• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim - Kaynım demeye utanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşündüm de, benim eltimle hiçbir sorunum yok. Evime gelmişliği evine gitmişliğim var. Çok stabil bir ilişkimiz var senede 2 3 kere görüşüyoruz.
Değil ablasının abisinin sağlık durumunu, kaç kardeşi olduğunu bile bilmiyorum.

Ay hayatına bak aramazlarsa aramasınlar sen de koy mesafeni bak keyfine

Şimdi ben nasıl davranıcam ne yapcm bilmiyorum. Kv kp çok iyi insanlar hepimiz aynı şehirdeyiz. Bu tepkiyi onlara da vericem haberleri olsun diye. Ama bu süreci nasıl yönetirim bilmiyorum. Tabi bu konuda üstüme gelirse diye diyorum ama konusu açılmıyor. Üstelik ailem bile aranmadı geçmiş olsun diye. İçimde tutamadım buraya yazmak istedim. Hakkınızı helal edin
Konuyu kesip atmışsınız anlaşılmıyor bile neysek bir üye alintilamis da ordan okudum

Hic ama hiç normal değilsiniz kusura bakmayın benim sevdiklerim ölümden dönecek Allah muhafaza ben şu aradı bu aramadi cetele tutacağım öyle mi aklıma bile gelmez

Hadi oldu misal biri bana dedi ay eltin de seni aramadi veya kaynin ya da görümce her neyse derim ki aramasın bugün bana yarın ona her şey insanlar için bende onu aramam olur biter ama bu sebepten eşime laf sayıp kapı orda gibi bir cümleyi asla kurmam o da size dese senin için de kapı orda ????

Ne abartmissiniz ne buyutmussunuz kayinvalide kayinpederi de bilgilendireceğim vs vs çok uç tepkiler

Tamam aranmamam beni üzebilir o da bakalım ne zaman aklıma gelir aylar sonra belki ama kimseye tek kelime etmem sıra ona gelir bende onu aramam bitti gitti

Hayati hep böyle uçlarda mi yaşarsınız

Düşündüm de, benim eltimle hiçbir sorunum yok. Evime gelmişliği evine gitmişliğim var. Çok stabil bir ilişkimiz var senede 2 3 kere görüşüyoruz.
Değil ablasının abisinin sağlık durumunu, kaç kardeşi olduğunu bile bilmiyorum.
Vallahi 2 elti var biriyle 20 küsür yıldır diğeriyle 20 yillik eltiyiz inanın bende bilmiyorum ve hiç bir sorunumuzda yok yani

Bide yazmadan geçemeyeceğim konu sahibi vallahi başlığı okuyanın aklına gerçekten neler neler gelir

Eltim kaynim demeye utanıyorum niye napmislar hırsızlık mı yapmışlar namusunuza iftira mi atmışlar adam mı öldürmüşler ne yapmışlar ay hastanizi aramamislar olay bu hasbinallah ya

Şimdi ben nasıl davranıcam ne yapcm bilmiyorum. Kv kp çok iyi insanlar hepimiz aynı şehirdeyiz. Bu tepkiyi onlara da vericem haberleri olsun diye. Ama bu süreci nasıl yönetirim bilmiyorum. Tabi bu konuda üstüme gelirse diye diyorum ama konusu açılmıyor. Üstelik ailem bile aranmadı geçmiş olsun diye. İçimde tutamadım buraya yazmak istedim. Hakkınızı helal edin
Konu yok silmissiniz bizde konu arıyoruz burda

Kv kp’e niye tepki veriliyor anlamadım onlarda mı aramadı?

Yok öyle değilse de ne yapacaklar kocaman adamın kadının kulağını mı çekecekler hımmm rozalindayı niye arayıp geçmiş olsun demediniz diye, biri bana dese benim bileceğim iş der geçerim yani.

Eşinize söyleyin arasın hesap sorsun herkesten karımı niye aramadınız diye madem oluyor öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X