ELTİM ILE İLGİLİ KARAR VEREMİYORUM

Garip bir zambak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
6
0
1
Merhaba arkadaşlar eltimle 1.5 yıldır konuşup görüşmüyoruz ve ayrı şehirlerdeyiz. Benim sorum şu ki eltimin dedesi vefat etti sizce başsağlığı dilemek için aramalı mıyım bilemedim sizce ne yapmalıyım

Konuşmadığım biri var benimde teyzemin oğlu önemli bi sebebten dolayı yıllardır konuşmuyorum
Ben onu asla aramam cenaze bile olsa
Sizin küsme sebebibinizi bilmiyorum önemli sebeb deilse msj yazin

Ben olsam atardım, baş sağlığı dilemekten bir şey olmaz ölüm farklı bir şey sonuçta. Bu gibi durumlarda küslük kinlik aranmamalı bence sen görevini yap gerisi ona kalmış

Ben böyle kararsız kalıp başsağlığı mesajı atmıştım küs olduğum kişiye, ne cevap verdiler ne de hamileliğimi tebrik ettiler.
karşındaki kişi insanlıktan anlayacak biri değilse değmez.
Bende küs oldugum birini cenaza sebebiyle aramistim
Açmadı tabi ki
Gerçekten insanliktan anlamayani aramamak en iyisi

ben olsam arardım herkes kendıne yakısanı yapar ona değer olmasının veya onemlı bırseyde gerı benı arayıp aramamasının onemı yok
ben dogru olayım ustume dusenı yapayım karsımdakının ne kadar eğri oldugu onun sorunu benım degıl derım hep

Arayin derim. Buraya konu actiginiza gore aramak gerektigini dusunuyorsunuz icten ice bence. Yoksa zaten.konusmuyorum gerek yok der gecerdiniz. Olum bu, kusluk olmaz derim ama siz bilirsiniz. Acar acmaz o onemli degil buyukluk sizde kalsin

Ben olsam aramam. Kendimden düşünüyorum, konuşmadığım sevmediğim birisi beni iyi günümde ya da kötü günümde arasa ne olur aramasa ne olur? Hele bu elti görümce olunca... Uzak dursun derim. O uzaklığın bozulmasını hiç istemem. Bu fikrim ezbere değil. Kötü günler de çok yaşadım. Allah uzak etsin artık. Beklemedim sevmediğim insanların aramasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…