- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi QueenOfEagle
-
Canim bence boşuna takiyorsun. Bak düşün daha evlenmediginde bile o altın mevzusunda eşinin ailesi ona değil sana inanmış. Eltinin ne olduğunu herkes biliyormuş boşuna takiyorsun. Hani herkesi inandirsa kendine sıkıntı ama su an takman gerektircek hiç bişey yokSelam kızlar..
26 yaşında bir senelik evliyim. Öncesinde eşimle beş senelik beraberliğimiz oldu ve eltimi 3 4 senedir tanıyorum. Tanışmadan önce eşim kendisiyle görüşmüyordu, çok geçimsiz olduğundan falan bahsetmişti.. O dönem kendisi yeni doğum yapmış ve eşim gitmek istemediğini söyledi. Ben de saçmalama abinim çocuğu olmuş, bence uzatma sorun neyse falan dedim. Neyse gitti, uzatmamaya karar verdi. Bundan bir süre sonra kendisiyle tanıştık ve ilk gün bana bakıp iyi iyi, ben beğendim ElsAshlee'yi dedi. Biraz tuhaf geldi bu hareketi ama pek önemsemedim. Bu arada birçok kişiden duydum, kv.me ben kıskanırım onu benden daha çok severseniz falan gibi şeyler söylemiş. Bu arada iftiraları da var. Ben düğünde takı durumlarına karışmadım. Ailem de karışmamı istemedi, bu konuda babam nettir. Neye gücü yetiyorsa onu yapacaklar dedi ve bahşiş tarzı adetleri bile yapmamızı istemedi. Zaten nişan zamanı da kv. kızım ben şu kadar bilezik düşündüm dedi, peki dedim.. Eltim Kv.me gidip benim normalde daha fazlasını isyediğimi söylemiş. O dönem nişanlıydık, eşim arayıp durumu anlattı, ben daha kendkmi savunmaya geçmeden eşim de Kv.de benim öyle bir şey yapamayacağımı, eltimin yalan söylediğini bildiklerini söylediler. Buna rağmen yüzüne vurmadım çünkü ailede onu seven kimse yok. Herkese laf sokup sonra kimse beni sevmiyor diye ağlıyor. Ve salak ben bunca şeye rağmen kırmamaya çalışıyorum. Arada arıyorum konuşuyoruz, bir gün canım, tatlım tarzında konuşurken ertesi gün buz gibi konuşuyor benimle. Anlam veremiyorum hareketlerine.. Bundan bir iki ay önce de aynı durum yaşandı, ben de face.de "insanlar tuhaf.. bir gün sıcak, bir gün buz dolabı gibiler" gibi bir şey yazdım, hemen bana özelden "ne oldu kim kızdırdı seni, emin ol o kişi seni çok seviyordur " yazmış. Oldukça soğuk bir şekilde geçiştirdim.. Dün de yine face.de "Özünde iyi insan durununu kabul etmiyorum. Özü beni bağlamaz. Beni bağlayan, o kişinin bana nasıl davrandığıdır" yazıp paylaştım ama ELTIM AKLIMIN UCUNDAN BILE GEÇMEDI Sonra da "varoş ruhlarınıza elit kimlikler yüklemeyin" yazan bir şey paylaştım ve bugün tesadüfen gördüm ki; eltim bana gönderme yapıyor.. "kimse kendini pahalı sanmasın, indirimde olduğunuz zamanları biliyorum" yazdıklarıma bozulanlar olmuş, "ucuz şey çabul bozulur" tam benim paylaşımlarım sonrasında yazms bunları. Sizce ne yapmam lazım? Tarzım değil ama, cirkeflik mi yapsam yoksa konusup hareketlerine dikkat mi etmesini söylesem?? Eşi de artık sıkıldı bu hallerinden ve ayrılmak istiyor. Bir yandan üzülüyorum, bir yandan da nereye kadar çekeceğm bunu diyorum. Çok uzun oldu, kusura bakmayın.
Doğru canım da, çok sıkıldım artık. Kv. rica etti bir süre alttan al, kopmayım diye.. Hem onun için hem de yuvası zaten yıkılmak üzere diye ses çıkarmıyorum ama benim de bir sabrım var. Kaynım bana yaptıklarının çoğunu bilmiyor. Zaten herkesle sorunlu diye kızıyor, bir de bana oftira attığını duysa neler yapar bilmiyorum. Adam izinli gününfe bile eve gitmek istemiyor kadın yüzündenCanim bence boşuna takiyorsun. Bak düşün daha evlenmediginde bile o altın mevzusunda eşinin ailesi ona değil sana inanmış. Eltinin ne olduğunu herkes biliyormuş boşuna takiyorsun. Hani herkesi inandirsa kendine sıkıntı ama su an takman gerektircek hiç bişey yok
Dikkatli okursaniz anlarsiniz. Ona yazmadim birakin yazmayi aklimin ucundan gecmedi o. Ben ona sadece insanlar tuhaf falan yazmistim, onu da kaldirdim zaten sonraSizde varos kimlikliklerinize elit kimlikler yuklemeyib diyerek gayet agir bir hakaret etmissiniz..
Cok mu bossunuz.eltinizi gozunuzde bu kadar buyutup facede gondermeler falan
Kim ne ettiyse mislini bulsun derken??ufff bi bitmedi şu arabesk arabesk ,kim ne ettiyse mislini bulsun,yok kim ne düşünüyorsa Allah 10 katını versin avamlıkları ,nolur yapmayın gerçekten
Kim ne ettiyse mislini bulsun derken??
Aradan iki ay gecti. Ustune aliniyorsa demek ki kendini oyle goruyor. Benlik bir sey yokSen facebooktan ona atıfta bulunursan oda sana bulunur,eltimi kastetmedim diyosun ama eltinle yasadigin sorunun akabinde bunu yazman ona yazmis oldugunu gösterir oda kendine yazdigini anlayacak kadar zeki ve sana cevap yazmis hepsi bu
Ayrica varoş falan değil ama elit de değil. Her yazdığımı üzerine alınacaksa bir şey paylaşmayalım o zman. Sen hiç mi bir şey paylaşmıyorsun nette sankiAradan iki ay gecti. Ustune aliniyorsa demek ki kendini oyle goruyor. Benlik bir sey yok
Aradan iki ay gecti. Ustune aliniyorsa demek ki kendini oyle goruyor. Benlik bir sey yok
Ayrica varoş falan değil ama elit de değil. Her yazdığımı üzerine alınacaksa bir şey paylaşmayalım o zman. Sen hiç mi bir şey paylaşmıyorsun nette sanki
Kırıcı olmak istemiyorum, yeni doğum yapmıştı, belki ordan anlar dedim. Ama artık iftiralarından, değişen ruh hallerinden sıkıldım.
Ben senin de tutarlı olduğunu pek sanmıyorumÖzü beni bağlamaz. Beni bağlayan, o kişinin bana nasıl davrandığıdır" yazıp paylaştım ama ELTIM AKLIMIN UCUNDAN BILE GEÇMEDISonra da "varoşruhlarınıza elit kimlikleryüklemeyin
Ben senin de tutarlı olduğunu pek sanmıyorum
Hem büyük harflerle eltim aklımın ucundan bile geçmedi deyip bir mesaja verdiğin cvpta da belki ordan(facebooktan) anlar dedim diyorsun...
Ne güzzelll
O benim paylasimimdan yarim saat sonra paylasim yapmis. Anlamamak icin aptal olmak lazimEe sende onun yazdigini alinmissin sende kendini oyle goruyorsun demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?