• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim mevlüde çağırmış, gitsem mi, gitmesem mi?

yagmur0301

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
814
0
0
45
Diğer
Kızlar eltimle aynı binada oturuyoruz. Bazı sebeplerden dolayı kırgınız, mümkün olduğu kadar karşılaşmamaya çalışıyoruz. Ortada herhangi bir kavga falan yok ama şahit olunmuş bazı şeyler var. Neyse şimdiiiii yarın eltim çocuğuna mevlüt yapacak. Kayınvalidem yarın mevlüt var. Seni de çağırıyolar dedi. :26:Akıl verin gideyim mi gitmeyeyim mi. Gitmezsem suçlu ben mi olurum. Çağırdım da gelmedi olayı olur mu. Yoksa kv yi duymazdan gelip gitmemek en iyisi mi?

Sizi eltiniz kendi davet etmemiş anladığım kadarıyla.
Çok mu zor bi telefon açıp çağırmak?
Ben olsam beni başkası aracılığıyla çağırdığı içingitmezdim,
Kavgalı olduğumuz için değil.
Ha eğer kendi davet etmiş olsaydı o zaman giderdim eşim için,
Çagirildigim için, kimseye laf vermemek için.
Fakat sizin geçerli bi sebebiniz var, sorarlarsa dersiniz bi telefonla bile çağırma zahmetinde bulunmadı diye.

aranızdaki kırgınlığın sebebine bağlı...çok kafa takcak bişe değilse bir görün....

Sebebi kv ile ikisini dedikodumu yaparken duydum. Zaten normalde de çok samimi değilizdir. Sevgili eltim beni ailenin diğer fertlerine karşı onlarıda bana karşı dolduruyor. Sonra da hiçbişey olmamış gibi davranıyor.

Sizi eltiniz kendi davet etmemiş anladığım kadarıyla.
Çok mu zor bi telefon açıp çağırmak?
Ben olsam beni başkası aracılığıyla çağırdığı içingitmezdim,
Kavgalı olduğumuz için değil.
Ha eğer kendi davet etmiş olsaydı o zaman giderdim eşim için,
Çagirildigim için, kimseye laf vermemek için.
Fakat sizin geçerli bi sebebiniz var, sorarlarsa dersiniz bi telefonla bile çağırma zahmetinde bulunmadı diye.

Ya çağırmadı ama normalde akraba günü yapıyoruz yarın da sıra onda. Hem gün hem mevlütü birleştirecek. Sadece mevlüt olsa dediğin doğru çağırmadı der geçerim. Gün dediğim de öylesine toplanıp oturuyoruz. Hani altın günü falan değil

mevlüt eltınızın olduğuna göre onun çağırması gerekırdı

bizde öyledır öle onada söyle bunada söyle olmaz özelıkle aranız gergınken

gitmezsenız haklısınız çünkü tenezzul edıp çağırmamış

kendısı tenezzül edıp aramadığı ıçın gıtmem
onu da geçtım karakter olarak çok ınatçı bı yapım var asla ılk adımı atan ben olamam, ne olursa olsun ben gıtmezdım

zaten hayırlı adam olsa gelir bi zahmet kapını tıklatır davet ederdi
hem de mevlüt bahanesiyle bana yardımcı olur musun yalnız bırakma filan derdi ne bileyim
arayı yumuşatmaya çabalardı yani..
ama kv ile haber göndermiş ne denirki..
ilk başta git yarım saat 1saat de olsa görün diyecektim ama
sonra dedikodunu filan yapmışlar bu tip şeylerini okuyunca ben de kararsız kaldım..
neyse bence sen yarın son dkya kadar sesini çıkarma bekle bakalım arayacakmı yada gelecek mi
yok gene kv gönderirse sen de kvne de ki ben ne bileyim çağırdığını bana bişi demedi ki

Valla canım bende eltimle konuşmuyorum ,geçenlerde mevlit yaptım bende ev için,çağırmadım ,eminim o da beni çağırmazdı,işim olmaz artık onun olduğu ortama girmem zaten,huzurumu da bozamam,eğer huzurun kaçacak canın sıkılacaksa gitme.

Konu icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

siz bebeği olunca gözaydınına gittinizmi. bence git kardeşim eşin belli etmesede üzülür gitmezsen, gidersen senin gönlün daha rahat olacak 23 yıldır aile apartmanında idare ederek yaşayan abla tavsiyesi son karar tabiki sizin

çağardığına eminmisiniz. kv el gün neder diye düşünüp kafasına göre söylemiş olabilirmi. sizde gittiğinizde niye gelmişki bu bakışıyla karşılaşmayın sonra. kv görümceler böyle üstlerine vasife olmayan şeyle burnunu sokarda ordan bi soriim dedim.

bende aile apartmanındaym ve bende yaklaşık beş yıldır görüşmüyorum büyük bi tatışma yaşadık ve bağlar kopmuştu..Karşılaşmamaya çalışıyor birbirimizden kaçıyorduk ikimizde çalıştığımızdan çokta görmüyorduk birbirimizi zaten.. geçen ay bebeği oldu tüm aile gitti eşim bebek için gel hastaneye bebeği görelim dedi çok zor gittim çok zor ama gittim hoşgeldin dedi bana :) bende geçmiş olsun hayırlı olsun dedim ..sonra diğer hafta mevlüt yaptı kendi annesini yollamış çağırmaya bende kızdım ben bebeği için hastaneye gittim dedim ve o bi tel açmıyoda annesini gönderiyoo.. gitmedim mevlüte bi bahane gösterdim başkalarına karşı ama o anladı tabi..ertesi akşam bana mevlüt şekeri yollamış diğer büyük kızıyla :) yani biraz orta yolu bulmak gerek ama cadı da olmak gerek :)

eltiniz sizi kendi arayıp çağırmamış kvniz söylemiş
nerden belli eltinizin çağırdığı belkide aranız düzelsin diye kv kendi kafasına göre çağırmıştır....
benim eşimin kuzenide mevlüt yaptı aramız kötü değil ama hanım arayıp çağırmak zahmetinde bulunmadı 2. ağızlardan davet aldım ve sonuç gitmedim ben nasıl herkesi tek tek arayıp davet ediyorsam aynısınıda karşıdan beklerim ki sizi hayli hayli araması lazımdı bence....
ben gitmezdim

Sizin unuttuğunuz bir şey var bence.
Olaya elti mevlütü değilde çocuğunun mevlütü olarak bakmanız lazım.
O sabi için yani çocuğun hatrına 15 dk oturur çıkardım evime. Allah rızası için.
Kimse size gidinde 1 saat oturun demiyor ki sonuçta.Hem kocanla kotu olmanında ne anlamı var.

Sanırım ben de gitmezdim..
Hem kv ile bir olup dedikodumu yapacak ve ben onları bunu yaparlarken yakalayacağım;
Hem de özür bile dilemeden, kv aracılığı ile davet edecek..(gerçekten davet etti mi, orası da meçhul..)
Hem suçlu hem güçlü derler buna..
Dedikleri gibi, en azından telefon ile arasaydı bi 15-20 dk. giderdiniz ama bu durumda ben de olsam gitmezdim.
Fakat sanırım mevlüt bugünmüş.. Herhalde çoktan başlamıştır. Gittiniz mi, merak ettim..???

Son düzenleme:
ele güne laf vermemek için gider
sonra birine bana telefon ettirir acil işim çıktı diye çıkar
gezerim dışarda:1:

siz bebeği olunca gözaydınına gittinizmi. bence git kardeşim eşin belli etmesede üzülür gitmezsen, gidersen senin gönlün daha rahat olacak 23 yıldır aile apartmanında idare ederek yaşayan abla tavsiyesi son karar tabiki sizin

Evet bebeği olunca gitmiştim. Ama ne bilim çağırıp çğırmadığından da emin değilim. Kv ortalığı idare etmek için söylemiş de olabilir. Hem de ne bilim haklı olarak kırgın olduğum bir durumda ilk adımı atan kişi olmak istemiyorum. Çünkü resmen kv yi benim aleyhimde doldururken duydum eltimi. Sanki böyle kafa daha rahat gibi. En azından ne bileyim kızını bari gönderebilirdi çağırması için.

Back
X