ya açıkcası ben nişanliyım 3 sene üniversitete knştuk anlaştık aileler birbirini tanıdı okul bitti ben memleketime döndüm neyse benim nişanlım 5 erkek kardeş ve 2cisi nişanlım küçügü ise 6 aydır oturdukları yerden bi kızla knşyomuş dikdirmiş kaçırcam diye kız ise 15 yaşında neyse bana sorurmadan nişan yaptılar onlara biz 3 senedir bekliyoz tabi ben delirdim neyse 2 ay sonra bize geldiler isteme falan derken nişan yapıldım neyse tepsi götürdük eve girer girmez bana laf soktu bü yerin en güzelgelini olmaya çalışma dedi neyse takmadım çocuk dedim yok çocuk degilmiş akrabalarımın ve benim .......... tek gidersem göstercekmiş günümü falan sinirlendim nişanlımı sevmesem ailesine saygı duymasam kalkıp gelcektim neyse kayınpederim beni çok sever kaynanam ise diger gelini halbukim knşurken benide severdi ama şimdi bize gelidler kaynanam gil bende yüksek tansiyon çıktı dedim geçmiş olsun der ama nerde kaynanamın agzında eltim bikere kızım nasılsın diye sormadı yine sinir küpü oldum dün telefon geldi nişanlımın aile dostunun kızı beni çok sever napıyon ne ediyon derken eltim bayramda bilezik taktırmış bana bişey yok maksat bilezikte degil kaynanam geldigin de diger dünürler bizden bişey istemedi diye 9 kere söyledi zoruma gitti niye kaynanm böyle yapyo yardımcı olun
Son düzenleyen: Moderatör: