Başka dertlerim de var da..az önce eltimle tl de konuşurken elti adayım geldi onlara..o yüzden aklima geldi şu an..:)Allah başka dert vermesin ne diyim :)
Sorun benimle tanıştirmadiğı için değil herkesle taniştirip bizi sallamamasi yok sayması bir problemimiz olmamasina rağmen yarın öbür gün evleniyoruz şunda yardım edin bunda yardım edin derler..Kaynınız kız arkadaşını sizinle tanıştırmaya getirmedi diye tavır mı alacaksınız? Peki.
Huyu bu da ben de en azindan taniştirilma olsun düğünde direk görmeyelim diger eltime 10 kere gidiliyorsa 1 kere de bizle taniştirabilir diye düşünüyorum..e zaten adamın huyu buymuş. gelse ne gelmese ne. ger.ekten bazen bu kadınlara şaşırıyorum. hayattaki son derdim elti adayı olur heralde.
Huyu bu da ben de en azindan taniştirilma olsun düğünde direk görmeyelim diger eltime 10 kere gidiliyorsa 1 kere de bizle taniştirabilir diye düşünüyorum..
kıskanmayın sakin olun hayatınıza devam edin yeter ,dertsiz başınıza dert edinip kendinizi gereksiz hiç üzmeyin ..kanka olurlarsa olsunlar napacaksınız çok mu önemliSlm kızlar...benim kaynımin ciddi düşündüğu bi kız arkadaşi var..aylar önce eltimle tanıştırdı görüsüyorlar eltimle ama bize hiç tanıştirmaya getirmedi anca düğünde tanışırım heralde kaynımla bir problemimiz yok aile bağları güçlü değil ayda yılda bir gelir sadece ama eltimle akraba olduklari için cok samimiler bütün kiź arkadaslarini tanıştırmıştır...ona 10 kere gidiliyorsa bi kere de bize gelinmesi tanıştıŕılması gerekmez mi böyle bi durumda benim nasıl davranmam lazım...tavır takinmali miyim..eltim ve elti adayım şu anda kanka moduna geçmişler bile ama ben elti adayimi tanimiyorum bile diğer eltimle bir problemim yok..
Yani anlatmaya çalıştigim bu hiç bi sebep yokken otomatikmen dışlanmiş olacagım..kaynım tüm kardeşleriyle mesafeli aynı derecede sadece eltimle samimi oldukları için sevdiği abisi o diye degil yani..ben her zaman güleç davrandım onlara çağirdim sik sık ayda yilda bir gelmeyle nasıl samimi olacagiz hep bi mesafe oldu..eltimle akraba oldukları icin ve 13 yildir onlar daha küçükken evlendikleri için samimiler .Sizi, eşinizi yakin gormuyor veya hoslanmiyor olabilir. Esim evlenmeden once sadece 1 ablasiyla tanistirmisti beni. Diger kardeslerini evlilik oncesi gormedim bile. Esimin de kardesleriyle belli bir sorunu yok ama bitanesiyle daha yakin. Hala en cok o ilk tanistigim gorumceme gider geliriz digerlerine cok pek ugramiyoruz ozel busey yoksa.
demiyorlar işte daha neeeSorun benimle tanıştirmadiğı için değil herkesle taniştirip bizi sallamamasi yok sayması bir problemimiz olmamasina rağmen yarın öbür gün evleniyoruz şunda yardım edin bunda yardım edin derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?