Eltim ve Bitmeyen Fesatlıkları

Duygu ve dusuncelerini facebooktan paylasan insanlara uyuz oluyorum ya acik acik soyle ben falancaya laf sokuyorum de ne gerek var boyle seylere?
Kırıcı olmak istemiyorum, yeni doğum yapmıştı, belki ordan anlar dedim. Ama artık iftiralarından, değişen ruh hallerinden sıkıldım.

Durum böyleyse niye sürekli iletişim halindesiniz
Benim eltim yok görümcem var sorunumuz olmadığı halde durun bi görümcemi arayayım demek aklıma gelmez
Sosyal paylaşımdan laf sokmak ta bana itici gelir
Baktın bi anı bi anına tutmuyo, mümkün olduğunca az muhatap olursun bu kadar basit

Benim kardeşim yok, eşim de abisiyle bizim yüzümüzden sorum yaşasın istemiyorum.

Benim kardeşim yok, eşim de abisiyle bizim yüzümüzden sorum yaşasın istemiyorum.
Sizin yüzünüzden iki kardeş niye sorun yaşasın
Bi samimi olup bi de faceden laf sokmak daha riskli hatta
Merhaba nasılsın de geç gördüğünde, ille de arayalım yazışalıma gerek yok

Sizin yüzünüzden iki kardeş niye sorun yaşasın
Bi samimi olup bi de faceden laf sokmak daha riskli hatta
Merhaba nasılsın de geç gördüğünde, ille de arayalım yazışalıma gerek yok
Ya ben hamilelik döneminde aradım genelde onun haricinde pek aramam. Bir de kızı oldu, durup durup sen erkek doğur da anne sevinsin dyp duruyor kv.nin yanında. Ki kv erkek olsun falan da demedi ona. Kendi kendine kurup laf sokuyor

Ya ben hamilelik döneminde aradım genelde onun haricinde pek aramam. Bir de kızı oldu, durup durup sen erkek doğur da anne sevinsin dyp duruyor kv.nin yanında. Ki kv erkek olsun falan da demedi ona l. Kendi kendine kurup laf sokuyor
Ben olsam az öz konuşurdum kendisiyle
Saçma sapan konuşmuş, daha nasip mi değil mi bu bile değilken cinsiyette sipariş ediyo bi güzel.

liseli gençler gibi ne bu böyle, faceten mi gönderme yapılıyor. kaldı ki öyle bile olsa siz niye üstünüze alınıyorsunuz. altına sizi mi ekliyor. yapmayın önünüze bakın, bunlar ruhunuzu yorar...

Ortada hamilelik durumu falan da yok. Hamile falan değilim. Laf soktukça mitlu oluyor
Geçmiş olsun demişsin
Bi daha aramaya bile gerek yok
Bi buz bi iyi diyosun, ben olsam toplum dışında muhatap olmam
Hem iftira bile attı diyosun, telefonda bana şunu şunu dedi deme fırsatı bile verme

Sosyal mecraalardan kimseye laf sokmayınız.. Avam duruyor.. Sen aklındaki kişiye gönderme yapıyorsun millet neler düşünüyor..

liseli gençler gibi ne bu böyle, faceten mi gönderme yapılıyor. kaldı ki öyle bile olsa siz niye üstünüze alınıyorsunuz. altına sizi mi ekliyor. yapmayın önünüze bakın, bunlar ruhunuzu yorar...
Yazdığı bariz belli. Ikisini de ben paylastiktan yarim saat sonra falan paylasmis. Ki ben dun onunla ilgili paylasm yapmadim. Hosuma gitti onu paylastm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…