Eltim mevlüde çağırmış, gitsem mi, gitmesem mi?

Yok eşim hiçbir zaman bana ailesiyle ilişkilerim konusunda baskı yapmaz. Ona da sordum. Elalem laf eder diye gidiyosan hiç gitme. En azından beni çağıran olmadı dersin bir bahanen var. Ayrıca bahane olmasına da gerek yok. Gitmek zorunda değilsin dedi. Zaten kadının sağı solu belli olmuyo dedi. Haklısınız ilk etapta ben de sizin gibi düşündüm. Çocuk için gideyim dedim ama ne bilim içim istemiyo. Çünkü çocuğum hastanede yattı, sormadı, ben yattım sormadı. Kendini kaf dağında gören birine yakınlık göstermelimiyim bilmiyorm

Gitmedim az önce çarşıdan geldim. Henüz başlamamış gibiydi. Gitmeyi düşünmüyorum.

"çağrıldığın yere erinme çağrılmadığın yere görünme "demiş atalarımız.haa günlerinizde zaten özel davet yapılmıyorsa sorun yok gidilebilir.ancak herkes ayrı ayrı arandı siz aranmadıysanız gitmemeniz gerekir bence.

içimden gelmiyor demişsin kocanda seni zorlamıyormuş o zaman bover gitme.eltin kendi arayıp çağırsaydı git görün büyüklük sende kalsın derdim ama kadın seni aramamışsa boşver

Eşinizde sizinle tam fikirdeyse arkanızdaysa bundan sonrasını düşünmeyin.eşiniz dediği doğru gitmemekte bahaneniz var.sanki çokmu uzaktasınız aynı apartmandaymışsınız kapınızı çalacak kadar bacaklarımı tutmuyor.kapınızı çalıp sizi davet edebilirdi.en sevmediğim insan tarzı kibirli olanı.kaf dağındaysa sizde onu takmazsınız kendini aha fazla birşey hissetmez.

bence gidin büyüklük sizde kalsın,ayrıca yanı binadaymışsınız gitmezseniz ayıp olur
ortada ciddi bi sorun yokmuş büyümesin iyice

Bu durumda bence kesinlikle gitmeyin..
'Bayramda küslük olmaz' deyip, o bahaneyle millet yine barışır ama sizinki hastalıkta bile aramamış.. Üstelik çocuğunuz yattığı halde..!
Eşiniz de sorun yapmıyorsa, bir mecburiyetiniz yok..

Son düzenleme:
Gitmedim az önce çarşıdan geldim. Henüz başlamamış gibiydi. Gitmeyi düşünmüyorum.

Gitmemeniz isabet olmuş.
Hem hoşlanmadığınız anlaşamadığınız bir karakterin (elti dahi olsa) evine gitmemek yerindedir, hem de hanımefendi arayıp davet dahi etmemiş kvnin davetiyle gitmek yersiz olurdu.

bak ben burda yeniyim bakarken senin anlattiyini gordum ve cevap verem dedim bende birilerinle dertlesmeye ihtiyacim var ne olursa olsun mademki eltin seni mevlide carmis davet etmis gitmesen iyi olmaz bence git carilan yere kus durmak iyi deyil canim. gezmeye gitmek gibi carsa neyse ama bu mevlit gitmessen iyi yapmassin git canim !

bi yandan gerçekten içten gelen bişi var yeni bi bebek var ortada
bi yandan etraf ne der düşüncesi ama bunlar soyut kalıyor gerçeklerin yanında
kaldı ki senin kötü gününe gelmeyen adamın iyi gününde senin ne işin var..büyük tezatlık bu
birisi sorduğunda da cevap olarak bunu kullan bence
ben iyi gün dostumuyum ki niye sahtekarlık yapayım de
üstüne üstlük eşin de yanında ve nolursa olsun sen ne mal olduğunu biliyorsun eltinin
gözünle görmüş kulağınla duymuşsun bişileri
boşver gitmemen en iyisi olmuş
çünkü gitseydin ve yarın bigün senin bişeyin olsaydı ve o gelmeseydi zoruna giderdi kendine kızardın
ki böyle birinin illa bi bahanesi illa bi lafı olacaktır
senin de için rahatsa sorun yok

şu iki cümle yetti. ben gitmezdim o halde... fikrimi gitmemenizden yana kullanuyorum...

Gittinizmi acaba? Konuyu bugun gordum ben olsam 5 dakikackta olsa gorunurdum.. Anladgm kadariyla bebek mevlutu.. Boyle zamanlarda yok onu cagrdi beni cagrmadi diye dusunmeyin arkadslar ya benmde mevludum oldu bende bircok kisiye annemle haber gonderdm yakin oldugu icin bildgini dusunup gerek duymamsta olabilir bunda ne varki.. Aranizda buyuk bi sorunda yokmus her zaman YAPİCi olmani YİKİCİ olamamni tavsiye ederm arkadasm.. Sadece benm dusuncem kimse ustune alinmasin

kafam entrikalara pek basmaz, insanların niye birbirlerini doldurduklarını da anlamam ama eltinizde müthiş potansiyel var gibi..kayınvalidenizle haber göndermiş, gitmezseniz kayınvalidenizi doldurmak için bir sebebi daha olucaktır , çağırdım ben sende şahitsin kendi gelmedi vs vs diye..gidip gitmeme kararını siz verebilirsiniz ama kararınızı kayınvalidenize açıklayın , işte kendisi çağırsaydı giderdim,haber göndermeyle davet mi olur gibisinden..hani iki gün sonra bu olay karşınıza geldiğinde kayınvalidenizin size dicek lafı kalmasın diye..

Hepinize teşekkür ederim. Gitmedim kızlar, kim ne derse desin. İstemeden gidip yapmacık davranacağıma, böylesi daha iyi diye düşündüm. Hem lafımı edicek, hem de millet aaa eltin niye gelmedi demesin diye gururunu mu kurtarıcam. Soran olduysa o cevap versin. Varsın çağırdam gelmedi desin. Ismarlama davete bu kadar icabet olur. Aynı apartmanda o çağıramadıysa ben de gidemedim napim.

ne zamandı mevlüt,gittinizmi gitmedinizmi bilmiyorum ama ben olsam gitmezdim kendisi çağırmamış bile çağırsaydı gitmeniz gerekirdi mevlüt sonuçta aranızda geçenler de önemli tabi,
bende eltimle pek görüşmem sürtüşmelerimiz oldu ,beni kaynanam çağırdı eltinin çocuğunun d.gününe ben gitmedim çok mu zor bi tlfn açmak ama gitmediğim için suçlu yine ben oldum o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…