eltim numarami silmis.

Bu sorun vatsappta oluyor. Silmemis olabilir sahsen benim basima geldi. Silmedigim bi arkadaş bana beni silmissin demisti

Belki yeni telefon aldi sizin telde eski telde kayitliydi gitti ... Benim basima geldi kuzenimin nosu gitti o soyleyene kadar farketmedim:/

10 yıllık evliyim

Eltim Kv ve ben aynı şehirdeyiz

Hiç eltimin numarası olmadı bende benim de onda yoktur kayınbiraderin de yok

Görümcelerimin birinin de yok ne önemi var ki

Bende eltimin numarası bile yok galiba... Sevmediğimden değil görüştük mü konuşuruz oda yılda iki defa görürsem herhalde yani 6 ayda 2 defa gördüm sadece özlememde takmamda

Whatsap fotosu ve son gorulme tarihi hic gozukmuyorsa iki ihtimal vae ya rehberinde yoksunuz ve ayarlari rehberimde olmayan son gorulme ve profil fotografimi gormesin isaretli yani rehberden silmis yada o sizi gorebiliyor ama sizi engellemis.bende sildim eltimi ve var bunda whatsapa durum yaziyorum ustune alinip sorun cikariyordu engelleyip sildim aylardir yok ve boyle cok mutluyum.

Daha iki gün öncesine kadar whatsappte resimi, durum mesaji fln hersey gosteriyordu. Sabah baktim hicbirsey gostermiyor. Esimin telefonuna baktim onda hersey gosteriyor. Ortak tanidiklara sordum onlardada hersey gosteriyor. Durum boyleyken sildi demek diye düsündüm. Nedenini hic bilmiyorum. Sormayada niyetim yok. Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle. Numaramin rehberinde kayitli olmasina tahamulu olmayan bir insan yuzumude gormemesi lzm. Oda biraz zor.
Benim eltimde silmiş beni bende onu sildim gördüğüm yerde hiç umursamiyorum. Öyle aramızda bişeyde geçmedi ama kV ile tartismamizda onun adı geçmişti sanırım anlattılar o yüzden. Beni rehberden silen adamı gördüğüm yerde bişey olmamış gibi konuscammi görmezden geliyorum kendi bilir

Beni de görümcem cani ister siler.. Cani ister ekler... Öyle durduk yere oynar...

Görünce de ayni sekilde cani ister konuşur cani ister konuşmaz..

Böyleleri utanma bilmez.. Cok ince düşünmemek lazim. Görünce utanacak mi utanmayacak mi.. Aile ilişkisi saygı vs herkesin harcı değil...

Yapmak gereken tek şey onun basit eğlencesine ortak olmamak.. Sildi ekledi diye tavirlara triplere girmemek... İstediği ilgiyi vermemek...
Onun umrumda degilsin diye yaptığı blofun alasini yapıp onu zerrece umursamamak.. Rehberden israrla silmemek !!!
Sen sildin mi silmedin mi farkinda bile degilim o derece umrumda degilsin imajina bürünmek ;)

Hiç takma kafana bence benim eltim kaç defa sildi numaramı ben hiç umursamıyorum en güzeli de bu

Biri beni silse hayatta farketmem. Ayrica istemedigi halde numaranizi telefonunda tutmasi size saygi duydugu anlamina gelmiyor.

ya sen ne dıyorsun ben 2 ay once dogum yaptım benım eltım gelmedı :D
ne hastaneye ne eve ustelık aramadı da :D
silerse silsin dert etme valla

Benzer bi durum yaşadım, eltimi günahım kadar sevmem, Çok saygısız ve hep kendine hizmet edilmesini bekleyen benden iyisini kimse bilmez modunda bir vatandaş... Neyse ben bunla mecbur kalmadıkça görüşmüyordum, Birgün çok acı bi olay yaşadım, Herkes gibi bu da geldi, sesimi etmedim, Bir iki ay evimden çıkmadı sinirden çatladım yine de ses etmedim... Sonra bigün buna WhatsAppten mesaj yazıp bişe sormam gerekti, mesajı gördü cvp vermedi, Olabilir dedim insanlık hali,ertesi gün yine yazıp sordum yine gördü ve cvp yok, Yine ok dedim sonra da bi farkettim ki profil resmi ve durum mesajı da kayboldu, başkalarından teyit ettim onlarda vardı, kan beynime sıçradı, işim gücüm yokmuş gibi bide böyle kendini bilmezlerle uğraşıyordum... Hemen kendisini engelledim, ve gördüğüm yerde hiç yokmuş gibi davrandım, kaynım kaç kere geldi noluyor dedi karından nefret ediyorum evimde de istemiyorum dedim... Getireyim konuşun dedi, karın benim evime giremez, Ama sen ve çocukların buyrun gelin herzaman dedim ve konu kapandı.... O insan bi daha evime giremez, Benimle derdi olan yüzüme söyleyecek kadar ahlaklı olmalı, Böyle saygısızlar ise ancak arkadan iş çevirirler...
Çok yazdım biliyorum ama sana tavsiyem hiç oralı olma, Ne olduğunu sorup eltini kıymete de bindirme

Aklıma çok samimi olmadığım ama facesimde olan ve sonradan sildiğimde bir sürü hakaret mesajı döşemiş kadını getirdiniz. bu ülke senin gibiler yüzünden böyle zatenle bitirmişti mesajı :) hayır kişi sizinle görüşmek istemeyebilir bu kadar yüzüme nasıl bakacak diyecek bir şey yok sakin olun.umursamayın.

Evet sinir bozucu bi durum ama yapacak bişey yok. Takmayın sizi takmayanı.

Yok degil tabi, umrumda degil. Ama ben fazla ince dusunceliyim. Bazi seyleri kayinvalidemlerim hatrina gormezden geldim sustum.
Durduk yere mi sildi?? Mutlaka bi sebebi vardır .Ama sizde sanırım sebebini bilmiyorsunuz demek ki görüşmek istemiyo sizde sokakata dahi görseniz tanımayın derim cok ta tın anca gider

Eltimmisiniz acaba?
Bende sildim.

Daha iki gün öncesine kadar whatsappte resimi, durum mesaji fln hersey gosteriyordu. Sabah baktim hicbirsey gostermiyor. Esimin telefonuna baktim onda hersey gosteriyor. Ortak tanidiklara sordum onlardada hersey gosteriyor. Durum boyleyken sildi demek diye düsündüm. Nedenini hic bilmiyorum. Sormayada niyetim yok. Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle. Numaramin rehberinde kayitli olmasina tahamulu olmayan bir insan yuzumude gormemesi lzm. Oda biraz zor.
Numarani silmemistir de engellemis olabilir belli bir sure seni. Canı sıkılmış olabilir, belki hakkında soyledigin birşey duymuştur falan. Numarani sildiğini sanmam ,bir sey oldugunda numaran bende yok diyemez..vs vs

Back
X