sınırlarımı aştı ne yazıkki..
Politiklik ve iyi niyet bi yere kadar dayanamıyorum artık laf sokmalarına ve sinsiliklerine!
o zaman en kısa zamanda patlama dileği ile...o kadar doğru bir tespit ki flocke! kayınvalidemi ve kayınpederimi zaten pasif hale getirmiş vaziyette,onlarda o sinirli ve bi daha torunlarını onlara gostermez diye korkuyolar.Gerçi korku da bi yere kadar onlarda yakında isyan bayraklarını çekicekler gibi duruyo...dediğin gibi bi gun feci patlıycam bu terbiyesizliklerine ama bakalım ne zaman ..öyle bir durum oldugundada paylaşırım burdan sizlerle :)
ipekçim onuda denedim eski sevgili meselesi ne kadar ağrıma gitsede sineye çektim susar umursamadıgımı gorurse diye ama o eşimin buyuk babasının cenazesine bile o kadını getirdi beni kayınvalidemi ve annemi bırakıp onla ilgilenip konusmayı tercih etti...cenazeyemi yoksa defileyemi geldikleri belli değildi,annem ve kayınvalidem şok oldular bana sakin ol yeri degil dediler zaten kalkıpta cenazede olay çıkarıcak halim yoktu tabikide..o olay zaten son nokta oldu ben ona tam notunu vermiştimki gorusmeme kararı aldım..sonrasında babam kalp krizi geçirip hastaneye kaldırıldı duzelmesine yakın hanım efendi ziyarete teşrif etti,sağolsun geldi dedim içimden ama ne zamanki öğrendi babamın durumu duzeldi yine eski canavar haline geri dondu..yok çocuk yapmayın yok siz 1 sene flort edip evlendiniz vs başladı sokuşturmalara..bak dedim babam ölümden döndü şuanda bunları konusmanın ne yeri ne zamanı biraz lutfen halden anla dedim..baktıki ekmek çıkmıycak koştur koştur evine geri donup eşimi aramış işte ben ziyarete gittim çocuk dusunuyomusunuz aman da aman ne sevindim diye:) yaaa ben cidden anlam veremiyorum bi insan nasıl bu kadar ikiyuzlu olur!
sizin yumuşak yüzünüzden yüz bularak hayatınıza karışmayı ve kötülük saçmayı kendine huy edinen bir elti..
sizinde sabrınız tükendiğine göre artık içinizden geldiği gibi davranmaya ne dersiniz?
daha sonra tavrına bakın ve ne kadar değiştiğini ve şimdiye kadar boşa üzüldüğünüzü göreceksiniz!
eltiyse eltiliyini bilsin..
sizde gelinsiniz ondan aşağı bir yanınız yok.
Allahın izniyle bebeğinizde olunca eşitleneceksiniz onun gözünde.
birazda sert ve mesafeli olduktan sonra size laf söylerken iki kere düşünecektir!
durumun özeti aynen dediğin gibi..cocuk ne yazıkki onun için bir koz,Hangi anne cocugunu bu şekilde gorur ve tum aile olaylarında onu ortaya atar aklım almıyo..kibarlık efendilik yumuşaklık gibi vasıflar hayatta değerlidir sanıyodum ama çoook yanılmışım..yırtık ve sert olup ilk gunden haddini bildirmek lazımmıs ona ..Neyse bu insanda bu karakter oldugu surece bu çirkin davranıslara devam edicek dolayısıylada su saatten sonra benden çok guzel hakaretleri ve tavırları yiyicek..normalde sokakta yuzune bakmayacagım insanla aynı aileye girdim ne yazıkki,evlilikte çok sorun yaratan insan gordum de eltinin bu kadar herşeye karıştıgını ilk defa goruyorum, hayretler içindeyim!
allah be....!!!bence saçını başını yol bi kerecik bak bakalım bi daha sorun çıkarıp morelinizi bozabiliyomuo dişli birine rastlamamış sanırım hiçç iyi niyetinden kaybetmişsin sen cnm ama seni bu kadar üzmesine izin verme derim ağzını yırtarımm ben öle karışsalar vallaaaa
ne anlattı bilmiyorum ama,ben sizin yerinizde olsam,müstakbel kayınvalide ve kayınpederimin yanına gider,nişanlımın yanında bu konuyu konuşurum.her 3'üne de durumu izah ederim.terminatör eltimi bu konuda muhataba dahi almam.onlarla bu meseleyi hallettikten sonra,eltime gereken mesafeyi koyarım.mesafe ile kastım da,zorunlu olmadıkça aynı odayı dahi paylaşmamak.gelir de nedenini sorarsa-ki bu elti türü bunu genelde yüzsüzce yapar-ondan haz etmediğimi,çevirdiği basit oyunları komik bulduğumu,kendisinin de zaten çok komik olduğunu,aradaki bağın sadece istem dışı aynı soyadı paylaşmadan ibaret olduğunu,başka da hiç bir bağ olmadığını ve sadece mecburen aynı ortamda bulunma zorunluluğunu paylaştığımızı söylerdim.tebessüm eder,bir dahakine daha yaratıcı olmasını tavsiye ederdim.bende nısanlıyım nısanladıgımdan berı eltım aynen sizin eltiniz gıbı bana davranıyor sankı benı anlattınız.bende ne yacagımı bılmıyorum nısanlıyken bunları yasamak daha zor hatta benımkı bence daha agır cunku benım arkamdan benım söylemedıgım sözlerı benım soyledıgımı ıdda etmısler benım hıc bıseyden haberım yokken ben nasıl soylemıs oluyorum anlamadım nısan atma durumuna geldım ne yapcagımı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?