• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim Olacak Insan

Zaten bu şekilde bir durumla karşılaşınca bende pişman oldum ama kötü bir niyetim yoktu açıkçası
Peki sizce bundan sonra nasıl davranmaliyim
Bi kere de yapmamışsınız ki kadın belli ki sallamıyor kötü duruma düşürmüşsünüz kendinizi.

Yapacak bi şey yok ilerde tanışma gibi bi durumunuz olursa el sıkışıp resmi davranın.Sevginizin başına da bi şey gelse illa duyarsınız abisini annesini aramanızı pek tavsiye etmem.

Bi kere de yapmamışsınız ki kadın belli ki sallamıyor kötü duruma düşürmüşsünüz kendinizi.

Yapacak bi şey yok ilerde tanışma gibi bi durumunuz olursa el sıkışıp resmi davranın.Sevginizin başına da bi şey gelse illa duyarsınız abisini annesini aramanızı pek tavsiye etmem.
Bence de resmi davranmak en güzeli
Gerçekten pişman oldum aslında bir geçmiş olsun ve bir mutluluklar dilerimden ibaretti ama

Iyi niyetimden dolayı mı :) Burda yazdığım hareketlerimde bir kötülük göremedim ben

Evet kötü niyetli değilsiniz fakat dışarıdan bakıldığında tanımadığınız insana sürekli mesaj atan,samimiyet kurmaya çalışan,sürekli yapışan birine benziyorsunuz..yerinizde olsam onu gördüğümde resmi davranırım ama bunu bana yanıt vermediği için yapmam..zaten elti gemisi yürümez :) en baştan saygı ve mesafeyi korumak en güzeli..sevgiler.

Bence de resmi davranmak en güzeli
Gerçekten pişman oldum aslında bir geçmiş olsun ve bir mutluluklar dilerimden ibaretti ama
Evet ama tanımıyorsunuz ışte.Ben de tanımadıklarıma karşı resmiyimdir mesela muhtemelen eltiniz gibi tepki verirdim size.Şey gibi olmuş bu hani o ailenin içine girmiş ya siz de onunla samimiyet kurmaya çalışıp kendinizi dahil etmeye çalışıyorsunuz gibi.Daha nişanlı bile değilsiniz size on adım gelinsin siz öyle bir adım gidin.Herkes için geçerli bu annesi abisi abisinin eşi.Bu kadar yüz göz olmaya gerek yok siz zararlı çıkarsınız.Kıza da bilenmeyin soğuk falan diye gayet normal davranmış.

Evet kötü niyetli değilsiniz fakat dışarıdan bakıldığında tanımadığınız insana sürekli mesaj atan,samimiyet kurmaya çalışan,sürekli yapışan birine benziyorsunuz..yerinizde olsam onu gördüğümde resmi davranırım ama bunu bana yanıt vermediği için yapmam..zaten elti gemisi yürümez :) en baştan saygı ve mesafeyi korumak en güzeli..sevgiler.
Peki siz tanistiginizda nasıl davranirdiniz? Açıkçası her ne kadar kotu niyetim olmasa da hic tanımadığım birine karsi fazla iyi niyetli olmaninda bir anlamı yoktu aslında
Ama biliyorum ki sevgilimin annesi 1 ay içerisinde bizi tanıştırmak için bir buluşma ayarlayacak
Yada onu geç zaten şubat ayında nişanımız olucak
Siz bu süreçte kendisiyle nasıl olmamı yada ilk tanışmada ne tavsiye edersiniz

Hic de konudaki elti gibi davranmam. Sonucta hic tanismiyo olsalar bile azcik insan olsa kibarca bi cevap yazabilirdi. Senin eltinin gecinmeye gonlu yok. Uzak dur. Sen simdi dugune gidince de ortalarda dolanma dugun sahibi gibi nisanlinla gezme yani en ucra bi masaya otur dugun sonuna kadar ordan kalkma.

Tanimadiginiz insana elti diyorsunuz
Kadin sizi sallamiyor
Inatla mesaj atiyorsunuz
Tanidiginizi soylediginiz mustakbel kv kp sizi dugune cagirmiyor
Isin ilginci elti dediginize gore kocam da diyebilecek potansiyeliniz var
Kocaniz da dugune cagirmiyor :D
Yemin ederim bi gulme
Bi seyirme geldi :D

Ayıp etmiş bence konuşmak istemiyor olsa bile nezaketten teşekkür etmek çok zor değil. Teşekkür eder konuya kapatırsın telefon eline yapışmaz ya.

Kadın hakli. Babası bi yandan evlilik düğün meseleleri bi yandan bi de sizinle mi ugrasacakti?
Tanismamissiniz bile sevgilinize ulaşamayınca abisinin sevgilisini arıyorsunuz biraz abartılı geldi bana.

hayatınızda görmediğiniz bir kadına neden sevgilinizi sormaya kalkışıyorsunuz ki, sevgilimden 1 hafta haber alamasam yine aklıma gelmez abisinin nişanlısına sormak,
bari üzerinden zaman geçtikten sonra kıvırıp babanızı soracaktım falan deseydiniz, hareketinizi çok saçma bulduğu için sizinle iletişim kurmak istemiyor olabilir.

Peki siz tanistiginizda nasıl davranirdiniz? Açıkçası her ne kadar kotu niyetim olmasa da hic tanımadığım birine karsi fazla iyi niyetli olmaninda bir anlamı yoktu aslında
Ama biliyorum ki sevgilimin annesi 1 ay içerisinde bizi tanıştırmak için bir buluşma ayarlayacak
Yada onu geç zaten şubat ayında nişanımız olucak
Siz bu süreçte kendisiyle nasıl olmamı yada ilk tanışmada ne tavsiye edersiniz

Henüz resmiyet kazanmadan insanlarla yakın olmaya çalışmak itici görünüyor..elti adayınızın yaptığıda kabalık o ayrı ama işte böyle tiplere "insanlık bende kalsın" mantığıyla yaklaştığınızda burunları kaf dağına çıkıyor ve benimle iyi olmak için ölüyooo tarzı triplere giriyorlar..bir kere yanıt vermediyse ikinci mesajı atmamak lazım mesela böyle tiplere..bu arada inşallah herşey istediğiniz gibi olur,evlenip mutlu olursunuz fakat insanlar nişanda atabiliyorlar..yani "ben nasılsa artık ailedenim" dememek lazım ve şunuda unutmayın elti,yenge,teyze,emmisinin gelini vb kişilerle iyi olma gibi bir zorunluluğunuz yok..kimseninde sizinle yok..yukarıda da yazdım saygı ve mesafe iyidir herkes yerinide, haddinide bilir..bu kötü birşey değil sadece önlem..tanıştığınızda canımmm deyip sarılıp,öpecek potansiyel var sizde :) işte bunu yapmayın..doğal ama mesafeli olun yani yeni tanıştıklarımızda olması gereken saygı olsun arada ;)

Poff bende nişanlı olsam ve nişanlımın kardeşinin sevgilisi bana bişeyler yazsa geçmiş olsun da yazsa tebrik de yazsa eğer yüzyüze tanışmamışsak çokk gereksiz bulurdum...

Siz sevgilinizi neden elti adayiniza soruyorsunuz? Kizin cevap vermemeside normal, babasi hasta evlilik telasi ben olsam bende cevap vermem. Bir samimiyetiniz yok biseyiniz yok. Bosuna triplere girmeyin elti adayinizda sorun yok.

Cok itici buldum davranisinizi madem sizin yasadiginiz yerde de dugun yapilacak ve gideceksiniz orda tebrik ederdiniz ne bu acele hemen mesaj atiyorsunuz hemde daha oncekilere cevap vermemis birine benim eltimde sizin gibiydi daha gorusmemisiz tanismamisiz surekli mesaj falan biktirirdi bi durun bakalim bi tanisalim belki hoslanicam belki hoslanmayacam gereksiz samimiyeti hic sevmem biraz agir olun benden size tavsiye

Back
X