hmm:1shok: sebep??
yoksa borc istediler vermediniz diyemi kötü oldunuz
esim o kadinin nasil biri oldugunu biliyordu ..kaynimla 6 ay önce evlendiler...kaynim onu bir cocugunla aldi...esimde kardesini uyardi ama dinlemedi...esim tr deyken kavga etmelerine firsat vermiyordu..hep kardesine akil veriyordu..esim almanyaya geldi .hanimefendi gercek yüzünü gösterdi...esim cok üzülüyor..karissa bir türlü karismasa kardesi cok eziliyor..ne yapsin benim esim yaaaaaaaaaa?????
evlılık ıkı kısılıkdır..esim o kadinin nasil biri oldugunu biliyordu ..kaynimla 6 ay önce evlendiler...kaynim onu bir cocugunla aldi...esimde kardesini uyardi ama dinlemedi...esim tr deyken kavga etmelerine firsat vermiyordu..hep kardesine akil veriyordu..esim almanyaya geldi .hanimefendi gercek yüzünü gösterdi...esim cok üzülüyor..karissa bir türlü karismasa kardesi cok eziliyor..ne yapsin benim esim yaaaaaaaaaa?????
esimin onu yönlendirdigi yok ama bunlarin arasi evliliklerinin ilk gününden itibaren berbat...ve kaynim abisine basindan beri yaptiklarini anlatir...kaynimin kredi kartiyla kadinin almadigi sey kalmadi bide ucuzda almaz markali hersey...ayakkabilar cep telefonlari montlar takilar hersey ...durumlarida iyi degil bu arada...
..sürekli ayriliktan konusuyorlar...ayrilik ta öyle kolay olmazmis herseyin bedeli varmis..kaynimda ayrilmak istersen al evi (kiradalar)ve mobilyalari ben giysilerimi alip giderim diyormus...yani hal böyle kaynima yapmadigini birakmadi..simdide esimle konusturmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?