- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kadar kötü..insanların dertleriyle sıkıntılarıyla dalga geçen bi insan daha tanımadim..insan hiç görmediği birinin bj kadar kötü olduğunu düşünür mü..rabbim gerçek hayatta sizinle karsılaştirmasin beni...genel olarak yorumlarınizdan cıkardığim bu..umarım biraz sevgi dolu merhametli vicdanlı olursunuz bir gün..
Bacim sen bana ah edip laf saydiracagina önce hayatındaki problemleri duzelt. Kocadan dayak yeyip eltiye takmak çok mantıklı olmasa gerek.
Hallettim diyorum işte..hayatımin sonuna kadar o dertle mi yaşayacaktim...şu an ki derdim bu...Bacim sen bana ah edip laf saydiracagina önce hayatındaki problemleri duzelt. Kocadan dayak yeyip eltiye takmak çok mantıklı olmasa gerek.
Tavır takinmadim kaynimı her gördüğümde davet ettim...eltime de söyledim mesela birlikte bana gelin diye ama kız seni tanimiyor olmaz demiştiTavır takının da millet hiç görüşmesin sizinle.
Belki tavır takındığınız için tanıştırmamıştır?
Bana kalırsa her zaman mesafe iyidir iş ciddiye binince zaten tanışacaksınız belki seninle daha samimiyeti artacak bilinmez zamana bırak umursama. Hele ki kaynınla samimiyetin yoksa çok da takma derimSlm kızlar...benim kaynımin ciddi düşündüğu bi kız arkadaşi var..aylar önce eltimle tanıştırdı görüsüyorlar eltimle ama bize hiç tanıştirmaya getirmedi anca düğünde tanışırım heralde kaynımla bir problemimiz yok aile bağları güçlü değil ayda yılda bir gelir sadece ama eltimle akraba olduklari için cok samimiler bütün kiź arkadaslarini tanıştırmıştır...ona 10 kere gidiliyorsa bi kere de bize gelinmesi tanıştıŕılması gerekmez mi böyle bi durumda benim nasıl davranmam lazım...tavır takinmali miyim..eltim ve elti adayım şu anda kanka moduna geçmişler bile ama ben elti adayimi tanimiyorum bile diğer eltimle bir problemim yok..
Ben yasadim benimde oglum var o yasadigim siddetin anilarini oglumun beyninden silemiyorum en ufak yuksek sesle konusulsun kulaklarimi tikayip yuzunu kapatip deli gibi ciglik atiyo hani yasamayan bilemez demissin ya dibine kadar yasadim senden fazlasini hemde ama bu mazaret degil oglun siddet ortaminda cok daha zarar gorunuyo sana rica ediyorum hatta bi anne olarak yalvariyorum ne olur ogluna bunu yapma onun gozu onunde dayak yeme hem cocugun psikolojisi bozuluyo hemde sana zerre saygisi olmayan bi insan olucak tedavimi oluyi kendini hastaneyemi kapatiyo orasini bilemem sana tek soylicegim lutfen dayak yeme olurmuBüyükler araya girdi barıstık...eşimin biraz sağlık sorunları var bu sürede sinirlerinin yıprandiğını ve öfkesini kontrol edemedigini söyledi beni cok sevdigini boşanmakla ilgili bi imada bulundugumda beni kaybetme korkusuyla öfkesine hakim olamadiğini köpek gibi pişman olduğunu söyledi..bunların hiçbirini mazaret değil biliyorum..şimdi çoğunuz yargılayacak neden affettin diye..güçsüz oldugumu söyleyecek..ama yaşamayan bilemez bu karari vermenin ne kadar zor olduğunu hele ortada cocuk varken..babasina aşirı düşkün bi oğlum var yarın öbür gün arkadaşlarini anne babasinın birarada olduğunü görüp o güzel gözlerinden bir damla yaş akarsa ben kahrolurum..o yüzden kalmak mı güçlülük gitmek mi bilemedim..oğlum için bi şans daha verdim..iyi bi baba olduğu için..çok kötü olmadiğı için..öfke kontrolü sorunu var bunun için de tedaviye başlayacak..
Tavır takinmadim kaynimı her gördüğümde davet ettim...eltime de söyledim mesela birlikte bana gelin diye ama kız seni tanimiyor olmaz demişti
Eltiden dost olmaz kanka olmaz. En azından ben olmadım . Bosver çok mu meraklısın. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Yarın birbirlerine düşman bile olurlar . Sen hiç tınlama mesafe iyidrSlm kızlar...benim kaynımin ciddi düşündüğu bi kız arkadaşi var..aylar önce eltimle tanıştırdı görüsüyorlar eltimle ama bize hiç tanıştirmaya getirmedi anca düğünde tanışırım heralde kaynımla bir problemimiz yok aile bağları güçlü değil ayda yılda bir gelir sadece ama eltimle akraba olduklari için cok samimiler bütün kiź arkadaslarini tanıştırmıştır...ona 10 kere gidiliyorsa bi kere de bize gelinmesi tanıştıŕılması gerekmez mi böyle bi durumda benim nasıl davranmam lazım...tavır takinmali miyim..eltim ve elti adayım şu anda kanka moduna geçmişler bile ama ben elti adayimi tanimiyorum bile diğer eltimle bir problemim yok..
Tekrarı halinde affı olmayacak zaten..oğlum yanımda değildi..dediğim gibi gerçekten iyi bi baba düşünceli onun yanında dikkat eder...rabbim sizin de yardımciniz olsun..onsallah bundan sonra iyilikler güzellikler sizi bulsun..Ben yasadim benimde oglum var o yasadigim siddetin anilarini oglumun beyninden silemiyorum en ufak yuksek sesle konusulsun kulaklarimi tikayip yuzunu kapatip deli gibi ciglik atiyo hani yasamayan bilemez demissin ya dibine kadar yasadim senden fazlasini hemde ama bu mazaret degil oglun siddet ortaminda cok daha zarar gorunuyo sana rica ediyorum hatta bi anne olarak yalvariyorum ne olur ogluna bunu yapma onun gozu onunde dayak yeme hem cocugun psikolojisi bozuluyo hemde sana zerre saygisi olmayan bi insan olucak tedavimi oluyi kendini hastaneyemi kapatiyo orasini bilemem sana tek soylicegim lutfen dayak yeme olurmu
Uğraşan uğraşsın canım ne yapayım...kendi vicdanlarıyla başbaşa bırakiyorum..düşmez kalkmaz bir Allah..yarın başımıza ne geleceğini hayatın bize ne yaşatacagini ve bunkara karşılık şartlarin neyi yapmamızi gerektireceğini bilemeyiz..Yerinde olsam 2. üyelik alırdım bu şiddet konusuyla daha fazla uğraşılmaması için. Bazen sizin elinizde olmayan şeyler yaşatabiliyor hayat, bununla böylece dalga geçmek ne kötü.
Kaynınız kız arkadaşını sizinle tanıştırmaya getirmedi diye tavır mı alacaksınız? Peki.![]()