- 20 Ağustos 2015
- 258
- 133
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eltimde silmiş beni bende onu sildim gördüğüm yerde hiç umursamiyorum. Öyle aramızda bişeyde geçmedi ama kV ile tartismamizda onun adı geçmişti sanırım anlattılar o yüzden. Beni rehberden silen adamı gördüğüm yerde bişey olmamış gibi konuscammi görmezden geliyorum kendi bilirDaha iki gün öncesine kadar whatsappte resimi, durum mesaji fln hersey gosteriyordu. Sabah baktim hicbirsey gostermiyor. Esimin telefonuna baktim onda hersey gosteriyor. Ortak tanidiklara sordum onlardada hersey gosteriyor. Durum boyleyken sildi demek diye düsündüm. Nedenini hic bilmiyorum. Sormayada niyetim yok. Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle. Numaramin rehberinde kayitli olmasina tahamulu olmayan bir insan yuzumude gormemesi lzm. Oda biraz zor.
Durduk yere mi sildi?? Mutlaka bi sebebi vardır .Ama sizde sanırım sebebini bilmiyorsunuz demek ki görüşmek istemiyo sizde sokakata dahi görseniz tanımayın derim cok ta tın anca giderYok degil tabi, umrumda degil. Ama ben fazla ince dusunceliyim. Bazi seyleri kayinvalidemlerim hatrina gormezden geldim sustum.
Okuduğum gibi uzerime alindimsupeeeeeeeeeeeer bi cvp
![]()
Numarani silmemistir de engellemis olabilir belli bir sure seni. Canı sıkılmış olabilir, belki hakkında soyledigin birşey duymuştur falan. Numarani sildiğini sanmam ,bir sey oldugunda numaran bende yok diyemez..vs vsDaha iki gün öncesine kadar whatsappte resimi, durum mesaji fln hersey gosteriyordu. Sabah baktim hicbirsey gostermiyor. Esimin telefonuna baktim onda hersey gosteriyor. Ortak tanidiklara sordum onlardada hersey gosteriyor. Durum boyleyken sildi demek diye düsündüm. Nedenini hic bilmiyorum. Sormayada niyetim yok. Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle. Numaramin rehberinde kayitli olmasina tahamulu olmayan bir insan yuzumude gormemesi lzm. Oda biraz zor.
Aman silerse silsin demi :)) ne takiyo ki bu kadar kafayaOkuduğum gibi uzerime alindim![]()