Eltim st kata ev yapt

Birak gülsünler kahakalarini atsinlar be güzelim...son gülen iyi güler unutma bunu.:delphin:

Simdi sen belki mutsuzsun onlar mutlu ama cark öyle bir dönüyorki kimin ne zaman ne olacagi belli degil...:1hug:

Üzme kendini....Allah cok büyük:Saruboceq:
allah razı olsun kendimi okadar yalnız hissediyorumki allahıma havale ediyorum o herşeyin iyisini bilir tekrar sagol destegin için allah işlerini rast getirir inş

yok be arkadaşım gitmem dedimya düşük yaptıgımı duydu kayınvalidem ne geldi ne gitti aman benden uzak allaha yakın olsunlar hepbenmi gitçem şimdi gelini gidip gelsin inş en kısa zamanda fazla samimiyetleri tez ayrılık getirsin
insan bi gecmis olsun der yaaa.... bukadar mi vicdansiz olur bi insan! sende tak cantani cik cik gez. onlarada görün hasetlerinden catlasinlar güzelim

insan bi gecmis olsun der yaaa.... bukadar mi vicdansiz olur bi insan! sende tak cantani cik cik gez. onlarada görün hasetlerinden catlasinlar güzelim
bu aralar pek iyi degilim ama bu günlerde geçicek allahım çok büyük derdimi dinleyip yardımcı oldugun için sagol canım

onların gülmeleri seni neden rahatsız ediyorkiii anlamadım

sen yakın olmak istedikçe onlar uzaklaşıyorlarsa ayıp ediyorlar

aman senden uzak olsunlar ne güzell iştee

hiç takma kafana canım boşver gitsin
çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş onlarında sonu bu canım sende göreceksin
en güzeli mesafeli olmak şanslısın bence

sagol arkadaşım ev kayınvalidemlerin zamanında kimse küçük diye giriş katını istememişti ben kiradan kurtuluyum diye eşime kabul edelim dedim kara bina halinde taşındık herşeyini kendimiz yaptırdık kimse yardım etmedi ama hanfendiye 4. Katı yaptılar hemde eksiksiz demekki insanlara hak ettigi degerden fazlasını vermiceksin kaybeden hep sen oluyosun bunu anladım canım

gulum kusura bkma ama sende zamnında gözunu accaktın şimdi boşuna sınır olupta yıpratma kendını.nekadr gözunu acrsan okadr iyşisn anacım

hep öyle yapmaya çalışıom ama elimde degil canım tahammul edemiyorum bazen allah muhabbetlerini arttırsın demekki zamanında hiç susmamam gerekiyomuş baksana öyleleri yaranıyo

boşver sen iyi olda karsıda kı kaybetsın kenıdndn taviız verme elbette sen kazanırsın.herkezın ne oldugu nu herkes çok iyi biliyodur

aman canım bırak senden uzak olsunlarda ne halleri varsa görsünler...
kendini de asla ezdirme hemen yapıştır karşılıgını inan öyleleri daha çok seviliyor...adam yerine koymıcan bak nasıl kıymetli oluyorsun..

Allah aşkına siz kendinize dert mi arıyorsunuz? Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar. Siz evinizdeki huzura bakın.

geçmiş olsun canm...allah yardımcın olsun...canım üzüldüm senin adına....

canım sap döner keser döner gün döner hesap döner derler

benim kayınvalidem de evlilik hazırlıkları sırasında eltime bayılıyordu ben hiçbir şeye karıştırmadım o siz nasıl isterseniz dedi diye bi de arada bana laf çarpıyo annem bazı şeylerin yapılmasını istedi diye annemin ve benim arkamdan atıyordu ama sonra eltimin annesi de kendi de öyle istemlerle çıktılar ki karşılarına kayınvalidem en sonunda kızım senden de annenden de allah razı olsun beni hiç üzmediniz ben neye uğradığımı şaşırdım bunlarla dedi

fazla muhabbet tez ayrılık getirir eltim de görümcem de beraber pek geziyorlar ben hiç girmiyorum aralarına boşver git arkadaşlarınla gez sen ne olursa olsun arkadaşın eltinden de kayınvalidenden de daha çok düşünüyor seni

Boşver canım yaa kendini neden böyle üzüyorsun.. Bırak iyi olsunlar isterse kayınvaliden kıral dairesi yapsın.. İyilik de kötülükde dönüp gelip yapanı buluyor... Sen evinde eşinle huzurluysan salla gitsin diğerlerini...a.s.

canım sap döner keser döner gün döner hesap döner derler

benim kayınvalidem de evlilik hazırlıkları sırasında eltime bayılıyordu ben hiçbir şeye karıştırmadım o siz nasıl isterseniz dedi diye bi de arada bana laf çarpıyo annem bazı şeylerin yapılmasını istedi diye annemin ve benim arkamdan atıyordu ama sonra eltimin annesi de kendi de öyle istemlerle çıktılar ki karşılarına kayınvalidem en sonunda kızım senden de annenden de allah razı olsun beni hiç üzmediniz ben neye uğradığımı şaşırdım bunlarla dedi

fazla muhabbet tez ayrılık getirir eltim de görümcem de beraber pek geziyorlar ben hiç girmiyorum aralarına boşver git arkadaşlarınla gez sen ne olursa olsun arkadaşın eltinden de kayınvalidenden de daha çok düşünüyor seni
sagol cnm benim onlarmı kıymet bilecek pöffffffffff benim annemede diyodu düne kadar kayınvalidem allah razı olsun gelinim bitane dünür diye bugün keyfim yerinde müzigimide açtım son sessssssssssssss

Boşver canım yaa kendini neden böyle üzüyorsun.. Bırak iyi olsunlar isterse kayınvaliden kıral dairesi yapsın.. İyilik de kötülükde dönüp gelip yapanı buluyor... Sen evinde eşinle huzurluysan salla gitsin diğerlerini...a.s.
sizler nekadar olumlu düşünen insanlarsınız allah gönlünüze göre versin inş

sagol arkadaşım ev kayınvalidemlerin zamanında kimse küçük diye giriş katını istememişti ben kiradan kurtuluyum diye eşime kabul edelim dedim kara bina halinde taşındık herşeyini kendimiz yaptırdık kimse yardım etmedi ama hanfendiye 4. katı yaptılar hemde eksiksiz demekki insanlara hak ettigi degerden fazlasını vermiceksin kaybeden hep sen oluyosun bunu anladım canım

dıkkat et de mıras olarak o mınık evı sıze kaktırmasınlar :ecrin_bebek:
yıllarca orada otrdunuz dıye de eve de katkı ısterler baska bır mulk olunca sızden de esırgerler kendılerı oturmuyormus gıbı,
para bırıktırın ev alın en tamızı

eltyıden gorumceden ne zaman hayır gelmıs kı ?
hayır gelınce amin dersın ama zaten anlasamamak normal degıl mı kac kısı eltısı gorumcesıyle kanki ki, öledır onlar sen kendı yuvana bak bebegıne dıkkat et sınırlenme dusurme gecmıs olsun.

allah yardımcın olsun arkadaşım.
yaşadıgın şeylerin benzerlerini yaşadım bende.
kendime çok dert ediyordum bunalıma girmiştim nerdeyse.
ama hiç kafama takmamayı ögrendim.boşverdim hepsini arayada mesafemi koydum
benden iyisi yok şimdi.herzaman mesafeli olmakta fayda var.eşinde senden tarafsa hiç kafana
takmaya deyecek şeyler degil inanki.boşver hepsini sallaaa gitsin.mutluluguna bak.

nasıl yani sen düşük yptında niye gelmiyor anlamadım ki...ne zoru varmış seninle...bak sen şuna madem senin sevmiyor ne diye üste birde ev yapıyor gitseydi yer mi yoktu...

canım yazdıklarınada katılıyorum bende görümceyim görümce olarak diyorum yengem zamanla meğer benim aldıklarıma fesatlanıyormuş en sonunda kavga çıkardı mesafeli olacaksın herkesle....ne gelinle ne görümcenle ne eltinle başıma geldi ...:enbuyukkk:
dıkkat et de mıras olarak o mınık evı sıze kaktırmasınlar :ecrin_bebek:
yıllarca orada otrdunuz dıye de eve de katkı ısterler baska bır mulk olunca sızden de esırgerler kendılerı oturmuyormus gıbı,
para bırıktırın ev alın en tamızı

eltyıden gorumceden ne zaman hayır gelmıs kı ?
hayır gelınce amin dersın ama zaten anlasamamak normal degıl mı kac kısı eltısı gorumcesıyle kanki ki, öledır onlar sen kendı yuvana bak bebegıne dıkkat et sınırlenme dusurme gecmıs olsun.

canım hiç takma..ben erken doğum riskinden dolayı 15 gün hastanede yattım..28 haftalık doğum yaptım..bebeğim 1 ay kuveste kaldı çıktı..15 gün bronşitten hastanede yattık..bu saydıklarım 2 ay içinde olanlar..ve eltim ne aradı ne sordu..uzakta değil bir üst sokağımda oturur kendisi..küçücük bebek çok zorlandım bakmak için bi gün kapımı çalıp bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı..aramızda bi problem yokken böle..deymez kendini üzmeye ne hali varsa görsün..inşallah eşinle çooooooook mutlu yaşarsın onlar seni bu konuda kıskansın inşallah..evinin güzelliği eşinin bakışında olsun..eşyanın güzelliği eşinin seni seviyorum sözünde olsun..senin kahkahalarının sesi eşinin sana yaptığı şakalarla olsun sana duam bu ALLAH LABUL ETSİN..kimsenin nazarı deymesin(amin):nazar::Saruboceq::lepi:

Back
X