• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim Olacak Insan

Kiz seni henuz eltisi olarak gormuyor ve simdiden samimiyet kurmak istemiyor anlasana..

Olabilir herkesin dusuncesi farkli.

Simdilik konuyu kapa bir daha da mesaj falan atma..
Ilerde tanisirsaniz normal davranirsin birsey olmamis gibi

O kizin yerinde Bn olsam seni fazla onemsemezdim belki cwp bile vermezdim.
Sorun su Sen ona eltim diyorsun o sana Kaynimin sevgilisi.. hemen havalara girmisin gbi geldi bna . Once bi yuzuk takin Aile arasinda sonra eltimdi kaynanamdi fln de.

Kızlar iyi akşamlar
Benim uzun yıllardır süren bir ilişkim var sevgilimin bi de abisi var
Baştan konuya girecek olursam
Sevgilimin abisi nisanliydi ve nişanlısının babası kanser hatasıydı ameliyata aldılar eltimin babasını
Benim eltimle tanisikligim yada konuşmam yoktu kendisi ızmir'de yaşıyor zaten
Her neyse yine de tam düğün hazırlıkları yapması gereken zamanda babasının ameliyatı hastalığı çıktığı icin cok üzüldüm ve mesaj attım eltime
Samimi bir geçmiş olsun mesajı attım
Teşekkür etti sağolsun
Ondan sonra aradan 1 ay geçti ben sevgilime ulaşamamıştım saatte geç olmuştu annesini falan da arayamadim o saatte genelde abisiyle çıkar akşamları bende eltime mesaj attım iyi akşamlar yazdım önce hani nişanlısına sormasını rica edicektim evde mi diye
Cevap vermedi sonra bir kac gun sonra cevap vermiş
E artık geçmişti bende sevgilime ulaşmıştım zaten bende durumu açıklayıp babasının durumunu sordum kendisine gördü ve cevap vermedi
Tabi bozuldum biraz neyse
Bunlar 2 akşam once evlendiler düğünleri oldu
Bende yine büyüklük bende kalsın dedim mesaj attım mutluluklar dilerim allah bir yastikta kocatsin diye
Bunu da gördü cevap vermedi
Ve daha tanismiyoruz bile yani aramızda bir sorunda olamaz
Sevgilimin anneside bana ışte onlar evlendiginde sizi tanistiririm falan diyodu
Yarın obur gun kadın beni arayıp onunla tanıştırmak istediğini söyleyebilir
Sizce bu durumda ben kendisine nasıl davranmalıyım ilk davranış çok önemli ilk karşılaşma cok önemli o yüzden fikirlerinize ihtiyacim var
Aranızda bir sorun çıkmadığı halde böyle davranıyorsa bende görmezden gelirdim

Kızlar iyi akşamlar
Sevgilimin abisi nisanliydi ve nişanlısının babası kanser hatasıydı ameliyata aldılar eltimin babasını
Her neyse yine de tam düğün hazırlıkları yapması gereken zamanda babasının ameliyatı hastalığı çıktığı icin cok üzüldüm ve mesaj attım eltime
Teşekkür etti sağolsun
Ondan sonra aradan 1 ay geçti ben sevgilime ulaşamamıştım saatte geç olmuştu annesini falan da arayamadim o saatte genelde abisiyle çıkar akşamları bende eltime mesaj attım iyi akşamlar yazdım önce hani nişanlısına sormasını rica edicektim evde mi diye
E artık geçmişti bende sevgilime ulaşmıştım zaten bende durumu açıklayıp babasının durumunu sordum kendisine gördü ve cevap vermedi
Bende yine büyüklük bende kalsın dedim mesaj attım mutluluklar dilerim allah bir yastikta kocatsin diye
Sizce bu durumda ben kendisine nasıl davranmalıyım ilk davranış çok önemli ilk karşılaşma cok önemli o yüzden fikirlerinize ihtiyacim var
Resmi takilirsin, resmi takilmaktan kastım triplere girip afra tafra yapmak degil tabiki, sadece dogal bi mesafe olmali bence.. Sonrasinda onun davranislarina gore karar verirsin samimi olup olmamaya..

Evet resmi bir sey yok ama bence mesele de tam olarak bu
Daha hic tanımadan sizin durumunuza üzülüp sizi umursayıp size mesaj atan biri var yada mutluluğunuza sevinip mesajla tebrik eden biri de diyebilirim
Bence yaptığı ayıp
Yanlis anlama ama ben de muhatap almazdim sanirim.. Haydi o aksam cok gerekti, sevgilini sordun (numarasi ne ariyor sende tanismadan etmeden), sonra gecmis olsun da dedin, cevap yazmiyor, hic bi muhabbetiniz yok zaten, ustune tebrik mesajı, gercekten hepsi "ne alaka" durumlar, yapma :KK51: iyi niyetli ve kaynasmak isteyen birisin, belli, buna sozum yok ama once bi karsidaki insan tartilmali, ondan sonra istenirse yine samimi davranilmali.. Herkesin algisi ayni degil..

Ne kadar çok on yargılı insan varmış yahu. Dusmanin olsa tebrik etmiş insan bir teşekkür eder kızlar yapmayın . yapışkan bile demissiniz.
Herneuse canım sen iyi niyetinde onunla iyi iletişim kurmak için elinden geleni yaomissin eğer yzuyyze tanisirsaniz rwamk bir şekilde ama önyargılı olmadan tabisirsin samimi olma çok fazla sen yapısı olma artık

Kızlar iyi akşamlar
Teşekkür etti sağolsun

Nişanlısı ailesinin düğününe gitmedin mi?

İyi niyeti fazla abartmışsın çok gereksiz yere şımarmış
karşıdaki de doğal olarak yüz verme :kahve:

henüz ortada bir şey yokken çok fazla iletişime geçmeye çalışman gereksiz olmuş.
tebrik mesajına dönmemesi kabalık evet ama öncesinde de bir çok kez ulaşmaya çalışmışsın.
yüz yüze tanıştırılırsanız mesafeni koru derim ben.

Back
X