Eltim ve elti adayim

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...benim kaynımin ciddi düşündüğu bi kız arkadaşi var..aylar önce eltimle tanıştırdı görüsüyorlar eltimle ama bize hiç tanıştirmaya getirmedi anca düğünde tanışırım heralde kaynımla bir problemimiz yok aile bağları güçlü değil ayda yılda bir gelir sadece ama eltimle akraba olduklari için cok samimiler bütün kiź arkadaslarini tanıştırmıştır...ona 10 kere gidiliyorsa bi kere de bize gelinmesi tanıştıŕılması gerekmez mi böyle bi durumda benim nasıl davranmam lazım...tavır takinmali miyim..eltim ve elti adayım şu anda kanka moduna geçmişler bile ama ben elti adayimi tanimiyorum bile diğer eltimle bir problemim yok..

Demek ki kaynınız sizden veya eşinizden pek hoşlanmıyor. Tanıştırılmamanızın başka bir nedenini bulamadım ben.
Boşverin, buradakilerin dediği gibi (asla kendi fikrim değildir) mesafe candır.

Kaynınız kız arkadaşını sizinle tanıştırmaya getirmedi diye tavır mı alacaksınız? Peki. :işsiz:
Sorun benimle tanıştirmadiğı için değil herkesle taniştirip bizi sallamamasi yok sayması bir problemimiz olmamasina rağmen yarın öbür gün evleniyoruz şunda yardım edin bunda yardım edin derler..

e zaten adamın huyu buymuş. gelse ne gelmese ne. ger.ekten bazen bu kadınlara şaşırıyorum. hayattaki son derdim elti adayı olur heralde.
Huyu bu da ben de en azindan taniştirilma olsun düğünde direk görmeyelim diger eltime 10 kere gidiliyorsa 1 kere de bizle taniştirabilir diye düşünüyorum..

Sizi, eşinizi yakin gormuyor veya hoslanmiyor olabilir. Esim evlenmeden once sadece 1 ablasiyla tanistirmisti beni. Diger kardeslerini evlilik oncesi gormedim bile. Esimin de kardesleriyle belli bir sorunu yok ama bitanesiyle daha yakin. Hala en cok o ilk tanistigim gorumceme gider geliriz digerlerine cok pek ugramiyoruz ozel busey yoksa.

Slm kızlar...benim kaynımin ciddi düşündüğu bi kız arkadaşi var..aylar önce eltimle tanıştırdı görüsüyorlar eltimle ama bize hiç tanıştirmaya getirmedi anca düğünde tanışırım heralde kaynımla bir problemimiz yok aile bağları güçlü değil ayda yılda bir gelir sadece ama eltimle akraba olduklari için cok samimiler bütün kiź arkadaslarini tanıştırmıştır...ona 10 kere gidiliyorsa bi kere de bize gelinmesi tanıştıŕılması gerekmez mi böyle bi durumda benim nasıl davranmam lazım...tavır takinmali miyim..eltim ve elti adayım şu anda kanka moduna geçmişler bile ama ben elti adayimi tanimiyorum bile diğer eltimle bir problemim yok..
kıskanmayın sakin olun hayatınıza devam edin yeter ,dertsiz başınıza dert edinip kendinizi gereksiz hiç üzmeyin ..kanka olurlarsa olsunlar napacaksınız çok mu önemli :işsiz:

Sizi, eşinizi yakin gormuyor veya hoslanmiyor olabilir. Esim evlenmeden once sadece 1 ablasiyla tanistirmisti beni. Diger kardeslerini evlilik oncesi gormedim bile. Esimin de kardesleriyle belli bir sorunu yok ama bitanesiyle daha yakin. Hala en cok o ilk tanistigim gorumceme gider geliriz digerlerine cok pek ugramiyoruz ozel busey yoksa.
Yani anlatmaya çalıştigim bu hiç bi sebep yokken otomatikmen dışlanmiş olacagım..kaynım tüm kardeşleriyle mesafeli aynı derecede sadece eltimle samimi oldukları için sevdiği abisi o diye degil yani..ben her zaman güleç davrandım onlara çağirdim sik sık ayda yilda bir gelmeyle nasıl samimi olacagiz hep bi mesafe oldu..eltimle akraba oldukları icin ve 13 yildir onlar daha küçükken evlendikleri için samimiler .

Sorun benimle tanıştirmadiğı için değil herkesle taniştirip bizi sallamamasi yok sayması bir problemimiz olmamasina rağmen yarın öbür gün evleniyoruz şunda yardım edin bunda yardım edin derler..
demiyorlar işte daha neee
ohhhhh cennet canıma minnet valla bana ne milletin düğün hazırlığından bilmem nesinden
boşverin takılacak son şeye takmışsınız kafanızı

Kıskançlık kokusu aldım. Eltiler kanka olmuş benim onlardan neyim eksik diyorsunuz. Bakın gerçekten elti, kayınbirader, görümce, kayınvalide ,kayınpeder gibi eş ailesinden kişiler ile saygı cercevesinde ne kadar az görüşülse o kadar uzun ve sağlıklı ilişkiler olur. Eltiden kanka mi olur hem ya. O işin ömrü kısa. Siz uzak, mesafeli ve saygın kalın o daha iyi. Tavır alacak bişey de yok bence.

Napıcan tanışıpta boşver yaa birbirini yediklerinde sende OH dersin geçersin. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler.

Öncelikle sizinle tanıstırması bi kenara , abisiyle tanıştırması daha mühim ama çok ta önemli değil ben olsam takmazdım..

Back
X