• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim Olacak Insan

Elfdemr

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
13
3
1
32
Kızlar iyi akşamlar
Benim uzun yıllardır süren bir ilişkim var sevgilimin bi de abisi var
Baştan konuya girecek olursam
Sevgilimin abisi nisanliydi ve nişanlısının babası kanser hatasıydı ameliyata aldılar eltimin babasını
Benim eltimle tanisikligim yada konuşmam yoktu kendisi ızmir'de yaşıyor zaten
Her neyse yine de tam düğün hazırlıkları yapması gereken zamanda babasının ameliyatı hastalığı çıktığı icin cok üzüldüm ve mesaj attım eltime
Samimi bir geçmiş olsun mesajı attım
Teşekkür etti sağolsun
Ondan sonra aradan 1 ay geçti ben sevgilime ulaşamamıştım saatte geç olmuştu annesini falan da arayamadim o saatte genelde abisiyle çıkar akşamları bende eltime mesaj attım iyi akşamlar yazdım önce hani nişanlısına sormasını rica edicektim evde mi diye
Cevap vermedi sonra bir kac gun sonra cevap vermiş
E artık geçmişti bende sevgilime ulaşmıştım zaten bende durumu açıklayıp babasının durumunu sordum kendisine gördü ve cevap vermedi
Tabi bozuldum biraz neyse
Bunlar 2 akşam once evlendiler düğünleri oldu
Bende yine büyüklük bende kalsın dedim mesaj attım mutluluklar dilerim allah bir yastikta kocatsin diye
Bunu da gördü cevap vermedi
Ve daha tanismiyoruz bile yani aramızda bir sorunda olamaz
Sevgilimin anneside bana ışte onlar evlendiginde sizi tanistiririm falan diyodu
Yarın obur gun kadın beni arayıp onunla tanıştırmak istediğini söyleyebilir
Sizce bu durumda ben kendisine nasıl davranmalıyım ilk davranış çok önemli ilk karşılaşma cok önemli o yüzden fikirlerinize ihtiyacim var

Aranızda henüz resmi bişey olmadigi için sizi umursamamis olabilir. Gorusurseniz tepkili davranmayin sizde gayet normal bir şekilde cok da umursamadan konuşabilirsiniz
Evet resmi bir sey yok ama bence mesele de tam olarak bu
Daha hic tanımadan sizin durumunuza üzülüp sizi umursayıp size mesaj atan biri var yada mutluluğunuza sevinip mesajla tebrik eden biri de diyebilirim
Bence yaptığı ayıp

Eltim deyip durmuşsun konuyu anlamak için iki kere okudum. Elti dediğin için Seni de evli sanıp nasıl kaynının düğününe gitmedin diye şok yaşamıştım öncelikle.

Kızla daha tanışmamışsın bile bence daha fazla kontak kurmaya çalışma. Hele bir görün birbirinizi , severseniz ilişkinizi telefon boyutuna taşırsınız, tanımadığım hiç görmediğim biriyle ben de çok istekli mesajlaşmam. Hele elti görümce işleri nedeniyle hiç istemezdim kaldı siz daha sadece sevgilisiniz.

Eltim deyip durmuşsun konuyu anlamak için iki kere okudum. Elti dediğin için Seni de evli sanıp nasıl kaynının düğününe gitmedin diye şok yaşamıştım öncelikle.

Kızla daha tanışmamışsın bile bence daha fazla kontak kurmaya çalışma. Hele bir görün birbirinizi , severseniz ilişkinizi telefon boyutuna taşırsınız, tanımadığım hiç görmediğim biriyle ben de çok istekli mesajlaşmam. Hele elti görümce işleri nedeniyle hiç istemezdim kaldı siz daha sadece sevgilisiniz.

Olabilir Bende iyi niyetli şekilde söylemiştim aslında

Daha ortada resmiyet yokken çok içli dışlı olmayın boşverin. Belki de samimiyetten hoşlanan birisi değildir. Tam anlamıyla elti olunca bile kendi halinde olmak isteyecektir bilemezsiniz.

Ay ben olsam ben de uzak dururum sizden. Tamam babasını sorabilirsiniz de sevgiliyi sormak da ne demek? Bana mantıksız geldi.
Bir de daha nişanlı değilsin bir şey değilsin eltim diyorsun hayret. Valla bu kader eltiye meraklıysan benimkileri sana göndereyim :)))))

Düğün i
Sevgilinize ulaşamayınca hem de akşam, abisinin tanımadığınız sevgilisine ne yazdınız

Yani abisini arasaydınız madem

Mesafe tercih ediyor demek ki

Bir de sevgilinin annesi vs ile tanışıyorsanız düğüne neden davet etmediler
Düğün izmirde oldu o yüzden gidemedim haftaya burda olucak ona gidicem ailelerimiz tanışıyor sadece nisan icin onların evlenmesini bekledik
O gece sadece iyi akşamlar demiştim eğer cevap verseydi nişanlısına sormasını rica edicektim başına bir iş gelmiş olduğundan korkmuştum çünkü

Resmi olarak elti olduğunuzda, sadece elinizi uzatıp " memnun oldum " dersiniz.
Şimdiden aile içine pek karışma, karıştırırlar.

Bence de ayip. Bi daha mesaj falan atma. Bosver tanimiyosun etmiyosun ne gerek var. Gerekli oldugu zaman gorusur mesafeli konusursun yeter. Bence bu konuyu dillendirme kimseye. Simdiden eltiyle ugrasan pozisyonuna dusersin.

Ay ben olsam ben de uzak dururum sizden. Tamam babasını sorabilirsiniz de sevgiliyi sormak da ne demek? Bana mantıksız geldi.
Bir de daha nişanlı değilsin bir şey değilsin eltim diyorsun hayret. Valla bu kader eltiye meraklıysan benimkileri sana göndereyim :)))))
Sevgilimin abisinin esi diye uzatmak yerine eltim demeyi tercih ettim
Inanın yağmurlu fırtınalı bjr geceydi sevgilime ulaşamamıştım o kadar korktum ki kendisi arabayla genelde allah korusun bir sey oldu sandım fakat zaten cevaplamadigi icin kendisine sormadım

Zaten bu şekilde bir durumla karşılaşınca bende pişman oldum ama kötü bir niyetim yoktu açıkçası
Peki sizce bundan sonra nasıl davranmaliyim
Hiç tanışmadığınız bi insanla iletişim kurmaya çalışmanız çok itici bence.Eltiniz değil daha siz evli degilsiniz nişanlı bile degilsiniz kaptırmayın kendinizi bu kadar ki bi ağırlığınız olsun

Sevgilimin abisinin esi diye uzatmak yerine eltim demeyi tercih ettim
Inanın yağmurlu fırtınalı bjr geceydi sevgilime ulaşamamıştım o kadar korktum ki kendisi arabayla genelde allah korusun bir sey oldu sandım fakat zaten cevaplamadigi icin kendisine sormadım
Gerek yok bence samimi olmaya çalışmayın derim. Bir daha da sormayın.

Back
X