Eltimle ilişkimiz şu aralar iyi değil. Samimi bir ilişkimiz olmadi zaten. Ben asla elti görümce kötüdür kafasında biri olmadım. Kötüyse o kişiliğinden kaynaklıdır. Görümcemle genelde daha iyiyiz.
İlk tanıştığımda iyiydik ya da bana öyle geldi. Sonra şaka yollu bana laf sokmalarini ve gereksizce manipüle edislerini fark edince araya tamamen mesafe koydum. En son eşime gösterdigi kizi öve öve anlatmasi bardağı taşıran son damlaydi belki de. karsilasinca sadece hatir sorup ayni ortamdan uzaklastim. O da bunu fark etti.
Normalde cok zorunlu olmadıkça bana mesaj atmaz. Bu mesafe koyustan sonra ne paylassam mesaj atıp konuşmaya çalışıyor ama çok alakasiz şeyler hakkinda. Beni sevmedigini artik anladim. Sevmek zorunda da degil zaten ama Elti diye kötü olmak soğukca savasmak zorunda değildik fazlasıyla samimi ve içten davrandım zamaninda. Ama o farkli bi yol seçti. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Laf sokup ya da mutsuz olacağım şeyler söyleyip sonrasinda bu kadar ilgi alaka konuşma çabası neden? Ve siz olsaniz nasıl davranirdiniz?