Eltim ve Bitmeyen Fesatlıkları

Canim bence boşuna takiyorsun. Bak düşün daha evlenmediginde bile o altın mevzusunda eşinin ailesi ona değil sana inanmış. Eltinin ne olduğunu herkes biliyormuş boşuna takiyorsun. Hani herkesi inandirsa kendine sıkıntı ama su an takman gerektircek hiç bişey yok

ufff bi bitmedi şu arabesk arabesk ,kim ne ettiyse mislini bulsun,yok kim ne düşünüyorsa Allah 10 katını versin avamlıkları ,nolur yapmayın gerçekten

Sizde varos kimlikliklerinize elit kimlikler yuklemeyin diyerek gayet agir bir hakaret etmissiniz..
Cok mu bossunuz.eltinizi gozunuzde bu kadar buyutup facede gondermeler falan

Doğru canım da, çok sıkıldım artık. Kv. rica etti bir süre alttan al, kopmayım diye.. Hem onun için hem de yuvası zaten yıkılmak üzere diye ses çıkarmıyorum ama benim de bir sabrım var. Kaynım bana yaptıklarının çoğunu bilmiyor. Zaten herkesle sorunlu diye kızıyor, bir de bana oftira attığını duysa neler yapar bilmiyorum. Adam izinli gününfe bile eve gitmek istemiyor kadın yüzünden

Sizde varos kimlikliklerinize elit kimlikler yuklemeyib diyerek gayet agir bir hakaret etmissiniz..
Cok mu bossunuz.eltinizi gozunuzde bu kadar buyutup facede gondermeler falan
Dikkatli okursaniz anlarsiniz. Ona yazmadim birakin yazmayi aklimin ucundan gecmedi o. Ben ona sadece insanlar tuhaf falan yazmistim, onu da kaldirdim zaten sonra

Kim ne ettiyse mislini bulsun derken??

bu anlama gelen ,ağır arabesk sitem içeren sözlerin tümü için örnek verdim Çok itici çok ....Varsa bir derdin gidersin söylersin ya da söylemezsin içinde kalır ama bu laf gönderme olayı gerçekten saçma ,gereksiz,çocukça,çirkin falan filan uzar gider bu liste ...

Sosyal medyada paylaşılan şeyleri aa bu bana paylaşmış diye nasıl üstüne alır insan bende bunu anlamıyorum.Haydi etiketlese felan neyse de yani sonuçta ikinizde birbirinize hasetlisiniz..

Sen facebooktan ona atıfta bulunursan oda sana bulunur,eltimi kastetmedim diyosun ama eltinle yasadigin sorunun akabinde bunu yazman ona yazmis oldugunu gösterir oda kendine yazdigini anlayacak kadar zeki ve sana cevap yazmis hepsi bu

Sen facebooktan ona atıfta bulunursan oda sana bulunur,eltimi kastetmedim diyosun ama eltinle yasadigin sorunun akabinde bunu yazman ona yazmis oldugunu gösterir oda kendine yazdigini anlayacak kadar zeki ve sana cevap yazmis hepsi bu
Aradan iki ay gecti. Ustune aliniyorsa demek ki kendini oyle goruyor. Benlik bir sey yok

Ayrica varoş falan değil ama elit de değil. Her yazdığımı üzerine alınacaksa bir şey paylaşmayalım o zman. Sen hiç mi bir şey paylaşmıyorsun nette sanki

Bak su soyleminden eltini kiskandigini anliyorum sana ne elit olsa varos olsa seni ilgilendirmez ki kendine itiraf edemiyorsun ama paylastiklarini hep eltine hitaben yapiyorsun

Ayrica ben böyle kisileri hedef alan paylasimlarda bulunmuyorum :)

Kırıcı olmak istemiyorum, yeni doğum yapmıştı, belki ordan anlar dedim. Ama artık iftiralarından, değişen ruh hallerinden sıkıldım.
Özü beni bağlamaz. Beni bağlayan, o kişinin bana nasıl davrandığıdır" yazıp paylaştım ama ELTIM AKLIMIN UCUNDAN BILE GEÇMEDISonra da "varoşruhlarınıza elit kimlikleryüklemeyin
Ben senin de tutarlı olduğunu pek sanmıyorum
Hem büyük harflerle eltim aklımın ucundan bile geçmedi deyip bir mesaja verdiğin cvpta da belki ordan(facebooktan) anlar dedim diyorsun...
Ne güzzelll

Nerenle okuyosun canim sen?
"Insanlar tuhaf" falan diye yazdigimi ona yazdim diyorum. Sonra da sildim zaten. Keske önce algilasan da ona göre yorum yapsan boş boş konuşmasan
Ben senin de tutarlı olduğunu pek sanmıyorum
Hem büyük harflerle eltim aklımın ucundan bile geçmedi deyip bir mesaja verdiğin cvpta da belki ordan(facebooktan) anlar dedim diyorsun...
Ne güzzelll

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız lütfen kusura bakmayın ama ne eşiniz görüşmek istiyor ne kayınvalideniz seviyor ve inanıyor ee siz hala neden görüşüyorsunuzda dertsiz başınıza dert açıyorsunuz? Birincisi önemsemeyin ikincisi telefonda filan görüşmeyin mecburen aynı ortama giriceğiniz durumlardada selamınızı verip geçin ve o size bişey söylemediği sürece bir konuşma ortamıda yaratmayın.Telefonda bir gün iyi bir gün soğuk konuşma fırsatını ona veren sizsiniz.Sizo telefonnları açmayıp müsait değildim filan diye geçiştirmiş olsaydınız şuan böyle bir sorun olmazdı.Bence tamamen uzak durun zaten delinin tekiymiş belliki herkes aynı fikirde sonuçta.

Sen durunu paylasirken eltin aklinin ucundan gecmediyse
Belki eltinin aklindanda sen gecmedin neden üstüne aliniyosunki
Bosver ne paylasiyorsa paylassin böyle facebook üzerinden laf sokmalarda bana cok itici geliyor

Ayrica eltin bukadar sorunluysa neden hergün görüsüyosun
Fazla nuhatap olma mesafeli ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…