Eltim ne yapmaya çalışıyor sizce?

Ilk başlarda patavatsızliklarini şakaya vurdum onemsemedim ama ben ses çıkarmadikca gitgide artti." Çocuğun yok tabi engelin yok" "yapamıyorsan senin beceriksizligin" tarzi bi sürü şakaya vurulan cümleler. Ben öyle laf sokma çabalarını sevmem ya çok ağır bi laf ederim haksiz konuma düşerim ya muhatap olmam
Ben de oyleydim, kendimi savunurken karsimdakini gozum gormez ama muhattap olmamak en guzel cevapmis, onu anladim.

Profesyonel yardim alıyorum bu olaylari da anlattim seni sevmiyor ve manipule etmeye çalışıyor dedi. Normalde bi samimiyetim yok ama laf sokayim moral bozayim eleştireyim de morali bozulsun cabam da yok. Madem beni sevmiyosun be kadin niye uğraşıyosun diyesim geliyor
İşte sevmediği için uğraşıyor kıskanıyor aslında seni beğeniyor ve kendisinin yerini Alman'ı istemiyor ve seni ekarte etmeye Çalışıyor

Eşime gösterilen kızları anlatmasına alışmıştım zaten de ekstra eşime ballandirarak anlatmasi sinirlerimi ziplatti
O kadar güzelse kendi kocana ayarlasaydın de bir daha anlatırsa. Yan yana gelince arsız yüzsüz insanı hiç sevmem de.

Siz araya mesafe koyunca laf soka bilmediyi icin mutlu olamiyo. Oyuzden arayi duzeldip eskiden yaptiklarini yapmaya devam etcek
İnsanlar gerçekten garip ve ben çok safım. Herkesi kendim gibi sanıyorum. Yorumunuz için çok teşekkürler gözümü açtınız :)

eltin hala seni sevmiyor ama mesafe koymak da istemiyor. hep elinin altında ol istiyor, samimiyeti kaybetmek kopmak istemiyor. laf sokmak istediğinde onun lafını duyabilmeni, etkilenmeni istiyor.
Çok hastalıklı bi düşünce değil mi? Ne gerek var bu çabaya? Bende onu sevmiyorum ama asla kötülemem küçük düşürmem. Ya da Görüşme talebinde bulunmam, mesaj atmam mesela. Ben ona naptim bu kadar diye merak ediyorum

İşte sevmediği için uğraşıyor kıskanıyor aslında seni beğeniyor ve kendisinin yerini Alman'ı istemiyor ve seni ekarte etmeye Çalışıyor
Hadi kocasindan kiskansa anlarim da ne yer almasi bu? Ben sevmediğim insanla muhatap olmam selam verir geçerim ona karşı iyi veya kötü hiçbir çaba harcamam. O niye bu kadar çabalıyor?

Ben de oyleydim, kendimi savunurken karsimdakini gozum gormez ama muhattap olmamak en guzel cevapmis, onu anladim.
Bende artik muhatap olmuyorum konusurken yüzüne bile bakmıyorum. Eşim kabul etse sen git abinle görüş ben arkadaşıma gidiyim dicem de kv dede görüşüyoruz mecbur

Çok hastalıklı bi düşünce değil mi? Ne gerek var bu çabaya? Bende onu sevmiyorum ama asla kötülemem küçük düşürmem. Ya da Görüşme talebinde bulunmam, mesaj atmam mesela. Ben ona naptim bu kadar diye merak ediyorum
hayati boşsa işte kendine sizinle bir dünya kurmaya çalışıyordur. günlerde insanlara anlatacak başka bir şeyi yoksa eltisiyle yaşadığı olaylari anlatması gerekir. siz mesafe koyarsanız malzemesi kalmaz.

hayati boşsa işte kendine sizinle bir dünya kurmaya çalışıyordur. günlerde insanlara anlatacak başka bir şeyi yoksa eltisiyle yaşadığı olaylari anlatması gerekir. siz mesafe koyarsanız malzemesi kalmaz.
Anladim. Yorumunuz ve ilginiz için çok teşekkürler. Ben herkesi kendim gibi bildiğim için böyle şeyler gelmiyor aklıma

Direk engellemek olmaz ama mesafeni koru.
Mesajlarının bazılarına yazma bazılarına kısa cevap ver geç.
Kesinlikle hatasını anlayacak biri değil. İyi niyet göremedim ben. Muhtemelen arayı sıcak tutarak kendine zemin hazırlayacak..

Canım boşver ya niye takiyorsun ki. Esinle aran iyiyse evliliğin tadını çıkar. Daha yeni evlisin. Burda ne konular okuyoruz. Eşinin savruklugundan başka sorun yok gibi :)) şaka bi yana yokmuş gibi davran.

Direk engellemek olmaz ama mesafeni koru.
Mesajlarının bazılarına yazma bazılarına kısa cevap ver geç.
Kesinlikle hatasını anlayacak biri değil. İyi niyet göremedim ben. Muhtemelen arayı sıcak tutarak kendine zemin hazırlayacak..
Gözümü açtığınız için çok teşekkür ederim. Şimdilik öyle yapıyorum zaten. Mesajlarına cevap vermek bile gelmiyor içimden ama kisa cevap verip yada bi gülmeyle geçiştiriyorum. Tanıştığımızdan beri elimden gelenin fazlasıyla samimi ve içten oldum. Fesatlik düşünmedim bile. Ya da nefretini kazanacak en ufak şey yapmadim. Bu ekarte etme çabası niye? Bi insan neden yapar bunu

Gözümü açtığınız için çok teşekkür ederim. Şimdilik öyle yapıyorum zaten. Mesajlarına cevap vermek bile gelmiyor içimden ama kisa cevap verip yada bi gülmeyle geçiştiriyorum. Tanıştığımızdan beri elimden gelenin fazlasıyla samimi ve içten oldum. Fesatlik düşünmedim bile. Ya da nefretini kazanacak en ufak şey yapmadim. Bu ekarte etme çabası niye? Bi insan neden yapar bunu

Ah bir bilsem.
Ben de çözemedim bu yaşıma kadar insanları..

Ay evet hepsi gülücükle bitiyor :)))
Iyi de neden? Beni sevmiyor olabilir saygi duyarim görüşmek zorunda da değil muhattap olmak zorunda da. Ben niye ona bu çabaları harcamiyorum? O ne amaçla yapıyor?
Etrafında laf sokacagı mutsuz edecegi insan yoksa size sarıyordur yalnız kalmıştır bazıları böyle beslenır birilerini üzerek çünkü

"Kuma gemisi yürümüş, elti gemisi yürümemiş." Vardır atalarımızın bir bildiği.

Eltimle ilişkimiz şu aralar iyi değil. Samimi bir ilişkimiz olmadi zaten. Ben asla elti görümce kötüdür kafasında biri olmadım. Kötüyse o kişiliğinden kaynaklıdır. Görümcemle genelde daha iyiyiz.

İlk tanıştığımda iyiydik ya da bana öyle geldi. Sonra şaka yollu bana laf sokmalarini ve gereksizce manipüle edislerini fark edince araya tamamen mesafe koydum. En son eşime gösterdigi kizi öve öve anlatmasi bardağı taşıran son damlaydi belki de. karsilasinca sadece hatir sorup ayni ortamdan uzaklastim. O da bunu fark etti.

Normalde cok zorunlu olmadıkça bana mesaj atmaz. Bu mesafe koyustan sonra ne paylassam mesaj atıp konuşmaya çalışıyor ama çok alakasiz şeyler hakkinda. Beni sevmedigini artik anladim. Sevmek zorunda da degil zaten ama Elti diye kötü olmak soğukca savasmak zorunda değildik fazlasıyla samimi ve içten davrandım zamaninda. Ama o farkli bi yol seçti. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Laf sokup ya da mutsuz olacağım şeyler söyleyip sonrasinda bu kadar ilgi alaka konuşma çabası neden? Ve siz olsaniz nasıl davranirdiniz?
En nefret ettigim sey kayinvalidenin ya da gorumcenin veya eltinin baska kizlari gelinleri esimin yaninda ballandira ballandira anlatmalari bunu benim kayinvalidem cok yapar ben de sinir oluyorum esimde sen aliniyorsun dedi anneme anne baskalarinin damatlarini oveceksin yaninda dedim annem de ovdu bana diyorki kestanesekeri annen ne yapmaya calisiyor beni begenmiyormu yok canom sen cok alingansin deyince beni anladi:KK24:

Profesyonel yardim alıyorum bu olaylari da anlattim seni sevmiyor ve manipule etmeye çalışıyor dedi. Normalde bi samimiyetim yok ama laf sokayim moral bozayim eleştireyim de morali bozulsun cabam da yok. Madem beni sevmiyosun be kadin niye uğraşıyosun diyesim geliyor
Sen önemsemedikce cıldırıyordur

Back
X