- Konu Sahibi yagmur0301
-
Sizin unuttuğunuz bir şey var bence.
Olaya elti mevlütü değilde çocuğunun mevlütü olarak bakmanız lazım.
O sabi için yani çocuğun hatrına 15 dk oturur çıkardım evime. Allah rızası için.
Kimse size gidinde 1 saat oturun demiyor ki sonuçta.Hem kocanla kotu olmanında ne anlamı var.
Sanırım ben de gitmezdim..
Hem kv ile bir olup dedikodumu yapacak ve ben onları bunu yaparlarken yakalayacağım;
Hem de özür bile dilemeden, kv aracılığı ile davet edecek..(gerçekten davet etti mi, orası da meçhul..)
Hem suçlu hem güçlü derler buna..
Dedikleri gibi, en azından telefon ile arasaydı bi 15-20 dk. giderdiniz ama bu durumda ben de olsam gitmezdim.
Fakat sanırım mevlüt bugünmüş.. Herhalde çoktan başlamıştır. Gittiniz mi, merak ettim..???
Yok eşim hiçbir zaman bana ailesiyle ilişkilerim konusunda baskı yapmaz. Ona da sordum. Elalem laf eder diye gidiyosan hiç gitme. En azından beni çağıran olmadı dersin bir bahanen var. Ayrıca bahane olmasına da gerek yok. Gitmek zorunda değilsin dedi. Zaten kadının sağı solu belli olmuyo dedi. Haklısınız ilk etapta ben de sizin gibi düşündüm. Çocuk için gideyim dedim ama ne bilim içim istemiyo. Çünkü çocuğum hastanede yattı, sormadı, ben yattım sormadı. Kendini kaf dağında gören birine yakınlık göstermelimiyim bilmiyorm
Yok eşim hiçbir zaman bana ailesiyle ilişkilerim konusunda baskı yapmaz. Ona da sordum. Elalem laf eder diye gidiyosan hiç gitme. En azından beni çağıran olmadı dersin bir bahanen var. Ayrıca bahane olmasına da gerek yok. Gitmek zorunda değilsin dedi. Zaten kadının sağı solu belli olmuyo dedi. Haklısınız ilk etapta ben de sizin gibi düşündüm. Çocuk için gideyim dedim ama ne bilim içim istemiyo. Çünkü çocuğum hastanede yattı, sormadı, ben yattım sormadı. Kendini kaf dağında gören birine yakınlık göstermelimiyim bilmiyorm
Gitmedim az önce çarşıdan geldim. Henüz başlamamış gibiydi. Gitmeyi düşünmüyorum.
Yok eşim hiçbir zaman bana ailesiyle ilişkilerim konusunda baskı yapmaz. Ona da sordum. Elalem laf eder diye gidiyosan hiç gitme. En azından beni çağıran olmadı dersin bir bahanen var. Ayrıca bahane olmasına da gerek yok. Gitmek zorunda değilsin dedi. Zaten kadının sağı solu belli olmuyo dedi. Haklısınız ilk etapta ben de sizin gibi düşündüm. Çocuk için gideyim dedim ama ne bilim içim istemiyo. Çünkü """çocuğum hastanede yattı, sormadı, ben yattım sormadı""". Kendini kaf dağında gören birine yakınlık göstermelimiyim bilmiyorm
Hepinize teşekkür ederim. Gitmedim kızlar, kim ne derse desin. İstemeden gidip yapmacık davranacağıma, böylesi daha iyi diye düşündüm. Hem lafımı edicek, hem de millet aaa eltin niye gelmedi demesin diye gururunu mu kurtarıcam. Soran olduysa o cevap versin. Varsın çağırdam gelmedi desin. Ismarlama davete bu kadar icabet olur. Aynı apartmanda o çağıramadıysa ben de gidemedim napim.[/ sen bilirsin canim ama bence iyi yapmamissin bazen insanlar hatayi kendindede aramali hep karsi tarafta deyil .
Hepinize teşekkür ederim. Gitmedim kızlar, kim ne derse desin. İstemeden gidip yapmacık davranacağıma, böylesi daha iyi diye düşündüm. Hem lafımı edicek, hem de millet aaa eltin niye gelmedi demesin diye gururunu mu kurtarıcam. Soran olduysa o cevap versin. Varsın çağırdam gelmedi desin. Ismarlama davete bu kadar icabet olur. Aynı apartmanda o çağıramadıysa ben de gidemedim napim.[/ sen bilirsin canim ama bence iyi yapmamissin bazen insanlar hatayi kendindede aramali hep karsi tarafta deyil .
konu sahibinin eltisi senmisin yoksa:)kadın anlattı okumadın galiba..kayınvalidemi bana karşı doldurduğuna şahit oldum diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?