- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi QueenOfEagle
-
Kırıcı olmak istemiyorum, yeni doğum yapmıştı, belki ordan anlar dedim. Ama artık iftiralarından, değişen ruh hallerinden sıkıldım.Duygu ve dusuncelerini facebooktan paylasan insanlara uyuz oluyorum ya acik acik soyle ben falancaya laf sokuyorum de ne gerek var boyle seylere?
Önemsemiyorum, o yüzdrn cevap vermiyorum ama dün yaptığım paylasımları üzerine alınmış.
Belliki eltin aklının bi ucundan gecmiş.
Samimi olma mesafeli ol
O sana sardıkca sendr takıntı olcak iyisimi önemseme fazla
E canim birak bosver mesafeli ol soguk davranKırıcı olmak istemiyorum, yeni doğum yapmıştı, belki ordan anlar dedim. Ama artık iftiralarından, değişen ruh hallerinden sıkıldım.
Benim kardeşim yok, eşim de abisiyle bizim yüzümüzden sorum yaşasın istemiyorum.Durum böyleyse niye sürekli iletişim halindesiniz
Benim eltim yok görümcem var sorunumuz olmadığı halde durun bi görümcemi arayayım demek aklıma gelmez
Sosyal paylaşımdan laf sokmak ta bana itici gelir
Baktın bi anı bi anına tutmuyo, mümkün olduğunca az muhatap olursun bu kadar basit
Sizin yüzünüzden iki kardeş niye sorun yaşasınBenim kardeşim yok, eşim de abisiyle bizim yüzümüzden sorum yaşasın istemiyorum.
Ya ben hamilelik döneminde aradım genelde onun haricinde pek aramam. Bir de kızı oldu, durup durup sen erkek doğur da anne sevinsin dyp duruyor kv.nin yanında. Ki kv erkek olsun falan da demedi ona. Kendi kendine kurup laf sokuyorSizin yüzünüzden iki kardeş niye sorun yaşasın
Bi samimi olup bi de faceden laf sokmak daha riskli hatta
Merhaba nasılsın de geç gördüğünde, ille de arayalım yazışalıma gerek yok
Sıkı fıkı değilim ki, hamilelik döneminde aradım sadece sağlık sorunları olduğu içinMesafeli ol. .
Ne gerek var sıkı olmaya. .
Ben olsam az öz konuşurdum kendisiyleYa ben hamilelik döneminde aradım genelde onun haricinde pek aramam. Bir de kızı oldu, durup durup sen erkek doğur da anne sevinsin dyp duruyor kv.nin yanında. Ki kv erkek olsun falan da demedi ona l. Kendi kendine kurup laf sokuyor
Ortada hamilelik durumu falan da yok. Hamile falan değilim. Laf soktukça mitlu oluyorBen olsam az öz konuşurdum kendisiyle
Saçma sapan konuşmuş, daha nasip mi değil mi bu bile değilken cinsiyette sipariş ediyo bi güzel.
Geçmiş olsun demişsinOrtada hamilelik durumu falan da yok. Hamile falan değilim. Laf soktukça mitlu oluyor
Yazdığı bariz belli. Ikisini de ben paylastiktan yarim saat sonra falan paylasmis. Ki ben dun onunla ilgili paylasm yapmadim. Hosuma gitti onu paylastmliseli gençler gibi ne bu böyle, faceten mi gönderme yapılıyor. kaldı ki öyle bile olsa siz niye üstünüze alınıyorsunuz. altına sizi mi ekliyor. yapmayın önünüze bakın, bunlar ruhunuzu yorar...
HaklısınGeçmiş olsun demişsin
Bi daha aramaya bile gerek yok
Bi buz bi iyi diyosun, ben olsam toplum dışında muhatap olmam
Hem iftira bile attı diyosun, telefonda bana şunu şunu dedi deme fırsatı bile verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?