- 3 Şubat 2018
- 25.777
- 110.899
- 598
- Konu Sahibi Yavrumveben
Sizden altinlar hangi sebeple alindi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krediyle yapılmış zaten kredi kapatıldı ama şimdi birikmiş para varmisSizden altinlar hangi sebeple alindi?
Yapsa alırdım ama yapmazEşinin suçunu eltiye yükleme. Bırak kavgayıda eşin yapsın. Biraz hıncını almış olursun
Krediyle yapılmış zaten kredi kapatıldı ama şimdi birikmiş para varmis
Demekki senden yüz bulsa evede maddi yardımda bulunacakYapsa alırdım ama yapmaz
önceki konularda yazdığım yorumlara bakarak bu merakınızı giderebilirsinizBazen hayata olan tüm hıncınızı buradaki üyelerden çıkardığınızı düşünüyorum. Bence "münasip yerle gülme" yerine başka bir tabir kullanabilirdiniz siz o şekilde mi gülüyorsunuz normalde?
Biz ona eşitsizlik demiyoruz, ektiniz haklarının daha bilincinde ve doğru karar alabiliyor diyoruz. Muhtemel kv ler onlardan da istemiştir ama şimdiden kız net çizgiyi çekip altınlarla ne yapacağına kendisi karar vermiş. Kendisini tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruzKaynim nisanlanacak bizden tüm altin inci alınmıştı. Onlardan alınmayacaktır.Ev alacaklarmış.Yani ev için altınlarını verecekmiş. Bizden almışlardı e bende evimin kredisini altinlarimla ödeyebilirdim.Bu apaçık adaletsizlik nisana bile gitmek istemiyorum gitmesem mi sizce.Esime konuyu acına ben sana alıyorum bilezik diyor.Derdim bilezik değil eşitsizlik.Bide kp demez mi sizde yardım edersiniz.Bende edemeyiz biz kendimiz zor geciiniyoruz dedim.Esim neden tepkisini koymuyor anlamıyorum tüm aileyle bağımı koparmak istiyorum
Krediyle yapılmış zaten kredi kapatıldı ama şimdi birikmiş para varmis
İyide niye eltinize düşman oluyorsunuz ki onun bir suçu yok. demekki eşi onu korudu ve vermemeye karar verdiler altınları kendinde kaldı. Kv ve kp suçlu ve tabiki kocanız. Eltinizle gereksiz yere düşmanlık çıkarmayın. Ayrıca sizin ağzınız yokmu karşı çıksaydınızKaynim nisanlanacak bizden tüm altin inci alınmıştı. Onlardan alınmayacaktır.Ev alacaklarmış.Yani ev için altınlarını verecekmiş. Bizden almışlardı e bende evimin kredisini altinlarimla ödeyebilirdim.Bu apaçık adaletsizlik nisana bile gitmek istemiyorum gitmesem mi sizce.Esime konuyu acına ben sana alıyorum bilezik diyor.Derdim bilezik değil eşitsizlik.Bide kp demez mi sizde yardım edersiniz.Bende edemeyiz biz kendimiz zor geciiniyoruz dedim.Esim neden tepkisini koymuyor anlamıyorum tüm aileyle bağımı koparmak istiyorum
Hiçbir şeyden haberi olmayan yeni geline kurulmak yerine aklını kullanıp savunsaydı kendini. Kocasına ve onun ailesine kızmayıp tribi yeni gelene atıyorsa kusura bakmayın da gülerizKomik olan durum ne burada? Aile büyüklerinin evlatlar arasında eşitlik gözetmemesinin nasıl bir ukte yarattığını yaşamadığınız için münasip yerlerinizle insanlara gülme hakkını kendinizde buluyorsunuz belli ki.
Kaynim nisanlanacak bizden tüm altin inci alınmıştı. Onlardan alınmayacaktır.Ev alacaklarmış.Yani ev için altınlarını verecekmiş. Bizden almışlardı e bende evimin kredisini altinlarimla ödeyebilirdim.Bu apaçık adaletsizlik nisana bile gitmek istemiyorum gitmesem mi sizce.Esime konuyu acına ben sana alıyorum bilezik diyor.Derdim bilezik değil eşitsizlik.Bide kp demez mi sizde yardım edersiniz.Bende edemeyiz biz kendimiz zor geciiniyoruz dedim.Esim neden tepkisini koymuyor anlamıyorum tüm aileyle bağımı koparmak istiyorum