eltim kocasının eşimle konuşmasına izin vermiyor

sanyeli

4 cocuk annesi
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
212
1
118
Biz almanyadayiz.Eltim ve kaynim trdeler...Eltim kaynima esimle konusmasina izin vermiyor..Aksam esim yine aradi sonucta kardesi özlüyor zaten sadece iki kardesler...eltim odada yokmus biraz konustular ...birden odaya giriyor esine bagirip cagiriyor ben konusma demedimmi diyor ve telefonu kapaniyor..bizde sastik kaldik ..ne yapacagimizi bilemedik ...esim cok sinirlendi ....donduk bir yarim saat bekledik ...sonra dedimki ara ve sununla konus...ne demek oluyor bu ...aradi esim ...kizi cikti babam gitti annem de sigara almaya cikti dedi ....su an düsünüyoruz ne yapalim biz yaaa????

saçmalık ötesisempatiksalakcinni
kaynınızda bi enterasan yani eltiden zumsuğu yediğiylen kalıyo zaar:hulya:
görüştürmeme sebebi neyiş? görüşse ne olurmuş? ağzına acıbiberi kaşıkla verir bu kadın heraldesempatiksalakcinni

ya kım olursa olsun ıkı kardesın arasına ne hakla gırerkı!..
kaynınızda bıter olay elını masaya vurcak nasıl kardesımle gorusmeme karısıyosun dıycek..

o degilde bu konusmak istemeyenler hepmi cocuklarina baktirir tele, bide hep sigara almaya gidilir
cok tanidik geliyor bana bu durum abimde sürekli sigara almaya gitmisti her aradigimdadelikafadulden:umursamaz:

:1shok: sebep??
yoksa borc istediler vermediniz diyemi kötü oldunuz
hmm
olsa olsa eltı esını aılesıyle gorusturek ıstemıyo esını ıç guveysı yapıcak sanırım..
sadece kendı aılesın cekıyo zorla ..ve zırt pırt kardesın boyle annen boyle baban boyle dıyodur kı gorusmesınler dıye..amacı sadece şu esının aılesı ıle bagları koparmak sadece..

esim o kadinin nasil biri oldugunu biliyordu ..kaynimla 6 ay önce evlendiler...kaynim onu bir cocugunla aldi...esimde kardesini uyardi ama dinlemedi...esim tr deyken kavga etmelerine firsat vermiyordu..hep kardesine akil veriyordu..esim almanyaya geldi .hanimefendi gercek yüzünü gösterdi...esim cok üzülüyor..karissa bir türlü karismasa kardesi cok eziliyor..ne yapsin benim esim yaaaaaaaaaa?????

bence fazla karismasin aile meselelerine
arayinca kisa kessin, uzun konusunca kocami dolduruyolar bunlar diye düsünüyor elti hanim ondandir:umursamaz:
kari koca arasina girilmezmis onlar iyi olur kötü olan siz olursunuz sonunda , öyle de olmus:1no2:

evlılık ıkı kısılıkdır..
nasılkı bız bırısı karıssın ıstemıyosak oda ıstemez emın olun....
ne olursa olsun dunyada yıkılsa esler arasına gırılmesıne karsıyımdır..
kaynınız onu cocugu ıle alması demek kaynınızı 1_0 öne gecırmez..
devamlı esınız tarafından yonetılcek halı yok kaynınızın..
onun evlılıgı hataları olcak guzellıklerı olcak ve kendızı rayına oturtmak ıcın elbette abısınden destek alcak ama abısıde her zaman arkasında modunda cıkmalı..
kendı ayakları ustunde durmasını becermelı kaynınız..
sıze tavsıyem evlılık sorunları ıcın kaynınızla esı arasına gırmesın esınız..

esimin onu yönlendirdigi yok ama bunlarin arasi evliliklerinin ilk gününden itibaren berbat...ve kaynim abisine basindan beri yaptiklarini anlatir...kaynimin kredi kartiyla kadinin almadigi sey kalmadi bide ucuzda almaz markali hersey...ayakkabilar cep telefonlari montlar takilar hersey ...durumlarida iyi degil bu arada...
..sürekli ayriliktan konusuyorlar...ayrilik ta öyle kolay olmazmis herseyin bedeli varmis..kaynimda ayrilmak istersen al evi (kiradalar)ve mobilyalari ben giysilerimi alip giderim diyormus...yani hal böyle kaynima yapmadigini birakmadi..simdide esimle konusturmuyor...

fazla uzun sürmez demekki evlilikleri, biraz uzaktan seyredin
kaynin da er gec anlar ona göre yolunu cizer zaten
hayirlisi artik, üzülmeyin
olmadi bi müddet disardan konussun abisiyle

aklından zoru var herhalde eltinn. bi süre aramayın sormayın bu gidişle zaten yakında ayrılırlar.

Mıllet cocuguna gorusmeyeceksın ambargosu koyamıyo o hatun nasıl koyabılmıs bu yasagı anlamadım

Hadı hatun koydu da koskoca adam nasıl kabul edıp de susuyo ki?

vayy be ne kadin :)))
senin kayninda is yokmus guzelim.. valla benim elimden karim teli alip kapaticak o telin kablosuyla bogarim o kadini :)))))
siz neden karisiyorsunuz ki onlar kari koca kaynin da is varsa kopmaz abisinden ve ailesinden sizin yapabileceginiz bisey yok bence

valla kusura bakmada kayninizda saf galiba kendisi isteyerek evlenmedimi bu kadinla koskoca adam akil almaya ihtiyacimi var ne demek kardesinle konusamazsin olurmu öyle sey ne bicim erkek karisina sen karisamazsin diyecek cesareti yokmu
yada bize anlatmadiginiz baska seyler var

bence de arkadasin anlatmadigi seyler var.. bi kadin neden durup dururken esinin erkek kardesiyle gorusmesini istemez ki.. hem de siddetle ve de esi kabul ediyor bu durumu bence esiniz o kadina buyuk bir hakaret etmis ki bu kadin bu kdr tepki veriyor

ben esime sordum ...dedim senin bildigin biseylermi var ..bu kadin neden senden cekiniyor...düsünüyorum insan biseyden korkarsa yasaklar konusmasini hersey daha kötü olmasin diye...bende isin icinden cikamadim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…