Eltim ve elti adayim

Yani anlatmaya çalıştigim bu hiç bi sebep yokken otomatikmen dışlanmiş olacagım..kaynım tüm kardeşleriyle mesafeli aynı derecede sadece eltimle samimi oldukları için sevdiği abisi o diye degil yani..ben her zaman güleç davrandım onlara çağirdim sik sık ayda yilda bir gelmeyle nasıl samimi olacagiz hep bi mesafe oldu..eltimle akraba oldukları icin ve 13 yildir onlar daha küçükken evlendikleri için samimiler .

Zorla olcak sey degil malesef. Yapmak zorunda degil yani.

Slm kızlar...benim kaynımin ciddi düşündüğu bi kız arkadaşi var..aylar önce eltimle tanıştırdı görüsüyorlar eltimle ama bize hiç tanıştirmaya getirmedi anca düğünde tanışırım heralde kaynımla bir problemimiz yok aile bağları güçlü değil ayda yılda bir gelir sadece ama eltimle akraba olduklari için cok samimiler bütün kiź arkadaslarini tanıştırmıştır...ona 10 kere gidiliyorsa bi kere de bize gelinmesi tanıştıŕılması gerekmez mi böyle bi durumda benim nasıl davranmam lazım...tavır takinmali miyim..eltim ve elti adayım şu anda kanka moduna geçmişler bile ama ben elti adayimi tanimiyorum bile diğer eltimle bir problemim yok..

kardeşim hiiiiç kokmada bulaşmada dügünde tanı ohhh mis hiç gerek yok aynı konu bende var her ikisi ile kanka oldum aman aman bırak

yani anlamiyorum nedir bu elti kayin muhabbeti benim esimden dolayi tanidigim insanlar zaten cok samimi olmaya gerek yok düğünde gor tanis yeterli aman pek samimi olsun onlar iki elti sen dislanmis ol napican eltiyi mesafe candir

benim kucuk 2 kaynim var.kucuk dediysem aramizda 4 yas falan var.onlarda benim disimda diger eltilerle hic merhabadan oteye gecmezler.kiz arkadaslarini falan hep benimle tanistirirlar.ben en kucuk gelinim bide.yani belki yakin bulmamistir sizi.ayrica niye takiyosunuzki bosverin

Kaynınız demekki eltinizi daha samimi daha sıcak buluyor oyüzden böyle bir tercihte bulunmuş sizde saygı duyup kabullenin bence

Buradaki birçok arkadaş uzak dur daha iyi demiş ama Allah ömür verirse ilerde onların kanka olup sizi dışlamasi veya birçok konuda size cephe alması bu şekilde kolaylaşacaktır. Madem bunu bu kadar sorun ediyosunuz siz davet edin, eltinize söyleyin bir gün elti adayiyla size çaya gelsinler tanışın sohbet edin. Siz bir adım atmış olun topu onlara atın, sonrası için aynı devam ederlerse niyetlerini anlamış olursunuz. Yarın bigun kv neden içlerine karismiyosun aranızda neden soğukluk var üzülüyorum falan derse (ki bunu bizzat yaşadım annem-yengem-babannem uclusunde) ben elimden geleni yaptım onlar böyle istedi dersiniz.

Slm kızlar...benim kaynımin ciddi düşündüğu bi kız arkadaşi var..aylar önce eltimle tanıştırdı görüsüyorlar eltimle ama bize hiç tanıştirmaya getirmedi anca düğünde tanışırım heralde kaynımla bir problemimiz yok aile bağları güçlü değil ayda yılda bir gelir sadece ama eltimle akraba olduklari için cok samimiler bütün kiź arkadaslarini tanıştırmıştır...ona 10 kere gidiliyorsa bi kere de bize gelinmesi tanıştıŕılması gerekmez mi böyle bi durumda benim nasıl davranmam lazım...tavır takinmali miyim..eltim ve elti adayım şu anda kanka moduna geçmişler bile ama ben elti adayimi tanimiyorum bile diğer eltimle bir problemim yok..
Ya sen birak eltini elti adayini seni gecenki konundan taniyorum esin siddet uyguluyodu bosanmayi dusunuyodun o is ne oldu

Kayninizla siz ve esiniz yakin degilmissiniz zaten

Durum boyle olunca sizi pek onemsememisler anlasilan.

Bosverin ya.

Zorla olmaz boyle isler

Sorun benimle tanıştirmadiğı için değil herkesle taniştirip bizi sallamamasi yok sayması bir problemimiz olmamasina rağmen yarın öbür gün evleniyoruz şunda yardım edin bunda yardım edin derler..
Ee zaten ayda yilda bir gorusurz kaynimla demissin
Boyle olunca el gibisiniz iste
Sallamiyorlar evt
Siz de sallamayin

Cok gerekli bir tanisma degil saniyorum. Daha ortada ciddi bir sey bile yok.

Bosverin siz, mevcut eltinizle gorusun bol bol. Onunla zaman gecirin.

Elti eltidir bence. Yeni eski ayirmayin. Digeri de evlenince onunla da gorusursunuz.

Ya sen birak eltini elti adayini seni gecenki konundan taniyorum esin siddet uyguluyodu bosanmayi dusunuyodun o is ne oldu
Büyükler araya girdi barıstık...eşimin biraz sağlık sorunları var bu sürede sinirlerinin yıprandiğını ve öfkesini kontrol edemedigini söyledi beni cok sevdigini boşanmakla ilgili bi imada bulundugumda beni kaybetme korkusuyla öfkesine hakim olamadiğini köpek gibi pişman olduğunu söyledi..bunların hiçbirini mazaret değil biliyorum..şimdi çoğunuz yargılayacak neden affettin diye..güçsüz oldugumu söyleyecek..ama yaşamayan bilemez bu karari vermenin ne kadar zor olduğunu hele ortada cocuk varken..babasina aşirı düşkün bi oğlum var yarın öbür gün arkadaşlarini anne babasinın birarada olduğunü görüp o güzel gözlerinden bir damla yaş akarsa ben kahrolurum..o yüzden kalmak mı güçlülük gitmek mi bilemedim..oğlum için bi şans daha verdim..iyi bi baba olduğu için..çok kötü olmadiğı için..öfke kontrolü sorunu var bunun için de tedaviye başlayacak..

Bunu mu taktiniz kafaniza ?Allah baska dert vermesin .Bosver iyilikten maraz dogar .Mesafe iyidir .

fazla darbe alınca...
Sizin kadar kötü..insanların dertleriyle sıkıntılarıyla dalga geçen bi insan daha tanımadim..insan hiç görmediği birinin bj kadar kötü olduğunu düşünür mü..rabbim gerçek hayatta sizinle karsılaştirmasin beni...genel olarak yorumlarınizdan cıkardığim bu..umarım biraz sevgi dolu merhametli vicdanlı olursunuz bir gün..

Back
X